Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
O zaman yarın sabah erkenden tavsiye ederim. Hem ovu daha koyu olacaktır yarın şansın artar hem de 4 günlük perhiz sonrası sayı artmış olur
Eğer yarın sabah olamıyorsa bu gece

aslında benim sabah daha iyi olur ama eşimin işe gitme durumuna bağlı vardiyeli çalışıyor bugün sabah gitti yarın 3 te gidecek sanırım dün öyle demişti eğer bir sorun çıkmazsa sabah çalışmaya başlarız

Canım, şöyle ki, LH hormonunu ölçtüğümüz ovu testinin 2. çizgisi çok koyulaştığında, yani tavan yaptığında yumurtanın çatlaması 24-36 saat içerisinde gerçekleşecektir demek oluyor. Tavan yaptığının ertesi silikleşme başladığı an yumurta artık çatlamış oluyor ve 24 saat kadar canlı kalabiliyor. O yüzden tavan yapan günkü beraberlik ve ardından silikleşen 2-3 gün daha beraberlik şansı artırıyor. Hatta eğer spoşlar uzun ömürlü ise tavana yakınki koyulukta da şans var, ama çoğu spoş maalesef öyle 72 saat kalamıyor... Umarım açıklayabilmişimdir

hmmm anladım canım ben de bu ay kullanıcam ovu testini kesin ondan sordum aslında:) çünkü bir de onu deneyeyim diyorum bu durumda eşit olmasa da biz çalışmalıyız sanırım çünkü 72 saat olmasa da 24-48 aat arası yaşasa bile yumurtlama olduğunda orda olmaları gerekiyo 3-5 tane bile olsa

Son düzenleme:

Ben ovi testi kullandığım ilk ay hamile kaldım benim 10 ekim ve 11 ekim pozitifti 12 ekim silikleşti ben bu üçgünüde değerlendirdim yalnız şu var pozitifi gördüğün günler 12 saatte bir yaptım testi.. ne zaman çatladığını tam olarak anlamak için.. silikleşmesi çatladığı anlamına geliyor ya 24 saati geçirmemek lazım iyi hesaplamak lazım yani zamanlamaya çok dikkat ettim belki bir fikir verir

Son düzenleme:
ay inşallah canım kaçarı yok bu ay kullanıcam ovu testini ama hangi marka alsam bilemiyorum şu gg deki labaquik mi kullandın sen de???

... sen ne zamandır bebiş istiyodun cnm kaçıncı ayında hamiş kaldın?

esracım 10 ve 11 ekimin ikisinde de eşit koyulukta mıydı yani:26:
ben de kesin almalıyım bu ay

evet laboqucik markaydı ben memnun kaldım aldığım yer tıp ürünleri satıyordu phia ile aynı yerden almışısz ggden.. son kullanma tarihleri önemli ona dikkat et benimkılerın 2013 ve 2014dü.. bu 2. ayımızdı ilk ay malum hamilelik öncesi genel kontrol için doktora gittiğimde ultrasonla baktı kocaman bir yumurtan var her an çatlayabilir dedi.. bizde o heyecanla o gün ve ertesi günü yaptık ama sonuç negatifti. Bence insanın kendisinin saat saat takip etmesi çok güvenilir. ovi testleri hamile kalma şansını katlıyor bu arada pozitifi gördüğümüz günler eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim bende kuru incir yedim..bunların hepsini sana bir fikir olsun diye söylüyorum inşallah bebişin olurrrrrrrrrrrrrr

esracım 10 ve 11 ekimin ikisinde de eşit koyulukta mıydı yani:26:
ben de kesin almalıyım bu ay

evet canım neredeyse aynıydı ama 11 ekimde control çizgisinden bile daha koyuydu.. ben adetim bittikten sonra hiç beklemedim normalde 4 gün filan sürer 7. gunden itibaren yapmaya başladım ne olur ne olmaz diye.. çünkü yumurtlamayı herşey etkiliyor..

iyi yapmışsın garanti olmuş sonuçta ve hamilesin şükür... ben de 6. gün başlıycam adetim 25 gün sürüyor çünkü..
ben de bu ay incir yedim ama değerlendiremedim fazla hem bayram kem küslük vs.. derken toplam 3 kez çalışma oldu yine ve 2 si yum günü... ve bugün 15. günüm hala karnım ağrıyo.. off en iyisi test almak.. bu ayda umudum yok

