slm kızlarr ben de katıldım aranızaaa1 bucuk yıldır bebiş istiyoruz bi türlü gelmemişti ama eylül 4 de anne olacagımı ögrendim eylül 14 de de kimyasal gebelik gecirdigimi ögrendim kanamam basladı acayip hayal kırıklıgına ugradım cok üzüldüm ama bi yandanda sevindim demekki hamile kalabiliyorum... bu ay adet oldum 18 ekimde bu aralarda yumurtlama dönemim ınsallah olurum beklenen adet tarıhım bellı olmuyor gebelikten sonra ama 30 gun diyelim 19 kasımda olurum heralde ama ınsallah olmam herkese bol bolll dua edıyorum Rabbim ellerimizi boş cevirmez ınsallah dua larımız kabul olcaz hepimiz ileride bebeklerimizi konuscaz hamileliğimizde naz yapcaz birbirimize insallaaahhhh..! :)
inşallah hepimiz veririz bu ay güzel haberlerimizi canım sende üzme kendini durmak yok çalışmalara devam
hehhehhehebizde bizde bizdeeeee
Kizlar son bes gun gogus sismesi haric tum belirtiler basladi ama adetmi hamilelikli bilemiyorum bu ay akintim cok oldu ve bel agrim erken basladi kasik agrisida cabasi rabbim hamilelik mujdesiyle sevindirsin bizleri insallah
ayyy canım aynen benimde 5 gün kaldıhakkımızda hayırlısı olur inş... benim gögüsler şişti fena ve ateş topu gibiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?