• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
oooo maşallah topik epey hareketli, nazar değmesin:)
herkese merhaba kızlar..arkadaşlar ben bugün hormon tahlili yaptırdım. adetimin 3. günü..
tsh, prolaktin normal seviyede ama lh ve fsh biraz yüksek çıktı.
dr. a sordum bunların yüksek olması pcos belirtisi olabilir dedi,
eğer 2 yıldır olmuyors aşılama yaptırın dedi.
zaten önceki ay kadın doğum doktoruna gitmiştim o da aşılama önermişti.
şimdi netten araştırdım da bu fsh yüksekliğine saraçoğlunun soğan kürü iyi geliyormuş,
1-2 ay da onu deneyeyim olmazsa artık aşılama yolları görünecek bana..
biraz uzun yazdım ama şu soğan kürünü okudum okudum anlamadım:1:
noolur biri bana açık ve net anlatabilir mi? adetin kaçıncı günü kullanılacak? kaç kez yapılacak? kaç gün ara verilecek? bir de şu, soğanın ince kabuğu soyulacak diyo, hangi ince kabuğu? :) yani kafam karıştııı:35::35::35::36::36::36:

Canım, iyiyim işte, ben de yumoş günlerimi bekliyorum. Salı kontrole gideceğim tekrar, ovulasyon takibim vardı ya, onun için yani
:34:
Canım sen evde bir daha idrar testi yineledin mi? Eğer reglin böylesine gecikmediyse daha önceden, muhtemelen geç döllenmeden dolayı bebiş belli olmuyordur. Sen bi idrar testi daha yap evde bakalım :31:

yaptım canım bu sabah.ama kesinlikle idrarda çıkmıyor.keşke çıksada bende ne olduğunu bilsem.kafam çok karışık ya.benim sat 16 ekimdi.çalışmalarda 25 ekim-27ekim-28ekim-30 ekim ve 6kasım oldu.sence gebelik ihtimali varmı?salı günü kontrolden gelince hemen haberdar et durmunu.

Sağol canım hayırlısı olsun yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum .. eper hatalıysa ve bi çok kişinin başına geliyosa yazık yani insanların psikolojisini alt üst etmekten başka bi işe yaramıyo demektir..

evet canım kesinlikle kan testi negatif çıkınca acaba kimyasal mi oldum diye düşündüm kimyasal geciren bir arkadaşımı aradım ona anlattım oda aynı testi kullanmış ve ona da hatalı sonuç vermiş araştırmış googledan birçok yorum okudum dedi ben bakmadım gerçi.ama bu ay 2 ayrı marka test alıcam ama bu sefer bebetime almam.
o kadar cok sevindikki anlatamam eşim havalara uctu arkadaşlarına baba oluyorum diye haberler verdi ama sonra sonuç hüsran o gun üzüntüden yataktan çıkamadım.
negatif çıksa bu kadar uzulmezdim.ama önce pozitif sonra negatif beni yıktı yanı.

evet canım kesinlikle kan testi negatif çıkınca acaba kimyasal mi oldum diye düşündüm kimyasal geciren bir arkadaşımı aradım ona anlattım oda aynı testi kullanmış ve ona da hatalı sonuç vermiş araştırmış googledan birçok yorum okudum dedi ben bakmadım gerçi.ama bu ay 2 ayrı marka test alıcam ama bu sefer bebetime almam.
o kadar cok sevindikki anlatamam eşim havalara uctu arkadaşlarına baba oluyorum diye haberler verdi ama sonra sonuç hüsran o gun üzüntüden yataktan çıkamadım.
negatif çıksa bu kadar uzulmezdim.ama önce pozitif sonra negatif beni yıktı yanı.
bende babystar erken test vardı içinde yalnış pozitif sonuç verir yazıodu şaşırdım yalnış negatifi duymuştumda yalnış pozitifi ilk defa duydum

Hoşgeldin canımm. :16:
Randevunu almışsın galiba, Neşe Hanım'a değil mi? Kaçıncı gününde gitmiş olacaksın?

