• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
gittim canım gittim 1 senedir dr.la kankiyim.:27::27:eşim varikoselden ameliyat olduda benim dr.um 4-5 ay bekleyelim bakalım dedi şimdi kısmetse aralık yada ocakta tekrar gideceğim bakayım ne diyecek

anladım canım benim eşimde muayene oldu spoş tetside verdi şimdilik bi sorun yok dedi dr bakalım şimdi ben gidicem ocak gibi oda bida gidecek

cnm su bal tarcın karısımında kasıkla sayı söylemıstın ya kasık sayısı önemlımı

Bal tarçın çörekotunu bende araştırdım.Ölçü önemliymiş.Fazlası oluşan yumurtları kiste dönüştürüyormuş.
30gr öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal...

Bal tarçın çörekotunu bende araştırdım.Ölçü önemliymiş.Fazlası oluşan yumurtları kiste dönüştürüyormuş.
30gr öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal...[/Q

cnm bnde yıycktmde cok hazırlamadım az yersem birsey olmaz herhalde

kızlar benımde bat yarın ama hiiiçç bir belirti yok.
benım regli belirtim regli olmadan 5 dk önce olur o yuzden çok ümitli değilim yarın için kısmeet artık bakıcaz yarın olmassam pazartesiye kadar beklerim.

anladım canım benim eşimde muayene oldu spoş tetside verdi şimdilik bi sorun yok dedi dr bakalım şimdi ben gidicem ocak gibi oda bida gidecek

sorun yok dedilerse dert etme zaten teste bakıp yüzdeleri görünce sende anlıyorsun az çok olup olmadığını

inş öyledir zor canım bu işlerle uğrasmak bende çok korkuyorum ama korktuğum basıma gelmez inş

aklına kötü bir şey getirme ne kadar oldu başlayalı senni bilmiyorum unuttum ama testlerde birşey çıkmadıysa gönlünü ferah tut.

Bak benim bile hala umudum var:23::23:

aklına kötü bir şey getirme ne kadar oldu başlayalı senni bilmiyorum unuttum ama testlerde birşey çıkmadıysa gönlünü ferah tut.

Bak benim bile hala umudum var:23::23:

10 ay oldu dr gidicem tüplerde rahimde veya yumurtalıklarımda bi sorun çıkmaz inş ne diyor isteyin bizde ondan istiyoruz sebepleri çıkar rabbim ne yapamamız mudumuzu kesmicez tabiki kesersek zaten rabbimiz de vermez

10 ay oldu dr gidicem tüplerde rahimde veya yumurtalıklarımda bi sorun çıkmaz inş ne diyor isteyin bizde ondan istiyoruz sebepleri çıkar rabbim ne yapamamız mudumuzu kesmicez tabiki kesersek zaten rabbimiz de vermez

sebpleri çıkar karşımıza bize yol göster yazmıştımda nereey kaybolduysa

sebpleri çıkar karşımıza bize yol göster yazmıştımda nereey kaybolduysa

olsun canım sıkıntı yok.
bilmiyorum ben daha rahim filmi çektirmedim.tüplerde sıkıntım var mı yok mu ama dr.hormon tahlillerin normal ve yumurtlayabiliyorsun dedi:51::51:
şimdi işte 23.ayıda bugün kapadım.kendi kadın doğumcum eşinin ameliyatı 1 ay geçsin ondan spnra 3 ay evde kendin ov.testiyle dene ondan sona gel dedi.şimdi onu bekliyorum.aralıktada kırmızı kartı göreyim ondan sonra gideceğim birde dediğim gibi eşimin 10-15 gün sonra kontrolü var bakalım ne çıkacak.

İmtihan dünyası olduğunu unutmamak lazım gerçi bazen nefsime ve şeytana yenik düşüyorum ama çabuk toplamaya çalışıyorum.
aslında belki şeytanada uymayacaksın ama şu toplum baskısı denen şey var ya :5::5:

olsun canım sıkıntı yok.
bilmiyorum ben daha rahim filmi çektirmedim.tüplerde sıkıntım var mı yok mu ama dr.hormon tahlillerin normal ve yumurtlayabiliyorsun dedi:51::51:
şimdi işte 23.ayıda bugün kapadım.kendi kadın doğumcum eşinin ameliyatı 1 ay geçsin ondan spnra 3 ay evde kendin ov.testiyle dene ondan sona gel dedi.şimdi onu bekliyorum.aralıktada kırmızı kartı göreyim ondan sonra gideceğim birde dediğim gibi eşimin 10-15 gün sonra kontrolü var bakalım ne çıkacak.

İmtihan dünyası olduğunu unutmamak lazım gerçi bazen nefsime ve şeytana yenik düşüyorum ama çabuk toplamaya çalışıyorum.
aslında belki şeytanada uymayacaksın ama şu toplum baskısı denen şey var ya :5::5:

toplum zaten bizi en çok yoran kısım inş ikinizinde sonuçları temiz çıkar tatlım ve bebişiniz gelir

merhaba arkadaşlar bende 2. çocuğu düşünüyorum. geçen ay olmadı bu 2. ayım
batım 29 kasım beni de ekleyin lütfeeennn :)
Allah herkesin gönlüne göre versin:)

SELAM FISTIKLARRR NASILSINIZ BAKALIMMM :16:
ben ancak yaptım işleri.evi süpürdüm,çamaşır astım ama eşimin yardımıyla.

gelmeyince özlüyorum hemen sizi yaa :29:

tubiloşum nolcek benim bu halim dün test negatifti bugün sabah peceyeye kırmızı pembe geldi 7 ssaat oldu ne ağrım var ne gelen

Back