iyiyim kuzumm belim ağrio yatıyorum şu an.
sen nasılsın canımcımmm???
phia ve kızlar nabersiniz?bizim topiğğin bu aralar sesi çok çıkmıyor.aralık ayı için yeni bir topik açacakmısın buradan mı sevam edeceğiz?
nedense bizim kızlar bu aralar hiç girmiyorlar siteye benimde canım sıkıldı bakıyom bakıyom kimse yok ya
phia ve kızlar nabersiniz?bizim topiğğin bu aralar sesi çok çıkmıyor.aralık ayı için yeni bir topik açacakmısın buradan mı sevam edeceğiz?
Canımcım, iyiyiz, senden naber?
Aralık ayında da buradan hep beraberce sohbetimize buradan devam ederiz. Bölünmemiş oluruz hem
Arkadaslar benim bata 10 gün var daha salı gunü doktora gittim sol yumurtamın çatlamış olabileceğini ama sag yumurtamın iyi olmadıgını söyledi(dış gebelikten dolayı sag tüpüm yok)yalnız iki bebeğim karnımda öldüğü icin kanda pihtilasmasi sorunu olabileceğini test yapmam gerektiğini söyledi ayrıca da smear testi de yaptı şimdi kormaya başladım eğer hamilelik oluşmuşsa ben daha o testi yaptırmadım.eğer gebelik varsa ne zamn en erken anlaşılır acaba yumurtlama gunum 7-12 Kasım arasi idi 30 gün sat ve bat arasi benim en büyük gebelik belirtim migdemde yanmadir ve fena halde migdemde yanma var şu an biraz uzun yazdım kusura bakmayın ne yapmalıyım kafam karıştı
bende iyiyim canım batı bekliyorum 4 gün kaldı
Perim, DPO (çatlamadan sonraki gün) kaçtasın canım? Duruma göre test önereceğim sana
Canım, gebelik çatlamadan sonraki 12-14. gün belli olabilir. Bazıları daha erken de öğrenebiliyor tabi. Sen pıhtılaşma riskine karşı günde 1 kez CORASPİN iç. Bak bu pıhtılaşma sorunu olsun olmasın, gebelik planlayan kişilerin önlem amaçlı olarak, bebeğin yerleşimini sağlamak için kullandığı ve doktorların önerdiği bir ilaç. Yalnız bak aspirin değil CORASPİN bu. Zararsız olanı yani. Gebe kaldıktan sonra bile belli aya kadar devam ediliyor hatta buna. Sana ancak böyle yardımcı olabilirim canım, kulaktan dolma değil, doktorumun onayı ile söylüyorum bunu, güvenebilirsin
Cok sagol canım diğer hamileliğimde de vermişti coraspini doktor ama benim en büyük hatam düzenli ilaç kullanamamam ama bu sefer kullanmaya çalışacağım teşekkür ederim yardımın icin yani varsa gebelik en erken 24 veya 25 i gibi belli olur neyse beklemenden başka care yok:)))
kızlar dün akşama doğru idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı.. Saatlerce durdu ama o siliklik gitmedi bende attım sonra çöpe.. Burda bazı arkadaşlar yaptığım markada hatalı olabileceğini söyledi .. sabah ilk idrarla başka bi markayla tekrarladım .. sonuç negatif.. bat geçeli iki gün oldu ve ben yaklaşık 4 gündür adet sancısı çekiyorum .. Sık sık ama adet sancılarım kadar ağır değil hafifi.. Ben çok sancılı olurum çünkü .. İki gündür de akıntım çok arttı şeffaf değil beyaz boza kıvamında sanki ..
Ne düşüneceğimi bilmiyorum Allahım hayırlısını nasip etsin tek duam bu .. Belim sürekli ağrıyo .. Başka hiçbir belirtim yok ..
Son olarak tahlil yapmak için idrarı kaba aldığımda tortular gördüm .. bunuda okumuştum forumda hamilelik belirtisi olabilirmiş ..
Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun .. Allah şsteyen herkese evlat nasip etsin .. kendinize iyi bakın
ayy canım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzzzzzzzzzz
sakın ümitsizlige kapılma.bende de çok belirti yoktu biliyorsun
aaaaaahahahahaaa işte bu benim phiam yaaa
Güzelim, bugünkü yaptığın testin Beta HCG duyarlılık değeri yüksektir ondan görünmemiş ve negatif çıkmış olabilir. Dünkü daha hassas bir testmiş ki görünmüş. Bence başka bir test ile tekrarla, çünkü dün gördüğün çizgi silik pembe çizgi idi, bu da pozitif demektir sonuç olarak
pşşşt testçi başı testçi başııııııııı
ben DPO 12 deyim bende yapemmi gııııııııızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?