• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Bu nasıl söylenir bilmiyorum ama bu saatte eşim yataktaykende buraya geldiysem paylaşmam iyi olur diye düşünüyorum.:17::17::17::17::17::17::17: Biz eşimle birbirimizden soğuduk.Hiç bir şey yapamıyoruz.Berbat bi gündü bugün.Sinirlerim çok bozuk.:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:[/QUOTE
eminmisin canım ne kadardır böyle hissediyorsun

Bu nasıl söylenir bilmiyorum ama bu saatte eşim yataktaykende buraya geldiysem paylaşmam iyi olur diye düşünüyorum.:17::17::17::17::17::17::17: Biz eşimle birbirimizden soğuduk.Hiç bir şey yapamıyoruz.Berbat bi gündü bugün.Sinirlerim çok bozuk.:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

canım benim üzme kendini bu kadar erkekler böyle bizim evimizde de olur böyle şeyler ama ben kendimi 1 hafta uzak tutarım konuşmam gerekmedikçe ondan sonra anlarlar kıymetimizi hayat zor hele evliliği ayakta tutmak çok zor her zaman büyük yük kadınlarda benim eşim bana diyoki sen annesin çocuğuna bakmakla yükümlüsün ben babayım sadece eve para getiririm diyor:16:

arkadaşlar cümleten iyi geceler hepinizeee..ayşecim canını ne sıkıyor bilmiyoruz evet ama, her neye bu kadar canını sıkıyorsan bu kadar dert etme kendine canım.bak biz hep kendimize ediyoruz, hormonlarımızla oynuyoruz stres yaparak, burda bizimle dertleşebilirsin rahatlayabilirsin canım ama kendine etme gerçekten.öpüyorum seni iyi geceler... :))

niye be canım bebek sürecindenmi başka bir sebep mivar .

Başka sebebi de var.Bebek mevzuu da sıktı biraz.Makina gibi otomatiğe bağladık gibi geldi ikimize de.Dün akşamdan beri 4-5 kez denedik olmadı.Ne o ne ben girebiliyoruz havaya.Aramızda soğuk değil.İnan dün akşamdan beri yemediğimiz tatlı-ceviz-bal-incir kalmadı.Ne onda tık var ne bende.Hadi ben ağlayıp rahatlıyorum da eşim yıkıldı resmen neler oluyor bize diye.Allah'tan yarın iş varda dağılacak kafası biraz:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

benimde bugün içim dolu hamileliktenmi bilmiyorum ama ağladıkça ağlayasım geliyor en küçük kız kardeşim istanbulda orda çalışıyor onu çok özlüyorum burnumda tütüyor aklıma geldi ağlamaya başladım:16:

Bu nasıl söylenir bilmiyorum ama bu saatte eşim yataktaykende buraya geldiysem paylaşmam iyi olur diye düşünüyorum.:17::17::17::17::17::17::17: Biz eşimle birbirimizden soğuduk.Hiç bir şey yapamıyoruz.Berbat bi gündü bugün.Sinirlerim çok bozuk.:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:[/QUOTE
eminmisin canım ne kadardır böyle hissediyorsun
2 gündür var...

canım benim üzme kendini bu kadar erkekler böyle bizim evimizde de olur böyle şeyler ama ben kendimi 1 hafta uzak tutarım konuşmam gerekmedikçe ondan sonra anlarlar kıymetimizi hayat zor hele evliliği ayakta tutmak çok zor her zaman büyük yük kadınlarda benim eşim bana diyoki sen annesin çocuğuna bakmakla yükümlüsün ben babayım sadece eve para getiririm diyor:16:
Aramızda bi sorun yok.Eğleniyoruz,gülüyoruz iyiyiz yani.Sorun yatağımızda :((((((((((((

arkadaşlar cümleten iyi geceler hepinizeee..ayşecim canını ne sıkıyor bilmiyoruz evet ama, her neye bu kadar canını sıkıyorsan bu kadar dert etme kendine canım.bak biz hep kendimize ediyoruz, hormonlarımızla oynuyoruz stres yaparak, burda bizimle dertleşebilirsin rahatlayabilirsin canım ama kendine etme gerçekten.öpüyorum seni iyi geceler... :))

