tubiloşum nolcek benim bu halim dün test negatifti bugün sabah peceyeye kırmızı pembe geldi 7 ssaat oldu ne ağrım var ne gelen
yani kırmızılar gelmedi öylemi :44:
sadece pembe leke?
dur bakalım belki geç döllenme oluyodur kuzu yaa inşallahhhh
böyle olunca da testte geç çıkar.
inşallah bebişin seninledirrr
canım ne yapıyorsun kafan baya bi karışmış galiba tatlım
kızlar ya iice sakınım hiç böle bişi yasamamıştım karnım ağrır adetim gelirdi karnım ağrımıyo adet yok pecete gelen pembe kırmızı pazartesi dr randevum var
inşallah devamı gelmez kuzu da hamiş haberini alırız
bakalım pazartesi dr ne dicek.
bende de adet agrısı gelip gelip gidiodu.
şimdi çok azaldı.çok nadir agrıyor ama geçiyor hemen.
iyiyim canım dün doktora gittim bütün sonuçlarım temiz çıktı allaha şükür 3 ay full çalışma yapıcaz bebiş için ilaç falan kullanmadansen nasılsın ebsonummm
inşallah devamı gelmez kuzu da hamiş haberini alırız
bakalım pazartesi dr ne dicek.
bende de adet agrısı gelip gelip gidiodu.
şimdi çok azaldı.çok nadir agrıyor ama geçiyor hemen.
Geç oldu ama 11 Aralık.
Ben bu ay bayram nedeniyle birlikte olamadığımız için bebek beklemiyordum uzak kaldım sizde.. Aslında 1 kere birlikte oldum ama yumurtlama günüm mü değil mi bilmiyordum zaten olmadı. Önümüzdeki maçlara bakalım dimi :)
Bir arkadaşım her gün birlikte olun dedi kimi bir gün arayla karar verdim her gün yapacağım ama nasıl :) Vajina darlığı var konsantrem bozuluyor sancıdan dolayısıyla kuruluk oluyor ancak çok istekli olmam lazım o da nasıl olacak tavsiye edeceğiniz bir şey var mı konuyu dağıtmadan yardımcı olur musunuz.
iyiyim canım dün doktora gittim bütün sonuçlarım temiz çıktı allaha şükür 3 ay full çalışma yapıcaz bebiş için ilaç falan kullanmadan
iyiyim kuzumm belim ağrio yatıyorum şu an.
sen nasılsın canımcımmm???
iyiyim kuzumm belim ağrio yatıyorum şu an.
sen nasılsın canımcımmm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?