perimm asıl gidiyo hamişlikkk...
güzel gidiyor canım mutfaktaydım nohut yemeğini koydum ocağa oğlumu uyuttum geldim sen nasılsın canım hamişlik iyi gidiyor çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
perimm asıl gidiyo hamişlikkk...
güzel gidiyor canım mutfaktaydım nohut yemeğini koydum ocağa oğlumu uyuttum geldim sen nasılsın canım hamişlik iyi gidiyor çok şükür
ne yapayım canım ya, takılıyom işte buralarda:)
yok tatlım niye küseyim sizee..o topicten sonra epey bi uğramadım, bat tarihini falan güncellemeyince listeden silindim
işte öyle, ama küsmedim yani niye küseyim. arada bakıyom oraya ama yazmıyorum.. unutmamışsın beniii:)
senin yazılarına bakıyorum ev almışsın hayırlı olsun, güle güle güzel günlerde oturun. evinize neşe verecek hayırlı evlatlar versin Rabbim. ne yaptın aşılama düşünüyordun galiba, durumlar nedir canım?
sağol canım rabbim inşallah sanada nasip eder bizde hamiş haberlerini alırız inşallah
benım bat 20 kasımdı ben 22 kasımda silik te olsa ikinci çizgiyi gördümmm ama emın olamadımmm tam ilan etmış değilim gbeliği çunku tekrar farklı markadan test yaptıgımda negatifi gördümm şuan belirtilerim var kan tahlili sonucum yarın alıcammm onun için yarına herşey belli olacakkk...:) allahımın ıznıyleee hayırlı haberler vermek isterım size...23 ekimdi ben 28 günde bir oluyorum.HEsaplamaya göre 21-22 kasım olması gerekiyordu.Ama bilmiyorum cnm.Senin geçti mi günün?
senin de bat geçmiş sanki dimi?
seni unuturmuyum canımm yaa evet mucizem yeni bilgilerini vermeyince siliyor
evet ev aldım sükür ALLLAHIMA olmayan herkese nasip etsin
asılama oldun ben bu ay canımm bugün 8 günüm bu hafta sonu belli olacak inş bebegim benimledir nasip etmiştir ALLAHIM
bu ay sonun da belli olacak nasip se bakalımm hakkımız da hayırlısı
bu arada kusura bakma gec yazdım netim koptu sonra uyudum anca yazabildim canım benim
senn nasılsın var mı bi gelişme
AMİNNNNNNNNNNNNNN canım çokk saolll inşALLAH görürüz o günleri
benım bat 20 kasımdı ben 22 kasımda silik te olsa ikinci çizgiyi gördümmm ama emın olamadımmm tam ilan etmış değilim gbeliği çunku tekrar farklı markadan test yaptıgımda negatifi gördümm şuan belirtilerim var kan tahlili sonucum yarın alıcammm onun için yarına herşey belli olacakkk...:) allahımın ıznıyleee hayırlı haberler vermek isterım size...
geçti benım battt:))) belirtimde var ama yukarda yazdıgım gibi olay...:))
iyi akşamlar anne adayları nasılsınız bakalım
maşallah ya gün geçtikçe bizim topikte azalma yaşanıyor hafta sonu diyemi?:26:
maşallah ya gün geçtikçe bizim topikte azalma yaşanıyor hafta sonu diyemi?:26: