• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
4 gün geçti bana göre.Sol kağığımda batma ve göğüslerde hassasiyet var.Daha öncede belirttiğim gibi hayatımda ilk defa burnum kanadı dün.Hastaydım geçen hafta antibiyotik aldım acaba ondan mı gecikti ne bileyim.Üzülmemek için heyecan yapmak da istemiyorum ama çok tşk ederim saol cnm.

sankı belirtilerin var gibi arkadaşım.. karın ağrısı varmı ama sürekli değil arada bır vurup gidenn.. ve sıcak olmasına ragmen ayaklarının üşümesi ateşin yuksek olması gibi...???

biz iyiyz güzelim haberler sende:)
nasıl geçiyor hamilelik? annen de gelmiş, gözün aydın.. annenin varlığı bile yeter yaa, Allah onları başımızdan eksik etmesin.

çok şükür canım şu an için sıkıntım yok.bulantılar ve iştahsızlık dışında.
aman tek derdimiz o olsun dimi :29:

saolasın canımcım evet anneler başka yaa.seni en iyi anlayan,en içten olan sadece ve sadece annelerimizdir.
anne şevkati başka :16:

inşallah senin de yakın zmanda hamiş haberini alırız kuzummm :16:

çok şükür canım iyiyim bende bulantı koku hassasiyeti felan yok sadece arada kasık ağrım oluyor hamiş olduğumu ordan anlıyorum geçmiş olsun kuzum ne güzel annende gelmiş bende o gün yaptım yedim iyi oldu valla çok sevindim canım yavaş normale döndüğüne kuzum sen dikkat et yinede bende salı gelse diyorum:16:

kuzumm zaten bulantı felan sonra başlıyor tatlım ama senin oğlunda da olmamış.inşallah bunda da olmaz da rahat edersin.
benim çok şükür oğlumdaki kadar fena değil.

ayy salı günü randevun var hee
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin...
işin komik yanı ben usg de 30 ekim de hamiş kalmışım gibi görünüyor..
ama kasım 5 de yumurtlamıştım.
demekki gelişimi iyi.aman sağlıklı olsun da.
bende Cuma gününü bekliyorumm :16:

Rabbim herkeze sağlıklı bebişler ve kolay hamilelikler nasip etsin inşallahh :16:

4 gün geçti bana göre.Sol kağığımda batma ve göğüslerde hassasiyet var.Daha öncede belirttiğim gibi hayatımda ilk defa burnum kanadı dün.Hastaydım geçen hafta antibiyotik aldım acaba ondan mı gecikti ne bileyim.Üzülmemek için heyecan yapmak da istemiyorum ama çok tşk ederim saol cnm.

eee bayağı geçmiş günün, belirtiler de tamam:) bence sen hamilesin inşallah diyeyim.
valla iyi durmuşsun test yapmadan, ne zaman yapmayı düşünüyorsun? şimdi yapsan da biz de sevinsek:)

eee bayağı geçmiş günün, belirtiler de tamam:) bence sen hamilesin inşallah diyeyim.
valla iyi durmuşsun test yapmadan, ne zaman yapmayı düşünüyorsun? şimdi yapsan da biz de sevinsek:)

Canım hafta sonu ya test evde yoktu.Eşim alayım dedi de nöbetçi eczaneye de bunun için gitmeye utandım açıkçası. YArın alsam okula giderken acaba akşam yapsam da olur mu yoksa salı sabahı mı beklemeliyim?Bu arada inş.cnm ya saol olmasa bile sizlerin desteği beni çok mutlu etti.

canım çok sevindim ne güzel geçmiş kontrolün benimde iyi geçer inşallah salı günü yaklaştıkça bende heyecanlanıyorum:16:

sankı belirtilerin var gibi arkadaşım.. karın ağrısı varmı ama sürekli değil arada bır vurup gidenn.. ve sıcak olmasına ragmen ayaklarının üşümesi ateşin yuksek olması gibi...???

Valla cnm aslında bazı şeyler var ama pskolojik olmasın diye kendimi dinlemiyorum pek fazla:)

Canım hafta sonu ya test evde yoktu.Eşim alayım dedi de nöbetçi eczaneye de bunun için gitmeye utandım açıkçası. YArın alsam okula giderken acaba akşam yapsam da olur mu yoksa salı sabahı mı beklemeliyim?Bu arada inş.cnm ya saol olmasa bile sizlerin desteği beni çok mutlu etti.

canım benim sen kendini ne zaman test yapmaya hazır hissedersen o zaman yap :16:

kız niye utanıyosun? utanacak ne var bunda:) bence eşin gtisin alsın, müjdeli haberi bir an önce alalım..
yarın da olur ama ben yarına kadar merak ederim:1::1::1:
bana noluyosa, ben de heveslendim şimdi eşin gibi:9::9:
salıya kadar beklemeeeeee:20:
öldürcen mi sen bizi meraktan:52::52::52:

kız niye utanıyosun? utanacak ne var bunda:) bence eşin gtisin alsın, müjdeli haberi bir an önce alalım..
yarın da olur ama ben yarına kadar merak ederim:1::1::1:
bana noluyosa, ben de heveslendim şimdi eşin gibi:9::9:
salıya kadar beklemeeeeee:20:
öldürcen mi sen bizi meraktan:52::52::52:

Cnm valla bilemedim ya.Aslında olmazsa eşim üzülmesin diye göndermedim.Tamam yarın alırım okuldan gelince hemen yapar size yazarım.YArına kadar kırmızılar gelmezse inş.Çok saol cnm.Birlikte mutlu olup birlikte üzülüyoruz burada.İyi ki varsınız.(Tanımasak da birbirimizi):kkk:

Cnm valla bilemedim ya.Aslında olmazsa eşim üzülmesin diye göndermedim.Tamam yarın alırım okuldan gelince hemen yapar size yazarım.YArına kadar kırmızılar gelmezse inş.Çok saol cnm.Birlikte mutlu olup birlikte üzülüyoruz burada.İyi ki varsınız.(Tanımasak da birbirimizi):kkk:

hadi bakalım merakla güzel haberlerini bekliyoruz canım.. kırmızılar gelmeeezz ve sen de çift çizgiyi görürsün inşallah:49:

hadi bakalım merakla güzel haberlerini bekliyoruz canım.. kırmızılar gelmeeezz ve sen de çift çizgiyi görürsün inşallah:49:

İnş. mavera19 .Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.Hep öyle diledim hayırlısı:) Bende mutfağa gideyim artık da ıspanaklı böreğe başlayayım:)

maşallah maşallah topiğin yeleri de pek hamarat:) nohutlar, ıspanaklı börekler:)
hadi size kolay gelsin.

Back