kasım topiğimiz dolmaya başlamış bende yumoşların olduğunu görseydim bir testte bugün 11.gün acaba çalışmalara başlasam mı?
selam kızlarkasım topiği canlanmaya başlamış ne güzel 1 kasım benim doğum günüm mercimeğim doğum günü hediyesi olarak geldi bişey sorucam ben size bu neutrogena visibly clear pembe greyfurt yüz temizleme jeli zarar verir mi acaba bebeğe kullansam mı kullanmasam mı çok kararsız kaldım :44::44:
cnm inan yapamadım ama uğraşacağım resmi önce pcyemi yüklemem gerekiyor
kızlar sonunda kırmızılarım geldi çok hafif kahverengi lekem geldi şimdi arkasından kırmızıya dönüşür benimde umutlarım kasım ayına kaldı
Kasimda insallah hepimiz guzel haberler vericez sikma canini
Canım, ovu testin tam koyulaşmamış, ama keşke 11. gününde değil de daha erken başlasaydın, inşallah ki erken yumurtlama olup kaçırmamışsındır, yarın daha koyu çıkarsa sorun yok...
Sen bugün çalışma yap bakalım, sonraki günlerde de duruma göre yorum yaparız artık
Önemli olan 2. çizginin koyuluğu tavan yapıp ertesi gün silikleşmeye başlaması. Koyunun tavan yaptığı gün ve hemen ardına silikleşmeye başladığı günlerde 2-3 gün boyunca çalışma yapılması
canım aslında bir tek dün yapmadım önceki günlerde duramadım 3 gün yaptım ve bugünki gibi çıkmıştı dün annemdeydim yapamadım bugünkide yine aynı çıktı
Ok canım, o zaman kaçırmadın, güzel. En son beraberlik ne zamandı canım? Eğer 1-2 gün olduysa bugünü bekle derim. Yarınki çizgin de tam koyu olur belki, o zaman 3-4 günlük perhizden sonra daha sağlam olur spoşlar... Tabi yine de sen bilirsin
en son bayramın 2.günü oldu canım
Canım, ovu testin tam koyulaşmamış, ama keşke 11. gününde değil de daha erken başlasaydın, inşallah ki erken yumurtlama olup kaçırmamışsındır, yarın daha koyu çıkarsa sorun yok...
Sen bugün çalışma yap bakalım, sonraki günlerde de duruma göre yorum yaparız artık
Önemli olan 2. çizginin koyuluğu tavan yapıp ertesi gün silikleşmeye başlaması. Koyunun tavan yaptığı gün ve hemen ardına silikleşmeye başladığı günlerde 2-3 gün boyunca çalışma yapılması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?