• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Heee, yap yap, ama üç çizgi olanından olsun, malum çoğul gebelik :1::1:

heee 3 çizgi çıkarıcammmmmmmm ama 3 üz oldugu için deillll
oğlum 5 iz dediği için :1::1::1:

çocuga soruyorum kız mı erkekmi kardeş die

anne kız erkek kız erkek diyor :1:

kesin 5 iz kesinnnn :52::52::52:

Canım benim Allah sana en net şekilde çift çizgiyi görmeyi nasip etsin hemde ennn kısa zamanda inş :)

Ben kendi durumumdan bişey anlamadım olmazsa çok üzülücem niye hamile kalamıyorum diye olursa sevinicem ama o zaman da çok korkucam .. Ben nası korucam ki .. Ben o kadar bilinçli bi insan değilim uykum düzensiz beslenmem düzensiz herşeyi kafama takarım .. Şu an hamileysem ya zarar verirsem .. Şu an ne sevinebiliyorum ne üzülebilyorum değişik bi soğukkanlılık geldi.. Test yapmıcam kırmızıları beklicem gelmezse kan testine gidicem ..

Güzelim benim, o içten duan için çok teşekkür ederim, amin inşallah
:16:
Kırmızıları beklemene gerek yok tatlım, bir an önce netleştir, sonra duruma göre kan testine git, 2 günde bir Beta HCG bakılsın, sağlıklı bir gebelik mi diye. Sonuca göre de gerekirse önlem alınır, o yüzden testi geciktirmek senin zaman kaybetmene neden olur...
Bebişin yerleşsin, sonra gör bak herşeye ne kadar dikkat edersin, insan kendinden çok bebeği için hayatını idame ettirir o vakitten sonra, sen hiç dert etme bunları şimdiden tamam canım?
:34:

canım benim kanımda da koyuluk var.
bende oğlumda aylarca bebe aspirini kullandım.

bunda yaklaşık 10-15 gündür kullanıyordum ama doktorum şimdi iğne kullanmamın yeterli olacagını söyledi.
1 ay boyunca göbekten kan sulandırıcı olucam...

bence göz ardı etme.ilaçları düzenli ve aynı saatlerde kullanmak çok çok önemli...

yani hamile oldugumu öğrenmeden başlamıştım kullanmaya

Teşekkür ederim bilgilendirme icin Mevlam evladını saglikla kucağına almak nasip etsin insallah:)))))))))

Güzelim benim, o içten duan için çok teşekkür ederim, amin inşallah
:16:
Kırmızıları beklemene gerek yok tatlım, bir an önce netleştir, sonra duruma göre kan testine git, 2 günde bir Beta HCG bakılsın, sağlıklı bir gebelik mi diye. Sonuca göre de gerekirse önlem alınır, o yüzden testi geciktirmek senin zaman kaybetmene neden olur...
Bebişin yerleşsin, sonra gör bak herşeye ne kadar dikkat edersin, insan kendinden çok bebeği için hayatını idame ettirir o vakitten sonra, sen hiç dert etme bunları şimdiden tamam canım?

Ben bu açıdan hiç düşünmemiştim canım çok doğru söylüyosun .. Ben sadece kendi psikolojimi düşündüm .. Çok teşekkür ederim .. şu an elimde idrar teest yok yarın kan mı versem acaba ?

Ben bu açıdan hiç düşünmemiştim canım çok doğru söylüyosun .. Ben sadece kendi psikolojimi düşündüm .. Çok teşekkür ederim .. şu an elimde idrar teest yok yarın kan mı versem acaba ?

cnm ben bide başka bir arkadaş yazmıştı dun. bebetime gecen ay bende hatalı sonuç verdi diye .bencede vakit kaybetme idrar testleriyle .kan testi ver için rahatlasın belirsizliğin sona ersin.
inşallah test yanlış çıkmamıştır hayırlısıyla hamilesindir.

En garantisi o canım, çok da iyi yaparsın inan :34:

kızlar bende geldim.eşimle oğlum uyudu.ancak fırsat bulabildim.buarada benim reglim hala gelmedi.doktor pazartesiye kadar gelmezse adetin hastaneye gel tekrar kan testi yapalım demişti.randevumu aldım bakalım.umut etmelimiyim etmemeliyimiyim bilemedim.tubişşşşş hayırlı olsun buarada.çok sevindim valla.darısı isteyen herkesin başına.phia canım naber nasılsın?

cnm ben bide başka bir arkadaş yazmıştı dun. bebetime gecen ay bende hatalı sonuç verdi diye .bencede vakit kaybetme idrar testleriyle .kan testi ver için rahatlasın belirsizliğin sona ersin.
inşallah test yanlış çıkmamıştır hayırlısıyla hamilesindir.

Sağol canım hayırlısı olsun yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum .. eper hatalıysa ve bi çok kişinin başına geliyosa yazık yani insanların psikolojisini alt üst etmekten başka bi işe yaramıyo demektir..

kızlar bende geldim.eşimle oğlum uyudu.ancak fırsat bulabildim.buarada benim reglim hala gelmedi.doktor pazartesiye kadar gelmezse adetin hastaneye gel tekrar kan testi yapalım demişti.randevumu aldım bakalım.umut etmelimiyim etmemeliyimiyim bilemedim.tubişşşşş hayırlı olsun buarada.çok sevindim valla.darısı isteyen herkesin başına.phia canım naber nasılsın?

Canım, iyiyim işte, ben de yumoş günlerimi bekliyorum. Salı kontrole gideceğim tekrar, ovulasyon takibim vardı ya, onun için yani
Canım sen evde bir daha idrar testi yineledin mi? Eğer reglin böylesine gecikmediyse daha önceden, muhtemelen geç döllenmeden dolayı bebiş belli olmuyordur. Sen bi idrar testi daha yap evde bakalım :31:

Back