- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
amin canım rabbim biz kullarına bir evlat vermeyi nasip etsin ol der ve olur rabbimin izniyle
amin..inşallah canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım rabbim biz kullarına bir evlat vermeyi nasip etsin ol der ve olur rabbimin izniyle
İnşallah canım bu ay olur..Çok şükür gelen giden yok.Ben biraz kafa dağıtayım.Çok gerildim.Ağrılarda başladı
Görüşmek üzere....
Bu 2.ay...Bu ay denedik sayılmaz.Ara vermiştik.Beklenmeyen bir belirti kafamı karıştırdı sadece...
Ağlama ağlama zaten canım burnumda.Usul usul kasıklarım ağrıyor işte.Nerden çıktıysa şu göğüs ağrısı.Kafamı karıştırdı durup dururken
Hayırlısı olsun o zaman.Allahım bekletmesin kimseyi..
Pazartesi...
hayırlısı canım işte ümitlenip sonunda hüsrana uğramak insanı üzüyor
artık yarın doktora gidicem hangi yolu izlemeliyim bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
adetin 2. günü hormon tahlili dışında ne yapmam gerekiyor?
git şekerim kontrollerini ol inşallah hiçbirşey çıkmaz tez zamanda kavuşursun bebeğine
benimde 3.ayım bu ay ovü testide kullandım ama nedense içimden bir ses bu ayda olmadı özlem diyor:26:
canım kacıncı denedıgınız ay oldu??? ovu testi yapmısmıydın...senı anlayabılıyorum canım her ay aynı sorunlarla karsılasmak aynı belırtılerı yasayıp hüsrana ugramak kötü bısey benimde 3. ayım ve nerdeyse her ay büyük hayalkırıklıgını yasadım[/QUOTE
bu 2. denememiz ovu.tsti yapmadım ama benim adet düzenli olduğu için hangi gün olduğunu biliyordum
zaten yumurtlama günü olan belirtilerimde oldu hakkımızda hayırlısı olsun
acaba alttan muayene yapıyorlarmı?
birde smear adetliyken mi yapılıyor??
artık mensi bekliorum olsun bakalım artık bakıcez
benimde 3.ayım bu ay ovü testide kullandım ama nedense içimden bir ses bu ayda olmadı özlem diyor:26:
canım kacıncı denedıgınız ay oldu??? ovu testi yapmısmıydın...senı anlayabılıyorum canım her ay aynı sorunlarla karsılasmak aynı belırtılerı yasayıp hüsrana ugramak kötü bısey benimde 3. ayım ve nerdeyse her ay büyük hayalkırıklıgını yasadım[/QUOTE
bu 2. denememiz ovu.tsti yapmadım ama benim adet düzenli olduğu için hangi gün olduğunu biliyordum
zaten yumurtlama günü olan belirtilerimde oldu hakkımızda hayırlısı olsun
acaba alttan muayene yapıyorlarmı?
birde smear adetliyken mi yapılıyor??
canım onlarla ılgılı bı bılgım yok ama ovu testı yapmadanda doktora gıtme bence...düzenlı adet olabılırsın ama yumurtlaman bazen erken bazende gec olabılıyo..bırde öyle dene zaten daha 2. denemenız hemen doktora gıtsen bıle bıraz daha bekleyın deneyın dıyebılır doktor..cünkü doktora gıdenler cok uzun zaman bebegı olmayanlar gıdıyo
kırmızılara kac günün kaldı???hıc bellı olmaz cnaım
canım onlarla ılgılı bı bılgım yok ama ovu testı yapmadanda doktora gıtme bence...düzenlı adet olabılırsın ama yumurtlaman bazen erken bazende gec olabılıyo..bırde öyle dene zaten daha 2. denemenız hemen doktora gıtsen bıle bıraz daha bekleyın deneyın dıyebılır doktor..cünkü doktora gıdenler cok uzun zaman bebegı olmayanlar gıdıyo
canım benim eşimde dr artık hastanede tanıdığı kadın doğumcu bakar
çünkü ben çok geçiktirdim hayırlısıyla artık istyrm inşallah mevlam tüm isteyenlere hayırlısı ile verir.
ama alttan muayene ederse bu konuda biraz tedirginim
20 sinde canım 5 gün kaldı ama umudum yok
canım benim eşimde dr artık hastanede tanıdığı kadın doğumcu bakar
çünkü ben çok geçiktirdim hayırlısıyla artık istyrm inşallah mevlam tüm isteyenlere hayırlısı ile verir.
ama alttan muayene ederse bu konuda biraz tedirginim
canım bebiş için gittiğinde kesinlikle alttan muayne ediyorlar ben sırf onun için bayan doktor tercih etmiştim daha rahat oluyorsun
canım bellı olmaz...belırtılerın varmı adet olsun
hayır canım hiç bir belirtim yok ne adet ile nede gebelik için:26: