Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım benim sen dinlen istirahat et annenle sohbet nasıl gidiyor biliyor demi ne dedi hamişliğine

canım benim kusuruma bakma hiç aklıma gelmedi nasılsın canım

ayy kuzum benim sağolasın
yanlış anlarsın diye korkmuştum :18:
nasıl olayım tatlım.dinleniyorum bol bol.
ama çok şükür agrım felan yok.
çok sık wc ve acıkınca çoğalan bulantı dışında iyiyim çok şükür.

sen nasılsın bakalım???

canım benim sen dinlen istirahat et annenle sohbet nasıl gidiyor biliyor demi ne dedi hamişliğine

çok güzel gidiyor hamd olsun.evet canım biliyor hatta bana bakmak için geldi.
testi yaptıgım gün annemle babam bana sürpriz yapıp bana haber vermeden çat kapı gelmişlerdi.
bende kapı dürbününden bakmadan açtım eşim sandım elimde test ve gözlerim dolu dolu.
meğerse annemle babammış
rezil oldugumun resmiydi.
akıntım kahve olunca çağırdım annemi ama şükür daha iyiyim.
gerçi oğlumda da 4-5 günde ancak bitmişti.
iyice renk açılana kadar gidiyor.
vücuttan zamanında atılamayan adet kanı böyle kahve olarak atılıyor bende.
ama yinede tedbiri elden bırakmıorum dinlenmeye devam

sağolsun oğluşum da beni yormuyor.
sessiz sakin oyun oynuyor kuzum...

senin paşa nasıl?

allaha çok şükür canım iyiyim bende anneme ve ablama söyledim kaynanama söylemeye korkuyorum oğlum 2 yaşında birazda onlara göre yaramaz onlar oğlun ilkokula gidince yap dediler ama ben oğlum yalnız büyümesin istedim aradaki yaş farkı fazla olmasın dedim rabbim nasip ederse ben doğum yapana kadar oğlum 3 yaşında olcak oğlum iyi canım 1 haftadır babamız gececi olarak çalışıyordu yalnızdım evde oyunlar oynuyoruz beraber uyuyoruz oğlumla öyle canım

bencede tek başına büyümesi iyi değil çocugun.
kenan da 3 yaşına 1 ay kala abi olucak inşallah.
arayı pek açmamak lazım aslında.benim düşükler olmasa şimdiye doğurmuştum bile ama kısmet...
Rabbimin dediği olur...
bizde çoğu kişi biliyor.biri birine,o diğerine derken bi baktık bilmeyen kalmamış pek

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız?

bende bekleyiş sürüyor, bat yarın, sağ kasıkta hafif batma, arada belimde hafif çekilme var bir de çok olmamakla birlikte krem rengi akıntı var. regl olcak gibi bi sancılanma falan da yok. haftasonu da çok yoğun geçti, hala evde testim yok. aslında iyi de oldu, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. yarınki duruma göre gidip test alıcam..

Benim de şafak 8... Kasıklarımda sürekli yenilenen bir ağrı oluyor hani adet günündeki gibi bir hal... Her ay böyle ümit işte yine aynı gelişmeler sonra pat diye adet olurum..Bilemiyorum geçmez şimdi zaman... Doğum sancısına da razıyım ama...

inşallah bu sefer hamiş oluruz... doğum sancısı demesen iyiydi

amiiiiiinnnnn inşallahhh cnmmm sabah adet olmazsam test yapcammacelem ne bılmıom ama yapasım var cok

vaktinde yumurtlamışsan çıkar. çıkmazsa umudunu yitirme regl olmadıkca umudun sönmesin.forumda izmirantalyamız var . dr söktürücü vermişti .içirtmedik .maşallah şimdi hamile.inşallah siz okadar beklemeden güzel haberleri alırsınız.

Vaaay kızlar 500 sayfa yapmışız hayr olsun inşallah. Benim bata daha çooooook. Daha yarın adetimin son günü. Ama yarından itibaren çalışmalara başlıycaz. Doktora da gidicem hazırlık için

Vaaay kızlar 500 sayfa yapmışız hayr olsun inşallah. Benim bata daha çooooook. Daha yarın adetimin son günü. Ama yarından itibaren çalışmalara başlıycaz. Doktora da gidicem hazırlık için

allahım sonunu hayırlı etsın. göbüşünü bebekli etsin ozaman.

aynen sabah uyanır uyanmaz wc ye gitmeden gidip test alasım var...

en iyisi yatayım ben sabah olsun...
GIT AL KIZZ YAZ AMA HEMEN SONUCUNU
INSALLAH CNM YAA COK ISTIOM ARTIK SIKILDIM BEKLEMEKTEN
yapar yapmaz yazın buraya.
YAZMAMMIIIIII

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…