Heee, yap yap, ama üç çizgi olanından olsun, malum çoğul gebelik
Canım benim Allah sana en net şekilde çift çizgiyi görmeyi nasip etsin hemde ennn kısa zamanda inş :)
Ben kendi durumumdan bişey anlamadım olmazsa çok üzülücem niye hamile kalamıyorum diye olursa sevinicem ama o zaman da çok korkucam .. Ben nası korucam ki .. Ben o kadar bilinçli bi insan değilim uykum düzensiz beslenmem düzensiz herşeyi kafama takarım .. Şu an hamileysem ya zarar verirsem .. Şu an ne sevinebiliyorum ne üzülebilyorum değişik bi soğukkanlılık geldi.. Test yapmıcam kırmızıları beklicem gelmezse kan testine gidicem ..
canım benim kanımda da koyuluk var.
bende oğlumda aylarca bebe aspirini kullandım.
bunda yaklaşık 10-15 gündür kullanıyordum ama doktorum şimdi iğne kullanmamın yeterli olacagını söyledi.
1 ay boyunca göbekten kan sulandırıcı olucam...
bence göz ardı etme.ilaçları düzenli ve aynı saatlerde kullanmak çok çok önemli...
yani hamile oldugumu öğrenmeden başlamıştım kullanmaya
teşekkür ederim bilgilendirme icin mevlam evladını saglikla kucağına almak nasip etsin insallah:)))))))))
Şişşşttt, altta bekleme yapmayın heee
Güzelim benim, o içten duan için çok teşekkür ederim, amin inşallah
Kırmızıları beklemene gerek yok tatlım, bir an önce netleştir, sonra duruma göre kan testine git, 2 günde bir Beta HCG bakılsın, sağlıklı bir gebelik mi diye. Sonuca göre de gerekirse önlem alınır, o yüzden testi geciktirmek senin zaman kaybetmene neden olur...
Bebişin yerleşsin, sonra gör bak herşeye ne kadar dikkat edersin, insan kendinden çok bebeği için hayatını idame ettirir o vakitten sonra, sen hiç dert etme bunları şimdiden tamam canım?
ben hop o tipic ho bu topic geziom
ayrıca dizi izliom
meyve soyyorum
Kenanla oyun oynuyorum
eşimle de sohbet ediom
way beaaa ne becerikli gadınımm
ben yokken ne cok cena çalmışınızz beeee..
ben hop o tipic ho bu topic geziom
ayrıca dizi izliom
meyve soyyorum
Kenanla oyun oynuyorum
eşimle de sohbet ediom
way beaaa ne becerikli gadınımm
Ben bu açıdan hiç düşünmemiştim canım çok doğru söylüyosun .. Ben sadece kendi psikolojimi düşündüm .. Çok teşekkür ederim .. şu an elimde idrar teest yok yarın kan mı versem acaba ?
Ben bu açıdan hiç düşünmemiştim canım çok doğru söylüyosun .. Ben sadece kendi psikolojimi düşündüm .. Çok teşekkür ederim .. şu an elimde idrar teest yok yarın kan mı versem acaba ?
ben yokken ne cok cena çalmışınızz beeee..
tugrammmmmmm gececi kuşummmm
nerdesin nan gündüzleriiii
özlüozz yafriiiiiiimmmmmmmm
Hoşgeldin kuzuuumm
Nerde kaldın be yaa
Gir hemen sohbete hadi atla
cnm ben bide başka bir arkadaş yazmıştı dun. bebetime gecen ay bende hatalı sonuç verdi diye .bencede vakit kaybetme idrar testleriyle .kan testi ver için rahatlasın belirsizliğin sona ersin.
inşallah test yanlış çıkmamıştır hayırlısıyla hamilesindir.
kızlar bende geldim.eşimle oğlum uyudu.ancak fırsat bulabildim.buarada benim reglim hala gelmedi.doktor pazartesiye kadar gelmezse adetin hastaneye gel tekrar kan testi yapalım demişti.randevumu aldım bakalım.umut etmelimiyim etmemeliyimiyim bilemedim.tubişşşşş hayırlı olsun buarada.çok sevindim valla.darısı isteyen herkesin başına.phia canım naber nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?