• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
phiacım bu takvimi kendinmi düzenledin biz nasıl yararlanabiliriz bu takvimden bilgi verirsen çok sevinirim canım

Canım, bu ateş ölçme takip çizelgesi, varsa ovu testi sonuçlarını da işliyorsun. Eğer telefonunuzda Android işlemci de varsa telefonunuza da fertility friend programını yükleyip çalıştırabilirsiniz. Bak şimdi nasıl yapılacağını bi arkadaşın anlatımı ile yazıyorum;

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NOT: Tablo yapmak ve fertility friend sitesine üye olmak için öncelikle google dan arayıp fertility friend sitesine giriyoruz.
√ Orada kullanıcı adı ve şifre isteyen kısımda sign up yazısını buluyoruz ve ona tıklıyoruz.
√Çıkan sayfada choose a username kısmına bir kullanıcı adı seçip yazıyoruz.
√ Your email address kısmına email adresimizi giriyoruz.
√ Next yazısına tıklıyoruz ve çıkan sayfada send the course directly to my email inbox yazan kutucuğu işaretliyoruz.
√ Daha sonra çıkan sayfada start now yazısını tıklıyoruz ve I accept all terms yazan kutucuğu işaretliyoruz.
√ Bu işlemlerden sonra, çikan sayfada your date of birth olan kısma doğum tarihimizi giriyoruz.
√ Calendar week starts on Sunday yazan yeri Monday olarak değiştiriyoruz.
√ Your Menstrual Cycle Setup: Last Menstrual Period yazan yere son adet tarihimizi giriyoruz.
√ Usual Cycle Length yazan yere adet döngümüz kaç günse onu giriyoruz.
√ Thermometer and Temperature Method olan kısımda Units yazan yeri celcius olarak değiştiriyoruz.Orally yazan yer aynen kalsın.
√ Daha sonra set up yazısını tıklıyoruz.
√ Bu işlemden sonra karşımıza bir takvim çıkacak.Takvimde ateş ölçmeye başladığımız günü buluyoruz ve temperature yazan kısma derecemiz kaç çıktıysa onu giriyoruz.
√ Time olan kısma hergün saat kaçta ölçüyorsak onu giriyoruz.Onu otomatik ayarlamak için set default diyoruz ve çıkan sayfada Default Wakeup Timeyazısının olduğu yere hergün ölçeceğimiz saati yazıyoruz.
√ Başka birşey işaretlemeden en son set yazısını tıklıyoruz.
√ Cervical Fluid olan kısm akıntı gireceğimiz yer ve oraya tıkladığımızda karşımıza çıkanlar ise
dry kuru, sticky yapışkan akıntı, creamy krem kıvamındaki akıntı,watery su gibi olan akınti ve eggwhite olansa tam yumurtlama zamanında gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı demektir.
√ Menses/Spotting olan kısım adet olduğumuz günlerde işaretleyeceğimiz kısımdır; örneğin leke geliyorsa spotting,hafif geliyorsa light, orta derecede isemedium, ağır geliyorsa heavy yazısını işaretliyoruz.
√ Intercourse/Insemination olan bölüm ise ilişki var mı yok mu onu belirten kısım. Oraya yes ya da no girmek yeterli. Ya da ilişki sabah olduysa am akşam olduysa pm seçenegini isaretliyoruz.
√ Tüm bu işlemlerden sonra save yazısını tıklıyoruz ve girdigimiz bilgileri kaydediyoruz.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ovü testini yaptım 2.çizgi silik çıktı 11.günüm daha yumoşlar olmamış belliki

Selam kizlar ne guzel hamisler var tebrik ederim hepinizi:16: Kasimada az kaldi insallah bizlerde kasimda aliriz o guzel haberleri Dua edin hamisler bizlerede:54:

kızlar ben de geldim buraya ekim topiğinde kimsecikler kalmadı canım sıkıldı galiba kırmızılarım geliyor karnımda bi sancı var artık gelsinler ya böyle belirsizlik öldürdü beni

Canım, sen foto eklesene biz de bakalım testine :34: Şu adrese yükleyip forum linkini yolla bize Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
BAT ne zamandı senin canım? Listeye ekleyeyim seni de :34:

cnm ben geçen hafta oldum sandım kasım 22de lmam gerekiyordu ama bu ay gelen lekeymiş sanırım..22 kasım diye eklemiştin sanırım ama ben ekimde oldum sandım olmamışım meğer..resim yüklemeyi beceremiyorumki nasıl oluyor cnm tlfdanmı çekip göndereceğim pcye atıpta

rabbim kabul ederse tüm dualar sizlerle cnm ALLAHım yavrunuzu nasip etsin isteyen herkese inşşş

Cok sagol canim insallah hamisler su altta bebislerin gelisimleri oluyo ya onu eklesenize takvim olarak hamisleri oradan anlayalim:16:

cnm ben geçen hafta oldum sandım kasım 22de lmam gerekiyordu ama bu ay gelen lekeymiş sanırım..22 kasım diye eklemiştin sanırım ama ben ekimde oldum sandım olmamışım meğer..resim yüklemeyi beceremiyorumki nasıl oluyor cnm tlfdanmı çekip göndereceğim pcye atıpta

Canım http://www.hizliresim.com/ sitesini aç, sonra dosya yükleye bas, resmini seç, şimdi yükleye bas, sonra da forumlar yazısında çıkan linki kopyala, buradaki cevap yazdığın haneye yapıştır o linki, işlem tamamdır. Hadi dene bakalım :34:

......Mesaj Tekrarı......

Son düzenleme:
......Mesaj Tekrarı......

Son düzenleme:
kızlar ben de geldim buraya ekim topiğinde kimsecikler kalmadı canım sıkıldı galiba kırmızılarım geliyor karnımda bi sancı var artık gelsinler ya böyle belirsizlik öldürdü beni

Gel canım, gel, sen gel ama kırmızıların gelmesin
:1: ​Bugün test yaptın mı hiç?

merhaba canım
benimde bat 19 kasım eklermisin benide bu ay kırmızı falan görmeyelimm bebişleri göbişlerde
görelim inşallahhhh

kasım topiğimiz dolmaya başlamış bende yumoşların olduğunu görseydim bir testte bugün 11.gün acaba çalışmalara başlasam mı?

selam kızlar :3::3: kasım topiği canlanmaya başlamış ne güzel 1 kasım benim doğum günüm :8::8: mercimeğim doğum günü hediyesi olarak geldi :9::9::9::nazar: bişey sorucam ben size bu neutrogena visibly clear pembe greyfurt yüz temizleme jeli zarar verir mi acaba bebeğe kullansam mı kullanmasam mı çok kararsız kaldım :44::44:

Back