kızlar bu arı sütü ve poleni kullanan varmı aranızda bu konuda bilgi almak istiyorum kullananlardan
ben kullanmadım canım hiç...
bu ay bal tarçın çörekotu kullandım ama daha tam yumurtlamış sayılmam.yada yumurtladım da ben farketmedim :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu arı sütü ve poleni kullanan varmı aranızda bu konuda bilgi almak istiyorum kullananlardan
ben kullanmadım canım hiç...
bu ay bal tarçın çörekotu kullandım ama daha tam yumurtlamış sayılmam.yada yumurtladım da ben farketmedim :26:
hafta arası,tatil değil...
ve kimsecikler yok
nerdesiniz ahaliiiiiiiiiiii
kızlar olmuyo böyle amaaa...
tugra ve phia ateşlerinizi bana bildirin lennn sabahtan beri bekliyorum,saf saf dolanıyorum buralardaaa...
diğer arkadaşlar, hepiniz toplaşın bakalım... hadi hadi hadiiiii :118:
canım bende yapıyorum ateş takibi adet olmazdan 2 gün önce ateşim düşmeye başladı şimdi yumurtlama zamanında ateş yükselecek mi düşecek mihafta arası,tatil değil...
ve kimsecikler yok
nerdesiniz ahaliiiiiiiiiiii
kızlar olmuyo böyle amaaa...
tugra ve phia ateşlerinizi bana bildirin lennn sabahtan beri bekliyorum,saf saf dolanıyorum buralardaaa...
diğer arkadaşlar, hepiniz toplaşın bakalım... hadi hadi hadiiiii :118:
ben geldim kızlar nerede bu millet heyyy ya uzun zamandır sunbal yok nerelerde acaba bugün tugrada phia da hiç girmedi
canım bende yapıyorum ateş takibi adet olmazdan 2 gün önce ateşim düşmeye başladı şimdi yumurtlama zamanında ateş yükselecek mi düşecek mi
kızlar eltim 34 haftalık hamiş ve bebişi oynamamış dünden beri :18: şimdi dr a gitti.
ayy inşallah bebiş daha gelmez.az daha kalsın içerde yaa :S
inşallah sağlıgı yerindedir.stres oldum...
yarın için doktordan randevu aldım canım geçen ay gidiyordum ya doktora adet olrsan 3. günü gel demişti tatlım şimdi neye bakarlar neden adetli iken çağırıyor doktorevet yaaa uyuşuklar.gelmediler bugünn
yumurtlama zamanında çok az bir düşüş ve ardından bir anda yükseliş oluyor genelde.
veya düşmeden,normal seyirde giderken bir anda fırlıyor.
ateşinin yüksek gittiği günler yumurtlama devam ediyor.
düşüşe geçince yumoş dönemi bitiyor.
adete yaklaştıkça düşmez de yükselirse veya sabitlenirse bebiş tutmuş oluyor
Niye hiç kimse benimle konuşmuyor
yarın için doktordan randevu aldım canım geçen ay gidiyordum ya doktora adet olrsan 3. günü gel demişti tatlım şimdi neye bakarlar neden adetli iken çağırıyor doktor
Niye hiç kimse benimle konuşmuyor
canım ben de gitmiştim adetliyken.
adetliyken yumurlalıklar daha iyi görünüyormuş.ne var ne yok belli oluyor yani.
ama özellikle 3.gün istiolar.
alttan bakiolar tamamen agrısız ve 3-4 dk lık bişey.
bişey çıkmaz bence.kontrol amaçlı bakıyorlar...
neden konuşmayalım canım benimmm
nasılsın?
bugün pek kimse yok ya.sıkılıp diğer topiclere göz atıyorum.
gözden kaçırmışım demekki tatlım.kusura bakma olurmu
amin canım benim...Allah razı olsun.allah korusun canım o minik meleği rabbim vaktinde sağlıkla doğmayı nasip etsin
merhaba kızlar..nasılsınız.reglime 12 gun kaldı...hayırlısını versın rabbim hepimiz için..
yarın 3. gün oluyor zaten tatlım gidim bi ne diyecek adetliykende alttan muayne olmak çok zor olur ya