• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
......Mesaj Tekrarı......

Son düzenleme:
BAT 5 Kasım, akşam prodüktör aldım, yapsam mı ki o_O
Ay ölcem meraktan...

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yorumlarınızı alabilir miyim?

slm kızlarr ben de katıldım aranızaaa :16: 1 bucuk yıldır bebiş istiyoruz bi türlü gelmemişti ama eylül 4 de anne olacagımı ögrendim eylül 14 de de kimyasal gebelik gecirdigimi ögrendim kanamam basladı acayip hayal kırıklıgına ugradım cok üzüldüm :( ama bi yandanda sevindim demekki hamile kalabiliyorum... bu ay adet oldum 18 ekimde bu aralarda yumurtlama dönemim ınsallah olurum beklenen adet tarıhım bellı olmuyor gebelikten sonra ama 30 gun diyelim 19 kasımda olurum heralde ama ınsallah olmam herkese bol bolll dua edıyorum Rabbim ellerimizi boş cevirmez ınsallah dua larımız kabul olcaz hepimiz ileride bebeklerimizi konuscaz hamileliğimizde naz yapcaz birbirimize insallaaahhhh..! :49::)

slm kızlarr ben de katıldım aranızaaa :16: 1 bucuk yıldır bebiş istiyoruz bi türlü gelmemişti ama eylül 4 de anne olacagımı ögrendim eylül 14 de de kimyasal gebelik gecirdigimi ögrendim kanamam basladı acayip hayal kırıklıgına ugradım cok üzüldüm :( ama bi yandanda sevindim demekki hamile kalabiliyorum... bu ay adet oldum 18 ekimde bu aralarda yumurtlama dönemim ınsallah olurum beklenen adet tarıhım bellı olmuyor gebelikten sonra ama 30 gun diyelim 19 kasımda olurum heralde ama ınsallah olmam herkese bol bolll dua edıyorum Rabbim ellerimizi boş cevirmez ınsallah dua larımız kabul olcaz hepimiz ileride bebeklerimizi konuscaz hamileliğimizde naz yapcaz birbirimize insallaaahhhh..! :49::)

inşallah hepimiz veririz bu ay güzel haberlerimizi canım sende üzme kendini durmak yok çalışmalara devam :34:

çalışmalar bitti beklemeye devam...
bat 7 kasım

kızlar merhaba.

adet döngüm 31 gün sürüyor. 8.ci gün denemek için yaptım daha koyu çıkmıştı. Dün yaptım çok silik çıktı. bugün yaptım biraz daha koyulaştı. yoksa 8-9-10.cu gün mü yumurtluyorum bilemedim. Kullanımında 31. gün sürüyorsa 14.cü günden itibaren yapın diyor. Yarın 13.cü günüm denemeye devam edecem bakalım ne olacak. İlk defa testi kullanıyorum. Acemiyim :6: İnşallah bu ay olur kızlar.

Mrh. Hanimlar benimde gecen ay olmdi bu ay ovulasyon testiyle çalişmalari denedik benim bat 8 kasim bu sefer inşallah olur hayirlisiyla diyorum, inşallah bu topik bizlere uğur getirir besmele var çünkü topigimizde hayirli uğurlu olsun.

Merhabalar kızlar....

Yaklaşık 3 yıldır istiyoruz biz de.....Anketi oyladım....

İnşaallah topiğiniz uğurlu gelir bana da.....

BAT 'ımı tam olarak bilemiyorum, çünkü 28 günde bir olan gayet düzenli adetim son bi kaç aydır iyice şaşmaya başladı.....

Kasım ayının sonu heralde büyük ihtimal....

Allah isteyen herkese ve bana da en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin İnşaallah sağlıklı sıhhatli evlatlar.....

günaydın kızlar ama neden benden başka kimse yok:43:

günaydın kızlarrr nasılsınız???
maşallah listemiz artmış...
inşallah listedeki herkez hamiş olur bu ayy :16:

Kizlar son bes gun gogus sismesi haric tum belirtiler basladi ama adetmi hamilelik mi bilemiyorum bu ay akintim cok oldu ve bel agrim erken basladi kasik agrisida cabasi rabbim hamilelik mujdesiyle sevindirsin bizleri insallah

Son düzenleme:
Kizlar son bes gun gogus sismesi haric tum belirtiler basladi ama adetmi hamilelikli bilemiyorum bu ay akintim cok oldu ve bel agrim erken basladi kasik agrisida cabasi rabbim hamilelik mujdesiyle sevindirsin bizleri insallah

ayyy canım aynen benimde 5 gün kaldı :( hakkımızda hayırlısı olur inş... benim gögüsler şişti fena ve ateş topu gibiler :)

ayyy canım aynen benimde 5 gün kaldı :( hakkımızda hayırlısı olur inş... benim gögüsler şişti fena ve ateş topu gibiler :)

canim benim simdiye kadar siserdi goguslerim ama bu ay tik yok tedirgin oluyorum insallah hayirli haberler veririz ama adet olucam galiba o sinsi agri girdi karnima:(

kızlar bu arı sütü ve poleni kullanan varmı aranızda bu konuda bilgi almak istiyorum kullananlardan

Back