Şişştt, ümitsizliğe yer yoookkkk

selm ben yeni uyeyim ins bende kasimda hamile kaalirimm...cumlemiz ins

merhaba kızlar benimde 6.ayım denemede bakalım tutacakmı bu ay.ben 32 yaşındayım ve 3.5 yaşında bir kızım var.3 ay ovulasyon testi kullandım ama sonuç negatif .ya bende bir sorun var yumurtluyorum ama çatlamıyorum heralde gerçi ağrılar batmalar oluyor ama anlamadım gitti yani.herşeyin hayırlısı artık sanırım büyük konuştum ve çok planlamacı davrandım allahta nasip etmedi.yazın doğum istemem diyordum bu ay hamile kalsam temmuz sonu doğacak...
2-3 gündür kuru incir yiyorum bakalım çatlatacakmı benim yumoşları

merhaba benimda 4. ay..yaşıtız ama malesef ben daha 1. deyim..maşallah bir tane olmuş büyütmüşsün.2. olmaması için hiçbir sebep yok demektir.vakti zamanı gelmemiş henüz demekki.doktorun yumurta takibi yaptı mı?çatlamıyorsa ona göre bir tedavi falan verir belki..bende kuru incir yiyorum..bakalım işe yarayacak mı
ayrıca aynenn ben hep mayısta falan doğurmak istemiştim..bu ay kalsam ağustosta doğuyor

kendimi takip ederek ve ovulasyon testi ile yumurtladığımı biliyorum.dr.a gidecektim ama biraz daha beklemek istedim herşeyin hayırlısı

Arkadaşlar azı dişimde şişme ve ağrı var,sanırım ağrı şiddetlenecek. Henüz hamile değilim ama hamile kalmak için uğraşıyorum. Yumurtlama dönemim bugünlere denk geliyor.Diş hekimine gidip tedavi olmak istiyorum ama acı eşiğim çok düşük morfinsiz asla yaptıramam. Aranızda bu konuda tecrübesi olan var mı? Hamile kalma sürecinde zararı olur mu?

Canım, anestezi işlemi tehlikeli olabiliyor gebelikte, ama şu an yumurtlama döneminde yan etkisi olur mu bilemiyorum :26:Yani dölleme gerçekleşmeden nasıl olur bilemiyorum, doktoruna sor canım sen, yada doktorsitesi.com da kadın doğum uzmanlarına sor, Prof. Fahri ÖÇER'i tavsiye ederim, hemen dönüyor o sorulan sorulara, çok da tatlı bir insan, yüz yüze de görüşmüşlüğüm var, çok yardımcıdır her sorununa

Çok teşekkür ederim canım. Hemen soruyorum.

........

Bu ay hamile olduğunu öğrenenler dağılmadan http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/564118-2013-temmuz-annleri-paylasim-alani.html topiğinde paylaşıma devam İnşallah ki hepimiz o topiğe geçeriz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. KASIM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.
AMİN

61 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

Anniş Adayı

[/TD]
[TD]

Beklenmeyen Adet Tarihi

[/TD]
[TD]

Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun_30[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alaluna[/TD]
[TD]2 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esra_sezai[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Stevens[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nevalee[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlk18[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Missyaman[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kucukmucize[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nuysima[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yesalp[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Waves[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinuspinea[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alminasu[/TD]
[TD]9 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deli_Musakka[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kevoks[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harika26[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirantalya[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluyumki[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zkn_Hly[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yehan[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cigdemd[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlcn[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevoo_83[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demet_eylul[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurhacioglu[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmaipek[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedesten[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8Scorpions[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hazalgzn[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peri3866[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevdam07[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deerrryyaaa[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tatliebbi[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hctp[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcum19[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kardelen1208[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nisanbu[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebekgelsin[/TD]
[TD]23 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Orkide2[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meltemhc[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavijiklet[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembegri[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Knya[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RainbowColors[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dipnot:Listeye adını yazdırmak isteyen hamiş adayı arkadaşlarım, BAT'larını topik haricinde bana da özel mesajla gönderirlerse gözden kaçırmamış olurum...

Lütfen listeye isminizi yazdırıp bizleri habersiz bırakmayınız...
Unutmayınız ki sevinçlerimizi nasıl ki birlikte çoğaltıyorsak, üzüntülerimizi de aynı şekilde paylaşarak azaltırız bizler

........

Canım, elindeki test predictor ise yapabilirsin, normal testlerde bile bazılarında 5 gün kala çıkabiliyor, ki predictor erken gebelik testi, varsa çıkar mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…