• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar bu arı sütü ve poleni kullanan varmı aranızda bu konuda bilgi almak istiyorum kullananlardan

:50::50: ben kullanmadım canım hiç...
bu ay bal tarçın çörekotu kullandım ama daha tam yumurtlamış sayılmam.yada yumurtladım da ben farketmedim :26:

:50::50: ben kullanmadım canım hiç...
bu ay bal tarçın çörekotu kullandım ama daha tam yumurtlamış sayılmam.yada yumurtladım da ben farketmedim :26:

benimde adetim dün başladı canım bu ay bu polen falan yemeyi düşünüyorum bi kkaç yerde okudum birçok şeye faydalıymış

İnşallah hepiniz hamile kalırsınız arkadaşlar bu ay.Yarın doktora gideceğim bende.Tahliller falan yapacak bi sorun varmı diye.Dualarınızdan unutmayın beni de...

hafta arası,tatil değil...
ve kimsecikler yok :19:

nerdesiniz ahaliiiiiiiiiiii
kızlar olmuyo böyle amaaa...
tugra ve phia ateşlerinizi bana bildirin lennn :41: sabahtan beri bekliyorum,saf saf dolanıyorum buralardaaa...

diğer arkadaşlar, hepiniz toplaşın bakalım... hadi hadi hadiiiii :118:

tugra ve phia ateşlerinizi bana bildirin lennn :41: sabahtan beri bekliyorum,saf saf dolanıyorum buralardaaa...

Bende düşündüm acaba tatilde falan mı herkes diye :) Kimsecikler yok gerçekten..

ben geldim kızlar nerede bu millet heyyy ya uzun zamandır sunbal yok nerelerde acaba bugün tugrada phia da hiç girmedi

kızlar eltim 34 haftalık hamiş ve bebişi oynamamış dünden beri :18: şimdi dr a gitti.
ayy inşallah bebiş daha gelmez.az daha kalsın içerde yaa :S
inşallah sağlıgı yerindedir.stres oldum...

canım bende yapıyorum ateş takibi adet olmazdan 2 gün önce ateşim düşmeye başladı şimdi yumurtlama zamanında ateş yükselecek mi düşecek mi

ben geldim kızlar nerede bu millet heyyy ya uzun zamandır sunbal yok nerelerde acaba bugün tugrada phia da hiç girmedi

evet yaaa uyuşuklar.gelmediler bugünn :20:

canım bende yapıyorum ateş takibi adet olmazdan 2 gün önce ateşim düşmeye başladı şimdi yumurtlama zamanında ateş yükselecek mi düşecek mi

yumurtlama zamanında çok az bir düşüş ve ardından bir anda yükseliş oluyor genelde.
veya düşmeden,normal seyirde giderken bir anda fırlıyor.
ateşinin yüksek gittiği günler yumurtlama devam ediyor.
düşüşe geçince yumoş dönemi bitiyor.
adete yaklaştıkça düşmez de yükselirse veya sabitlenirse bebiş tutmuş oluyor :16:

kızlar eltim 34 haftalık hamiş ve bebişi oynamamış dünden beri :18: şimdi dr a gitti.
ayy inşallah bebiş daha gelmez.az daha kalsın içerde yaa :S
inşallah sağlıgı yerindedir.stres oldum...

allah korusun canım o minik meleği rabbim vaktinde sağlıkla doğmayı nasip etsin

evet yaaa uyuşuklar.gelmediler bugünn :20:

yumurtlama zamanında çok az bir düşüş ve ardından bir anda yükseliş oluyor genelde.
veya düşmeden,normal seyirde giderken bir anda fırlıyor.
ateşinin yüksek gittiği günler yumurtlama devam ediyor.
düşüşe geçince yumoş dönemi bitiyor.
adete yaklaştıkça düşmez de yükselirse veya sabitlenirse bebiş tutmuş oluyor :16:
yarın için doktordan randevu aldım canım geçen ay gidiyordum ya doktora adet olrsan 3. günü gel demişti tatlım şimdi neye bakarlar neden adetli iken çağırıyor doktor

merhaba kızlar..nasılsınız.reglime 12 gun kaldı...hayırlısını versın rabbim hepimiz için..:46:

yarın için doktordan randevu aldım canım geçen ay gidiyordum ya doktora adet olrsan 3. günü gel demişti tatlım şimdi neye bakarlar neden adetli iken çağırıyor doktor

canım ben de gitmiştim adetliyken.
adetliyken yumurlalıklar daha iyi görünüyormuş.ne var ne yok belli oluyor yani.
ama özellikle 3.gün istiolar.
alttan bakiolar tamamen agrısız ve 3-4 dk lık bişey.
bişey çıkmaz bence.kontrol amaçlı bakıyorlar...

Niye hiç kimse benimle konuşmuyor :(

neden konuşmayalım canım benimmm :16:
nasılsın?
bugün pek kimse yok ya.sıkılıp diğer topiclere göz atıyorum.
gözden kaçırmışım demekki tatlım.kusura bakma olurmu :29:

canım ben de gitmiştim adetliyken.
adetliyken yumurlalıklar daha iyi görünüyormuş.ne var ne yok belli oluyor yani.
ama özellikle 3.gün istiolar.
alttan bakiolar tamamen agrısız ve 3-4 dk lık bişey.
bişey çıkmaz bence.kontrol amaçlı bakıyorlar...

neden konuşmayalım canım benimmm :16:
nasılsın?
bugün pek kimse yok ya.sıkılıp diğer topiclere göz atıyorum.
gözden kaçırmışım demekki tatlım.kusura bakma olurmu :29:

yarın 3. gün oluyor zaten tatlım gidim bi ne diyecek adetliykende alttan muayne olmak çok zor olur ya

allah korusun canım o minik meleği rabbim vaktinde sağlıkla doğmayı nasip etsin
amin canım benim...Allah razı olsun.
inşallah herşey yolunda gider.

merhaba kızlar..nasılsınız.reglime 12 gun kaldı...hayırlısını versın rabbim hepimiz için..:46:

aminnn
çok bişi kalmamış canım.
inşalah bu ay çift çizgi görenlerden olursun...:16:

yarın 3. gün oluyor zaten tatlım gidim bi ne diyecek adetliykende alttan muayne olmak çok zor olur ya

bana zor degil de dr açısından iğrenç gelmişti :1:
ama onların işi de o,bizim sağlığımız...
hayırlı haberlerini beklicem canım.
eminim ki problem yok dicek doktor :29:

Back