• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
tubiloşum nolcek benim bu halim dün test negatifti bugün sabah peceyeye kırmızı pembe geldi 7 ssaat oldu ne ağrım var ne gelen

yani kırmızılar gelmedi öylemi :44:
sadece pembe leke?
dur bakalım belki geç döllenme oluyodur kuzu yaa inşallahhhh
böyle olunca da testte geç çıkar.
inşallah bebişin seninledirrr :16:

canım ne yapıyorsun kafan baya bi karışmış galiba tatlım

yani kırmızılar gelmedi öylemi :44:
sadece pembe leke?
dur bakalım belki geç döllenme oluyodur kuzu yaa inşallahhhh
böyle olunca da testte geç çıkar.
inşallah bebişin seninledirrr :16:

canım ne yapıyorsun kafan baya bi karışmış galiba tatlım

kızlar ya iice sakınım hiç böle bişi yasamamıştım karnım ağrır adetim gelirdi karnım ağrımıyo adet yok pecete gelen pembe kırmızı pazartesi dr randevum var

kızlar ya iice sakınım hiç böle bişi yasamamıştım karnım ağrır adetim gelirdi karnım ağrımıyo adet yok pecete gelen pembe kırmızı pazartesi dr randevum var

inşallah devamı gelmez kuzu da hamiş haberini alırız :16:
bakalım pazartesi dr ne dicek.
bende de adet agrısı gelip gelip gidiodu.
şimdi çok azaldı.çok nadir agrıyor ama geçiyor hemen.

rabbim bilirya sabah çok üzüldüm dünde üzülmüştüm şimdi acaba diorum azıcık sevindim gelmediğine ama yinede umudum aralıkta anlıcan benim kafa ruh karışıkki ne karışık

oyy tecrübelisin sen üstesinden gelirsin:16:

Geç oldu ama 11 Aralık.

Ben bu ay bayram nedeniyle birlikte olamadığımız için bebek beklemiyordum uzak kaldım sizde.. Aslında 1 kere birlikte oldum ama yumurtlama günüm mü değil mi bilmiyordum zaten olmadı. Önümüzdeki maçlara bakalım dimi :)

Bir arkadaşım her gün birlikte olun dedi kimi bir gün arayla karar verdim her gün yapacağım ama nasıl :) Vajina darlığı var konsantrem bozuluyor sancıdan dolayısıyla kuruluk oluyor ancak çok istekli olmam lazım o da nasıl olacak tavsiye edeceğiniz bir şey var mı konuyu dağıtmadan yardımcı olur musunuz.

Geç oldu ama 11 Aralık.

Ben bu ay bayram nedeniyle birlikte olamadığımız için bebek beklemiyordum uzak kaldım sizde.. Aslında 1 kere birlikte oldum ama yumurtlama günüm mü değil mi bilmiyordum zaten olmadı. Önümüzdeki maçlara bakalım dimi :)

Bir arkadaşım her gün birlikte olun dedi kimi bir gün arayla karar verdim her gün yapacağım ama nasıl :) Vajina darlığı var konsantrem bozuluyor sancıdan dolayısıyla kuruluk oluyor ancak çok istekli olmam lazım o da nasıl olacak tavsiye edeceğiniz bir şey var mı konuyu dağıtmadan yardımcı olur musunuz.

Soğan ve sarımsak kadınlar için en iyi afrodizyak diye okumuştum bi yerde.Kuruyemiş-tatlı gibi enerjisi yüksek yiyeceklerle halledebilirsin diye düşünüyorum.Hergün ilişki insanı sıkar diye düşünüyorum ben.Hani günaşırı bile görevmiş gibi gelmişti geçen ay bize o yüzden diyorum.Allah yardımcımız olsun..

Helena83 kullanıcısından alıntı

Geç oldu ama 11 Aralık.

Canım kayganlaştırıcı jel tavsiye ederim aynı sorun bende de var. okey in jelini aldım çok memnunum hiç sancım olmuyor.

Helena83 kullanıcısından alıntı

Geç oldu ama 11 Aralık.

merhaba canım. aynı problem bende de var. kayganlaştırıcı jel öneriyorum. ben okey den aldım çok memnunum hiç sancım olmuyor.

kızlarrr nerdesinizzz :31:
ben artık randevu gününe kadar evden çıkmayacagım için sürekli buralarda olurum artık :27:

Back