• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar doktordan geldim aldım biyopsi sonuçlarımı allaha şükür birşey çıkmadı doktor tedaviye geçelim mi yoksa sen denemek istermisin dedi bende ilaç kullanmak istemiyorum bi deneyelim dedim 3 ay bebiş için çalışacaz olmazsa doktora gidip çocuk tedavisine başlıycaz

aslında bu aydan hiç ümidim yok adet olursam bende bal-çörekotu-tarçın karışımını yapmayı düşünüyorum tarifini aldım bide doktora gitcem hastalanınca :26:

inş inş canımm gönlünü ferah tut bu çok önemli.

nekadar zamandır deniyorsunuz
Bu 2.ay...Bu ay denedik sayılmaz.Ara vermiştik.Beklenmeyen bir belirti kafamı karıştırdı sadece...

ayh bi dur allah aşkına.bende ağlıcam valaha şimdi.
:50:Ağlama ağlama zaten canım burnumda.Usul usul kasıklarım ağrıyor işte.Nerden çıktıysa şu göğüs ağrısı.Kafamı karıştırdı durup dururken:47::47::47::47:
canım ya hiç kasmıom zaten gebeliğe kendime çünkü geçen ayda 4 ay geçikti ondan önceki 3 gün geçikti ozaman gidip kan yaptırmıştım negatifi duyunca kötü olmuştum idrarda pozitif görmeden gitmem kan vermeye :)
Hayırlısı olsun o zaman.Allahım bekletmesin kimseyi..
adet günün nezaman canım

Pazartesi...

kızlar doktordan geldim aldım biyopsi sonuçlarımı allaha şükür birşey çıkmadı doktor tedaviye geçelim mi yoksa sen denemek istermisin dedi bende ilaç kullanmak istemiyorum bi deneyelim dedim 3 ay bebiş için çalışacaz olmazsa doktora gidip çocuk tedavisine başlıycaz

Demedimmi sana.Bak gör kendiliğinden olacak sıpan..Hemde hemen:16::16::16::16::16:

aslında bu aydan hiç ümidim yok adet olursam bende bal-çörekotu-tarçın karışımını yapmayı düşünüyorum tarifini aldım bide doktora gitcem hastalanınca :26:

git canım git bekletme bak ben doktora gittim bütün tahliller testler yapıldı ilaçlarımı kullandım en son sonucu bugün aldım şükür artık bi engelim yok artık 3 ay kendiliğinden olması için çalışacaz

Demedimmi sana.Bak gör kendiliğinden olacak sıpan..Hemde hemen:16::16::16::16::16:

inşallah inşallah zaten bu ay geçti pek verimli çalışamadık bi an önce adet olmak istiyorum çalışmalaraa başlamak istiyorum bu bal tarçını yapıcam incir yiyecem :21: sonrada allahın izni ile:49::49:

Bu 2.ay...Bu ay denedik sayılmaz.Ara vermiştik.Beklenmeyen bir belirti kafamı karıştırdı sadece...

:50:Ağlama ağlama zaten canım burnumda.Usul usul kasıklarım ağrıyor işte.Nerden çıktıysa şu göğüs ağrısı.Kafamı karıştırdı durup dururken:47::47::47::47:

Hayırlısı olsun o zaman.Allahım bekletmesin kimseyi..

Pazartesi...

canım bekle bakalım daha pazartesıne var bugün adetın gelmemesı lazım...yat dınlen hemen yorum yapma bı gecsın günler gelırse kırmızıların ozaman bıdahakı ay ıcın daha bılınclı plan yaparsın...

bizim kızlar neler yapıyorsunuz bakalım içim içimi yiyor adetime 5 gün kaldı düşünmeden yapamıyorum test alsammı diye düşünüyorum karar veremedim:26:

Benimde 4 gün kaldı cumartesiye kadar bekleyeceğim.Tubilosh gibi şanslı olmayabiliriz 4 gün önce öğrenecek... Zaten cumartesiye kadar adet olurum ben büyük ihtimal.Belki de olmuşumdur kimbilir :50::50::50::50::50:

moralini bozma canım bir daha ki aya yine hep beraber listede yer alırız dertleşiriz bu ay olmadıysa rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah.:16:

moralini bozma canım bir daha ki aya yine hep beraber listede yer alırız dertleşiriz bu ay olmadıysa rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah.:16:

İnşallah periciğim hayırlısı diyelim valla ne zor karmaşık bir şeymiş
şimdidye kadar basit olarak baktığım gebelik aslında ne zormuş
hayırlısı olsun duanızı ksik etmeyin inşallah sizin olur..

Benimde 4 gün kaldı cumartesiye kadar bekleyeceğim.Tubilosh gibi şanslı olmayabiliriz 4 gün önce öğrenecek... Zaten cumartesiye kadar adet olurum ben büyük ihtimal.Belki de olmuşumdur kimbilir :50::50::50::50::50:

valla canım bende kendimden hiç emin değilim bekliycez artık gerçi benim adet bazen uzatmalar oynuyor :16:

İnşallah canım bu ay olur..Çok şükür gelen giden yok.Ben biraz kafa dağıtayım.Çok gerildim.Ağrılarda başladı :50::50::50::50::50::50:
Görüşmek üzere....

İnşallah periciğim hayırlısı diyelim valla ne zor karmaşık bir şeymiş
şimdidye kadar basit olarak baktığım gebelik aslında ne zormuş
hayırlısı olsun duanızı ksik etmeyin inşallah sizin olur..

amin canım rabbim biz kullarına bir evlat vermeyi nasip etsin ol der ve olur rabbimin izniyle:16:

bozma canım ya...

hayırlısı canım işte ümitlenip sonunda hüsrana uğramak insanı üzüyor
artık yarın doktora gidicem hangi yolu izlemeliyim bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
adetin 2. günü hormon tahlili dışında ne yapmam gerekiyor?

Back