4.günde olmuş olacak canım ama şuan pembe sıvı gelio peceteye bişi yok daha hiç adetim böyle olmazdı önce ağrı sonrada gelirdi anlamadım yani

oooo maşallah topik epey hareketli, nazar değmesin:)
herkese merhaba kızlar..arkadaşlar ben bugün hormon tahlili yaptırdım. adetimin 3. günü..
tsh, prolaktin normal seviyede ama lh ve fsh biraz yüksek çıktı.
dr. a sordum bunların yüksek olması pcos belirtisi olabilir dedi,
eğer 2 yıldır olmuyors aşılama yaptırın dedi.
zaten önceki ay kadın doğum doktoruna gitmiştim o da aşılama önermişti.
şimdi netten araştırdım da bu fsh yüksekliğine saraçoğlunun soğan kürü iyi geliyormuş,
1-2 ay da onu deneyeyim olmazsa artık aşılama yolları görünecek bana..
biraz uzun yazdım ama şu soğan kürünü okudum okudum anlamadım:1:
noolur biri bana açık ve net anlatabilir mi? adetin kaçıncı günü kullanılacak? kaç kez yapılacak? kaç gün ara verilecek? bir de şu, soğanın ince kabuğu soyulacak diyo, hangi ince kabuğu? :) yani kafam karıştııı:35::35::35::36::36::36:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

--> SOĞAN KÜRÜ

İlk başlangıç zamanınız adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.

1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; İlk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula.

Yazıklar olsun !!!! içinde prospektüs bile yok .. Şikayet edebileceğimiz bi yer arıyorum ..

yaptım canım bu sabah.ama kesinlikle idrarda çıkmıyor.keşke çıksada bende ne olduğunu bilsem.kafam çok karışık ya.benim sat 16 ekimdi.çalışmalarda 25 ekim-27ekim-28ekim-30 ekim ve 6kasım oldu.sence gebelik ihtimali varmı?salı günü kontrolden gelince hemen haberdar et durmunu.

SAT ikimizin aynıymış. Bak canım, ben ovu testi yapmıştım ya, 11. gün tavan çizgi gördüm, sonraki 24-36 saatte de çatladım muhtemelen. Beraberlik günlerin güzel olmuş canım. İnşallah spoşlar ve yumoşlar buluşmuşlardır :1: Aşağıdaki linkte ortadaki tabloda benim geçen ayki ateş tablom, ovu testlerim ve beraberlik günlerim var, AM/PM beraberlik vakitleri canım. Kırmızı çizgi çatlama günü vs.. inceleyebilirsin :34:

.

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

SAT ikimizin aynıymış. Bak canım, ben ovu testi yapmıştım ya, 11. gün tavan çizgi gördüm, sonraki 24-36 saatte de çatladım muhtemelen. Beraberlik günlerin güzel olmuş canım. İnşallah spoşlar ve yumoşlar buluşmuşlardır :1: Aşağıdaki linkte ortadaki tabloda benim geçen ayki ateş tablom, ovu testlerim ve beraberlik günlerim var, AM/PM beraberlik vakitleri canım. Kırmızı çizgi çatlama günü vs.. inceleyebilirsin :34:

.

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

phiacım sen çok iyisin ya.şimdiye kadar sorduğum danıştığım sıkıldığım herşeye hiç üşenmeden cevap yazdın.dikkatimden kaçmadı canım.hep destek oluyorsun.gerçekten moral oluyorsun.hakkını ödeyemem.Allah sana daha fazla aratmadan bebiş nasib etsin.bu iyi niyetinin karşılığını sağlıklı bi bebekle alırsın inşallah.çünkü gerçekten herkese desteksin.saol canım.

bu

bu ay atesi vende takip edeyim diyorumda.suan telsen girdm yarin pcden bakar tablo yaparim bende

Canım, telefonunda Android işlemci varsa, marketten Fertility Friend indir, daha kolay yapılıyor oradan. Ben de tabletten işliyorum her gün buraya :34:
Sabah hep aynı saatte, yataktan kalkmadan dil altından ölç tamam?

phiacım sen çok iyisin ya.şimdiye kadar sorduğum danıştığım sıkıldığım herşeye hiç üşenmeden cevap yazdın.dikkatimden kaçmadı canım.hep destek oluyorsun.gerçekten moral oluyorsun.hakkını ödeyemem.Allah sana daha fazla aratmadan bebiş nasib etsin.bu iyi niyetinin karşılığını sağlıklı bi bebekle alırsın inşallah.çünkü gerçekten herkese desteksin.saol canım.

Canım benim sağolasın yaaa, inan ben burada ne biliyorsam sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum :16:
Duaların için de çoookkk teşekkür ederim, hepimiz için inşallah, amin :16:

Sunbal'ım, doktora salı gidecek olsaydın, beraber atlar giderdik hee, benim randevum da salı ya, aynı yerdeyiz hem de :34:

Sunbal'ım, doktora salı gidecek olsaydın, beraber atlar giderdik hee, benim randevum da salı ya, aynı yerdeyiz hem de :34:
daha sonra inş bu ilk ya acele ediyorum ve heycanlıyım zaten korkuyorum bide böyle adetmi değilmi anlamayınca dahada gerildim

Back