selam bayanlarrr nasılsınız???
kız periiiii
yaptıklarını,yediklerini şifreli yazsana kızzz
nan akşam akşam iş çıkarıcan.
nohut,mısır,bulgur
dikkat edelim litfennn
canım benim kusuruma bakma hiç aklıma gelmedi nasılsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bayanlarrr nasılsınız???
kız periiiii
yaptıklarını,yediklerini şifreli yazsana kızzz
nan akşam akşam iş çıkarıcan.
nohut,mısır,bulgur
dikkat edelim litfennn
canım benim kusuruma bakma hiç aklıma gelmedi nasılsın canım
canım benim sen dinlen istirahat et annenle sohbet nasıl gidiyor biliyor demi ne dedi hamişliğine
allaha çok şükür canım iyiyim bende anneme ve ablama söyledim kaynanama söylemeye korkuyorum oğlum 2 yaşında birazda onlara göre yaramaz onlar oğlun ilkokula gidince yap dediler ama ben oğlum yalnız büyümesin istedim aradaki yaş farkı fazla olmasın dedim rabbim nasip ederse ben doğum yapana kadar oğlum 3 yaşında olcak oğlum iyi canım 1 haftadır babamız gececi olarak çalışıyordu yalnızdım evde oyunlar oynuyoruz beraber uyuyoruz oğlumla öyle canım
Benim de şafak 8... Kasıklarımda sürekli yenilenen bir ağrı oluyor hani adet günündeki gibi bir hal... Her ay böyle ümit işte yine aynı gelişmeler sonra pat diye adet olurum..Bilemiyorum geçmez şimdi zaman... Doğum sancısına da razıyım ama...
iyi geceler herkese .çift çizgi bekleyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.nasılsınız .
iyi geceler herkese .çift çizgi bekleyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah.nasılsınız .
Kızlarrr saat 00.00 dan sonra benm batbakalım neler olacakkk
amiiiiiinnnnn inşallahhh cnmmm sabah adet olmazsam test yapcammacelem ne bılmıom ama yapasım var cokinşallah burdan ikinzinde hamileyim yazılarını okuruz. Hep birlikte seviniriz.
amiiiiiinnnnn inşallahhh cnmmm sabah adet olmazsam test yapcammacelem ne bılmıom ama yapasım var cok
amiiiiiinnnnn inşallahhh cnmmm sabah adet olmazsam test yapcammacelem ne bılmıom ama yapasım var cok
aynen sabah uyanır uyanmaz wc ye gitmeden gidip test alasım var...
en iyisi yatayım ben sabah olsun...
Vaaay kızlar 500 sayfa yapmışız hayr olsun inşallah. Benim bata daha çooooook. Daha yarın adetimin son günü. Ama yarından itibaren çalışmalara başlıycaz. Doktora da gidicem hazırlık için
GIT AL KIZZ YAZ AMA HEMEN SONUCUNUaynen sabah uyanır uyanmaz wc ye gitmeden gidip test alasım var...
en iyisi yatayım ben sabah olsun...
INSALLAH CNM YAA COK ISTIOM ARTIK SIKILDIM BEKLEMEKTENvaktinde yumurtlamışsan çıkar. çıkmazsa umudunu yitirme regl olmadıkca umudun sönmesin.forumda izmirantalyamız var . dr söktürücü vermişti .içirtmedik .maşallah şimdi hamile.inşallah siz okadar beklemeden güzel haberleri alırsınız.
YAZMAMMIIIIIIyapar yapmaz yazın buraya.