Teşekkür ederim canım.Sanada iyi geceler

Başka sebebi de var.Bebek mevzuu da sıktı biraz.Makina gibi otomatiğe bağladık gibi geldi ikimize de.Dün akşamdan beri 4-5 kez denedik olmadı.Ne o ne ben girebiliyoruz havaya.Aramızda soğuk değil.İnan dün akşamdan beri yemediğimiz tatlı-ceviz-bal-incir kalmadı.Ne onda tık var ne bende.Hadi ben ağlayıp rahatlıyorum da eşim yıkıldı resmen neler oluyor bize diye.Allah'tan yarın iş varda dağılacak kafası biraz:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

canım o benim eşimdede oluyor stresten tatlım geçen ayda biz öyleydik tam günleri bu yüzden değerlendirememiştik eşinin moralini düzeltmek senin elinde erkekler bu konuda daha hassaslar belli etmeselerde:16:

ya canım gerçekten üzüldüm sıkıntına, ama kolay şeyler değil yaşadıklarınız yaşadıklarımız,soğumuş değilde bunu bi süreç gibi algılasan da zamana bıraksan canım...mağlesef bizlerde insanız işte robota bağlayamıyoruz canım,gelip geçici bir süreçtir emin ol Rabbim en kısa zamanda eski halinize yuvanızda mutlu olmanıza yardımcı olsun canım,iyi düşünelim herşey iyi olsunn...

canım benim böyle yapmayın siz birbirinizi sevdiğiniz için bebek yapıyorsunuz. birbirinize bunu söyleyin .bebeğe anlam veren o .Bu böyle bir şeye sebebp olduysa bir süre ara verin ilk bebeğimi kaybettiğimde 3 aydan fazla bir süre ne bebek ne başka bir şey herşey okadar kötüdüki .sonra hepsi geçiyor sen onun düşünmediklerini düşünüyor sanıyorsun oda senin .konuşmayınca arap saçına dönüyor. ne olursa olsun açık açık eşinle konuş ona en önemli şeyin o olduğunu söyle hepsi düzelir

canım o benim eşimdede oluyor stresten tatlım geçen ayda biz öyleydik tam günleri bu yüzden değerlendirememiştik eşinin moralini düzeltmek senin elinde erkekler bu konuda daha hassaslar belli etmeselerde:16:

Evet bugün yumurtlama akıntım da başladı.Bal tarçın kürü yapıyordum.Ümitliydim.Tamam güzel diyorsun ben destek olayımda bende yapmak istemiyorumki:19::19: Sarılıp uyuyalım yetiyor.Hem ona hem bana.Biraz fazla kastık ikimizde.4-5 gün denemeyelim dedik.Tam da yumurtlama günlerim.Kısmet artık.Ben kesin 2013'e kaldım:19::19::19::19::19::19:

Neyse gideyim yanına.Uyumamıştır bensiz.Sağolun kızlar dinlediğiniz için.Öpüyorum hepinizi.İyi geceler......

sürekli biz kendimizi o güne adapte ediyoruz ama bazen olmuyor benim eşim çok stresli olduğu zaman ve moralnin bozuk olduğu gün olmuyor o iş eşim bunun için doktora bile gitti birşey çıkmadı çok şükür kolestrolü yüksek çıktı onu düşürdük ama yinede oluyor arada:26:

canım benim böyle yapmayın siz birbirinizi sevdiğiniz için bebek yapıyorsunuz. birbirinize bunu söyleyin .bebeğe anlam veren o .Bu böyle bir şeye sebebp olduysa bir süre ara verin ilk bebeğimi kaybettiğimde 3 aydan fazla bir süre ne bebek ne başka bir şey herşey okadar kötüdüki .sonra hepsi geçiyor sen onun düşünmediklerini düşünüyor sanıyorsun oda senin .konuşmayınca arap saçına dönüyor. ne olursa olsun açık açık eşinle konuş ona en önemli şeyin o olduğunu söyle hepsi düzelir

kesinlikle canım aynen öyle , evet bunlar hassas konular erkekler için biraz daha hassas konuşmayınca daha da karışır herşey,açık olmakta fayda var ayşecimm.çok öpüyorum seni güzel haberlerle bekliyoruz tekrar iyigeceler :))

benimde bugün içim dolu hamileliktenmi bilmiyorum ama ağladıkça ağlayasım geliyor en küçük kız kardeşim istanbulda orda çalışıyor onu çok özlüyorum burnumda tütüyor aklıma geldi ağlamaya başladım:16:

