• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
güzel gidiyor canım mutfaktaydım nohut yemeğini koydum ocağa oğlumu uyuttum geldim sen nasılsın canım hamişlik iyi gidiyor çok şükür:49::16:

oy maşallah aman aman iyi olsun hersey..:34:
bende napıyım son 1 hafta kaldı onu bekliyorum artık
inşallah bu ay bende görürüm çift cizgiyi son 7 gun kaldıyaa gunler gecmiyo şimdii
ne yaparsak yapalım ne dersek diyelim stressiz gemiyo yaa:52:

ne yapayım canım ya, takılıyom işte buralarda:)
yok tatlım niye küseyim sizee..o topicten sonra epey bi uğramadım, bat tarihini falan güncellemeyince listeden silindim
işte öyle, ama küsmedim yani niye küseyim. arada bakıyom oraya ama yazmıyorum.. unutmamışsın beniii:)
senin yazılarına bakıyorum ev almışsın hayırlı olsun, güle güle güzel günlerde oturun. evinize neşe verecek hayırlı evlatlar versin Rabbim. ne yaptın aşılama düşünüyordun galiba, durumlar nedir canım?:16:

seni unuturmuyum canımm yaa evet mucizem yeni bilgilerini vermeyince siliyor
evet ev aldım sükür ALLLAHIMA olmayan herkese nasip etsin
asılama oldun ben bu ay canımm bugün 8 günüm bu hafta sonu belli olacak inş bebegim benimledir nasip etmiştir ALLAHIM
bu ay sonun da belli olacak nasip se bakalımm hakkımız da hayırlısı
bu arada kusura bakma gec yazdım netim koptu sonra uyudum anca yazabildim canım benim
senn nasılsın var mı bi gelişme
sağol canım rabbim inşallah sanada nasip eder bizde hamiş haberlerini alırız inşallah:16:

AMİNNNNNNNNNNNNNN canım çokk saolll inşALLAH görürüz o günleri

23 ekimdi ben 28 günde bir oluyorum.HEsaplamaya göre 21-22 kasım olması gerekiyordu.Ama bilmiyorum cnm.Senin geçti mi günün?
benım bat 20 kasımdı ben 22 kasımda silik te olsa ikinci çizgiyi gördümmm ama emın olamadımmm tam ilan etmış değilim gbeliği çunku tekrar farklı markadan test yaptıgımda negatifi gördümm şuan belirtilerim var kan tahlili sonucum yarın alıcammm onun için yarına herşey belli olacakkk...:) allahımın ıznıyleee hayırlı haberler vermek isterım size...
senin de bat geçmiş sanki dimi?

geçti benım battt:))) belirtimde var ama yukarda yazdıgım gibi olay...:))

seni unuturmuyum canımm yaa evet mucizem yeni bilgilerini vermeyince siliyor
evet ev aldım sükür ALLLAHIMA olmayan herkese nasip etsin
asılama oldun ben bu ay canımm bugün 8 günüm bu hafta sonu belli olacak inş bebegim benimledir nasip etmiştir ALLAHIM
bu ay sonun da belli olacak nasip se bakalımm hakkımız da hayırlısı
bu arada kusura bakma gec yazdım netim koptu sonra uyudum anca yazabildim canım benim
senn nasılsın var mı bi gelişme

AMİNNNNNNNNNNNNNN canım çokk saolll inşALLAH görürüz o günleri

hayırlı olsun tekrar evin canım.
demek aşılama oldun hadi hayırlısı. inşallah bebeğin tutunur sana canım, hakkında hayırlısı olsun.
valla ben aynı durumdayım bi gelişme yok, 4 kez klomen kullandım, çatlatma iğnesi de oldum. bitkisel olarak da destekliyorum hem kendimi hem eşimi ama yok olmadı, olmuyo:(( 1-2 aya kadar olmazsa ben de aşılama düşünüyorum artık..inşallah Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip eder hepimize tüm isteyenlere canm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli? benim bat 22 kasımdı ama hala tam anlamıyla regl olmuş değilim. dün akşam lekelenme gibi bişey oldu yani nasıl anlatsam normal akıntının içinde kılcal damarlar gibi bişey. test yapmadım bekliyorum devamı gelirse diye. ne yapsam bilmiyorum :(

Arkadaşlar beni de ekleyin aralık listesine. bat 5 aralık. Allah yardımcımız olsun. Takip ediyorum sayfayı ama pek katılamıyorum sohbetlere. dualarım sizlerle.Allahım utandırmasın

benım bat 20 kasımdı ben 22 kasımda silik te olsa ikinci çizgiyi gördümmm ama emın olamadımmm tam ilan etmış değilim gbeliği çunku tekrar farklı markadan test yaptıgımda negatifi gördümm şuan belirtilerim var kan tahlili sonucum yarın alıcammm onun için yarına herşey belli olacakkk...:) allahımın ıznıyleee hayırlı haberler vermek isterım size...

geçti benım battt:))) belirtimde var ama yukarda yazdıgım gibi olay...:))

Hadi hayırlısı inş. yarın güzel haberler alırız:49:

selam bayanlarrr nasılsınız???

kız periiiii
yaptıklarını,yediklerini şifreli yazsana kızzz :52:
nan akşam akşam iş çıkarıcan.
nohut,mısır,bulgur :1::1::1:

dikkat edelim litfennn :17:

Back