Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
İnşallah canım bu ay olur..Çok şükür gelen giden yok.Ben biraz kafa dağıtayım.Çok gerildim.Ağrılarda başladı
Görüşmek üzere....

canım morelını bozma canım...bızde daha burdayız ne olacagımız bellı degıl..hep yanında olup dertlerımızı paylasacagız bırlıkte ınsallah göbislerımızı sısırme zamanını atlatacagız

daha 2. ayınmış kafa takmaya hiç gerek yok. bir an önce olur inş.

canım kacıncı denedıgınız ay oldu??? ovu testi yapmısmıydın...senı anlayabılıyorum canım her ay aynı sorunlarla karsılasmak aynı belırtılerı yasayıp hüsrana ugramak kötü bısey benimde 3. ayım ve nerdeyse her ay büyük hayalkırıklıgını yasadım

benimde 3.ayım bu ay ovü testide kullandım ama nedense içimden bir ses bu ayda olmadı özlem diyor:26:

canım alttan muayenede korkocak birşey yok sadece ultrason cihazını içeri sokarken cihaz soğuk olduğu için irkilme oluyor sadece korkma canım tabi bayana gittim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…