Canım hamilelik hormonlara mı vurdu canım.sende ağla rahatlarsın

Evet eşimde böyle söyler.Kafamda bi sorun varken hiçbir şey beni tetiklemez diye.Zor bi dönem geçiriyorum ben.Tabi o da etkileniyor.Ama bu kadarını tahmin etmemiştik.Hemde 4-5 kez deneyince kötü olduk ikimizde.O kadar tatlıya,desteğe rağmen birbirimize baktığımız anda bitiyor herşey.Ben ağlamaya başladım o an düşünsene.O kadar zordu bugün.O da erkenden yattı.Gitmedim yanına biraz kafasını dinlesin diye.Büyük ihtimal sıkıntıdan bu durum.Geçecek inşallah.Ama işte yumurtlama haftasına denk gelmesi kötü oldu.Kısmet değil demekki bu ay da.

Evet eşimde böyle söyler.Kafamda bi sorun varken hiçbir şey beni tetiklemez diye.Zor bi dönem geçiriyorum ben.Tabi o da etkileniyor.Ama bu kadarını tahmin etmemiştik.Hemde 4-5 kez deneyince kötü olduk ikimizde.O kadar tatlıya,desteğe rağmen birbirimize baktığımız anda bitiyor herşey.Ben ağlamaya başladım o an düşünsene.O kadar zordu bugün.O da erkenden yattı.Gitmedim yanına biraz kafasını dinlesin diye.Büyük ihtimal sıkıntıdan bu durum.Geçecek inşallah.Ama işte yumurtlama haftasına denk gelmesi kötü oldu.Kısmet değil demekki bu ay da.

ya tek bir gün tek bir ay değil ki ayşem .dedim ya buolya bebek yapıcaz diye girince olmuyor. kimi aylar kendimi tavuk gibi hissederdim . olmasın derdim ozaman . yapmayın kendinize o şekil de bir şeler ye hadi yap zor gülüm ya. nekadardır bebek istiyorsunuz.

Selam Arkadaşlar, Benimde BAT 5 aralık gibi. İnşallah bu ay tutturabilmişimdir. Arkadaşın dediği gibi her ay sürekli iki günde bir robot gibi zor oluyor fakat bir yandan da yumurtlama günüm geçmesin diyorsun hamile kalamayınca keşke hep değerlendirseydim diye söylenmemek için kendimi yiyip bitirmemek için o günleri değerlendirmeden geçemiyorum ama eşimi sıkıyor gibiyim....:) 3. ay olacak bu ay bakalım nolcak..... 10 yaşında çocuğum var bakalım hayırlısı... Çok uzun zamandır korunduğum için belkide ondan mıdır bilmiyorum. Ama şu son 1,5 haftayı acaba gebemiyim değilmiyim diye kendimi yiyip yiyip bitircem bunu biliyorum. Bakalım bu sefer kaçtane hamilelik testi bitircem :)))))

günaydın kızlarrrr
batım 25 kasımdı dün gelmedi o kadar umutluyumki anlatamam uyku uyuyamadım heyecandan
dayanamadım yarın hastanye gitcem kan testinden öğrenmek için
dua edin bana :)

gunaydın kızlart nasılsınz? ,,,,
ateşim 36,7 yukselmekte bakalım onumuzdeki gunler nolucak.... inş hamişimdir... dua edin banaateşim duşmesin...

günaydın kızlar ayın 24 ü itibari ile adet oldum aralık için sıkı çalışmalara başladım yani kürlere

Back