• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
İnşallah canım bu ay olur..Çok şükür gelen giden yok.Ben biraz kafa dağıtayım.Çok gerildim.Ağrılarda başladı :50::50::50::50::50::50:
Görüşmek üzere....

canım morelını bozma canım...bızde daha burdayız ne olacagımız bellı degıl..hep yanında olup dertlerımızı paylasacagız bırlıkte ınsallah göbislerımızı sısırme zamanını atlatacagız

Bu 2.ay...Bu ay denedik sayılmaz.Ara vermiştik.Beklenmeyen bir belirti kafamı karıştırdı sadece...

:50:Ağlama ağlama zaten canım burnumda.Usul usul kasıklarım ağrıyor işte.Nerden çıktıysa şu göğüs ağrısı.Kafamı karıştırdı durup dururken:47::47::47::47:

Hayırlısı olsun o zaman.Allahım bekletmesin kimseyi..

Pazartesi...

daha 2. ayınmış kafa takmaya hiç gerek yok. bir an önce olur inş.:34:

hayırlısı canım işte ümitlenip sonunda hüsrana uğramak insanı üzüyor
artık yarın doktora gidicem hangi yolu izlemeliyim bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
adetin 2. günü hormon tahlili dışında ne yapmam gerekiyor?

canım kacıncı denedıgınız ay oldu??? ovu testi yapmısmıydın...senı anlayabılıyorum canım her ay aynı sorunlarla karsılasmak aynı belırtılerı yasayıp hüsrana ugramak kötü bısey benimde 3. ayım ve nerdeyse her ay büyük hayalkırıklıgını yasadım

benimde 3.ayım bu ay ovü testide kullandım ama nedense içimden bir ses bu ayda olmadı özlem diyor:26:

canım kacıncı denedıgınız ay oldu??? ovu testi yapmısmıydın...senı anlayabılıyorum canım her ay aynı sorunlarla karsılasmak aynı belırtılerı yasayıp hüsrana ugramak kötü bısey benimde 3. ayım ve nerdeyse her ay büyük hayalkırıklıgını yasadım[/QUOTE
bu 2. denememiz ovu.tsti yapmadım ama benim adet düzenli olduğu için hangi gün olduğunu biliyordum
zaten yumurtlama günü olan belirtilerimde oldu hakkımızda hayırlısı olsun
acaba alttan muayene yapıyorlarmı?
birde smear adetliyken mi yapılıyor??

canım kacıncı denedıgınız ay oldu??? ovu testi yapmısmıydın...senı anlayabılıyorum canım her ay aynı sorunlarla karsılasmak aynı belırtılerı yasayıp hüsrana ugramak kötü bısey benimde 3. ayım ve nerdeyse her ay büyük hayalkırıklıgını yasadım[/QUOTE
bu 2. denememiz ovu.tsti yapmadım ama benim adet düzenli olduğu için hangi gün olduğunu biliyordum
zaten yumurtlama günü olan belirtilerimde oldu hakkımızda hayırlısı olsun
acaba alttan muayene yapıyorlarmı?
birde smear adetliyken mi yapılıyor??

canım onlarla ılgılı bı bılgım yok ama ovu testı yapmadanda doktora gıtme bence...düzenlı adet olabılırsın ama yumurtlaman bazen erken bazende gec olabılıyo..bırde öyle dene zaten daha 2. denemenız hemen doktora gıtsen bıle bıraz daha bekleyın deneyın dıyebılır doktor..cünkü doktora gıdenler cok uzun zaman bebegı olmayanlar gıdıyo

canım onlarla ılgılı bı bılgım yok ama ovu testı yapmadanda doktora gıtme bence...düzenlı adet olabılırsın ama yumurtlaman bazen erken bazende gec olabılıyo..bırde öyle dene zaten daha 2. denemenız hemen doktora gıtsen bıle bıraz daha bekleyın deneyın dıyebılır doktor..cünkü doktora gıdenler cok uzun zaman bebegı olmayanlar gıdıyo

canım benim eşimde dr artık hastanede tanıdığı kadın doğumcu bakar
çünkü ben çok geçiktirdim hayırlısıyla artık istyrm inşallah mevlam tüm isteyenlere hayırlısı ile verir.
ama alttan muayene ederse bu konuda biraz tedirginim:(

canım benim eşimde dr artık hastanede tanıdığı kadın doğumcu bakar
çünkü ben çok geçiktirdim hayırlısıyla artık istyrm inşallah mevlam tüm isteyenlere hayırlısı ile verir.
ama alttan muayene ederse bu konuda biraz tedirginim:(

canım bebiş için gittiğinde kesinlikle alttan muayne ediyorlar ben sırf onun için bayan doktor tercih etmiştim daha rahat oluyorsun

canım alttan muayenede korkocak birşey yok sadece ultrason cihazını içeri sokarken cihaz soğuk olduğu için irkilme oluyor sadece korkma canım tabi bayana gittim ben:16:

Back