Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
tatlım bilmiyorum ama sen yinede temkinli davran kullanma doktoruna gittiğinde sor seni aydınlatır bu konuda

kasım topiğimiz dolmaya başlamış bende yumoşların olduğunu görseydim bir testte bugün 11.gün acaba çalışmalara başlasam mı?

Canım, sana tavsiyem, testlerini yapınca bekleme süresinden sonra mesela 8 dk. sonra falan resmini çek, öyle sakla, sonraki günlerle kıyaslaman kolay olur.
Şimdi, senin test çok mu silik çıktı? Foto eklersen yorum yapayım

Esra'mm, canım, zararı olacağını sanmıyorum ama, sonuçta ilaç değil, içeriğinde çok kimyasal yoktur o markada diye düşünüyorum, ama istersen yine de bir bilene sor emin olmak için

kızlar sonunda kırmızılarım geldi çok hafif kahverengi lekem geldi şimdi arkasından kırmızıya dönüşür benimde umutlarım kasım ayına kaldı

Kıızzz, yükleyemedin mi halaaa Hadi bekliyoruuuz

kızlar sonunda kırmızılarım geldi çok hafif kahverengi lekem geldi şimdi arkasından kırmızıya dönüşür benimde umutlarım kasım ayına kaldı

Kasimda insallah hepimiz guzel haberler vericez sikma canini

Kasimda insallah hepimiz guzel haberler vericez sikma canini

inşallaah canım ya kızlar doktor bana adetin 3. günü gel demişti şimdi 1.günü bugün mü sayıcam ben daha tam başlamadı

böyle çıktı canım ovü testim

bu günden itibaren kırmızı korkularım başladı.Ama kasım ayı için enteresen bir ümit kapladı içimi,Allah hepimize anne olmayı nasip etsin.1 kasımda regl olmazsam dayanamayıp 2 kasımda test yapacağım ama dayanabilirsem 7 kasımı beklemeyi düşünüyorum böylece hayatım boyunca unutamayacağım bir doğum günü hediyesi ve kutlaması olur diye düşünüyorum.

Canım, ovu testin tam koyulaşmamış, ama keşke 11. gününde değil de daha erken başlasaydın, inşallah ki erken yumurtlama olup kaçırmamışsındır, yarın daha koyu çıkarsa sorun yok...
Sen bugün çalışma yap bakalım, sonraki günlerde de duruma göre yorum yaparız artık
Önemli olan 2. çizginin koyuluğu tavan yapıp ertesi gün silikleşmeye başlaması. Koyunun tavan yaptığı gün ve hemen ardına silikleşmeye başladığı günlerde 2-3 gün boyunca çalışma yapılması

Son düzenleme:
rose nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bugün ovü testine başladım phia ovü testinin fotosunu yükle bakayım demişti 2. çizgi tam kırmızımı çıkacak bugün 11.günüm çalışmalara başlayım mı?

canım aslında bir tek dün yapmadım önceki günlerde duramadım 3 gün yaptım ve bugünki gibi çıkmıştı dün annemdeydim yapamadım bugünkide yine aynı çıktı

canım aslında bir tek dün yapmadım önceki günlerde duramadım 3 gün yaptım ve bugünki gibi çıkmıştı dün annemdeydim yapamadım bugünkide yine aynı çıktı

Ok canım, o zaman kaçırmadın, güzel. En son beraberlik ne zamandı canım? Eğer 1-2 gün olduysa bugünü bekle derim. Yarınki çizgin de tam koyu olur belki, o zaman 3-4 günlük perhizden sonra daha sağlam olur spoşlar... Tabi yine de sen bilirsin

kızlar 2 gündür başım fena ağrıyor ilaç içmek istemiyorum reglimi geciktiriyor ne yapayım

en son bayramın 2.günü oldu canım

bebiş olsunda 2 günde beklerim benim reglimde sürekli olarak 3 veya 4 gün gecikme oluyor ve tam 1 aydan 1 aya oluyorum benim yumoşlar geç çatlıyor galiba doktora gittim smear testi hormon testi ve alttan muayene oldum gecikmen için bir sorun yok dedi bakalım

en son bayramın 2.günü oldu canım

O zaman yarın sabah erkenden tavsiye ederim. Hem ovu daha koyu olacaktır yarın şansın artar hem de 4 günlük perhiz sonrası sayı artmış olur
Eğer yarın sabah olamıyorsa bu gece

phia canım yumurtlama olduktan sonra girilen ilişkide gebe kalma şansı sıfıra yakındır diye yazıyor bir çok sitede.. buna dayanarak şunu sormak istiyorum, ovu testi koyulukta tavan yapınca yani iki çizgi eşit olursa bu yumurtladığın anlamına gelmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…