• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
sen ne zaman gittin? pki başka ne işlemler yapıldı?

canım ben adetim bitmişti gittiğimde o zaman alttan ulrasonla baktı smer test yaptı akıntın varmı diye sordu sarı ve kokuluysa iltihaptan olur dedi sonra adetinin 3.günü gel dedi hormon testi yapalım dedi gittim 3.günü damardan kan aldılar oda normal çıktı hiçbir sorun gözükmüyor dedi ama 3 aydır birşey olmadı canım bu ayda olmazsa tekrar gitcem:16:

canım ben adetim bitmişti gittiğimde o zaman alttan ulrasonla baktı smer test yaptı akıntın varmı diye sordu sarı ve kokuluysa iltihaptan olur dedi sonra adetinin 3.günü gel dedi hormon testi yapalım dedi gittim 3.günü damardan kan aldılar oda normal çıktı hiçbir sorun gözükmüyor dedi ama 3 aydır birşey olmadı canım bu ayda olmazsa tekrar gitcem:16:

peri kanda hormon değerlerin nasıl çıktı?
bird laparoskopi yapılıyor ne olduğunuda bilmyrm gereklimi acaba

inşallah inşallah zaten bu ay geçti pek verimli çalışamadık bi an önce adet olmak istiyorum çalışmalaraa başlamak istiyorum bu bal tarçını yapıcam incir yiyecem :21: sonrada allahın izni ile:49::49:
Bende tubiloshun yolundan gideceğim.bal-çörek otu karışımı yapacağım.İnşallah gerek kalmaz :16:

canım bekle bakalım daha pazartesıne var bugün adetın gelmemesı lazım...yat dınlen hemen yorum yapma bı gecsın günler gelırse kırmızıların ozaman bıdahakı ay ıcın daha bılınclı plan yaparsın...
O kadar belirginki ağrılar sanki bugün bat.Belimden ayaklarıma kadar uyuşuyor sızıdan.Kasıklarımda hafif hafif sızılar.Akşama battaniyeler içinde kıvrancam gibi geliyor.Hayırlısı....

canım morelını bozma canım...bızde daha burdayız ne olacagımız bellı degıl..hep yanında olup dertlerımızı paylasacagız bırlıkte ınsallah göbislerımızı sısırme zamanını atlatacagız
İnşallah canım benim.Çok tatlı konuşuyorsun.Rabbim bekletmesin daha fazla hiçbirimizi....

daha 2. ayınmış kafa takmaya hiç gerek yok. bir an önce olur inş.:34:
Bende biraz sinirlilik olunca geriliyorum ister istemez.Sen bi de geçen ay görecektin beni:53: Bu ay hazırlık yok,yumurtlama günlerinde çalışma yok.Beklentim de yoktu.Göğüslerim şişip acımaya başlayıncaya kadar batımı bilmiyordum.O kadar salmıştım ucunu.Aralık ayına toparlanmaya çalışıyordum.Hayırlısı ne diyelim.Elden bişey gelmiyor.En güzelini "O" bilir..:16::16::16::16::16::16:

başka ne yapıyorlar ?
adetliyken mi gitmiştin?
canım ben ilk gittiğimde adetim bittikten sonra gitmiştim alttan mauyne oldum küçük bi kist çıktı onu kontrol etti yumurta takibi yaptı sonra adet olunca 3. günü çağırdı kan falan verdim kist için tahliller yapıldı parça alındı bugün sonucu aldım allaha şükür birşey çıkmadı 3 ay kendiliğinden olması için deniycem

peri kanda hormon değerlerin nasıl çıktı?
bird laparoskopi yapılıyor ne olduğunuda bilmyrm gereklimi acaba

canım testleri sakladım tam olarak hatırlamıyorum değerleri ama benim bildiğim laparoskopi yumurtalık tüpleri tıkalıysa onları açmak için yapıyorlar teyzemin kızına yapmışlardı:16:

canım ben ilk gittiğimde adetim bittikten sonra gitmiştim alttan mauyne oldum küçük bi kist çıktı onu kontrol etti yumurta takibi yaptı sonra adet olunca 3. günü çağırdı kan falan verdim kist için tahliller yapıldı parça alındı bugün sonucu aldım allaha şükür birşey çıkmadı 3 ay kendiliğinden olması için deniycem

çok şükür bir sıkıntı yokmuş inşallah bende ve eşimde de bir sorun çıkmaz..
hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda olur

canım yumurtadönemindeysen bu leke normal birşey korkma geçen ay bende öyle olmuştu doktora gittiğimde gördü doktor sordum hormonlar yükseldiği için oluyormuş

tsk ederim canım evt sanırm yumurtluym ateşımı olctum salı gnu 36,3 du dun 36,4 bugun ise 36,6 olduydu inş bebişm olur bu ay...

kızlar ben az önce test yaptım .. İlk defa test yapıyorum ..

Bişey sorucam şimdi c koyu çıkıyo zaten t de bi çizgi çıkıyo ama onun pembe olması lazım di mi ? çook silik orda bi çizgi olduğu belli ama kırmızı değil gölge gibi olursa ne olur ????????????

kızlar doktordan geldim aldım biyopsi sonuçlarımı allaha şükür birşey çıkmadı doktor tedaviye geçelim mi yoksa sen denemek istermisin dedi bende ilaç kullanmak istemiyorum bi deneyelim dedim 3 ay bebiş için çalışacaz olmazsa doktora gidip çocuk tedavisine başlıycaz

bakk ben sana dedim..iyi haberlerini aldım kuzum... bol bol caliş canım

Bişey sorucam şimdi c koyu çıkıyo zaten t de bi çizgi çıkıyo ama onun pembe olması lazım di mi ? çook silik orda bi çizgi olduğu belli ama kırmızı değil gölge gibi olursa ne olur ????????????

Gebelik testimi?????

ben anlamadım testten hiç bişey.. Kızlar lütfen yardım edin ilk kez yapıyorum .. T çizgisi oluşucak ama önemli olan rengimi .. Yoksa gölge gibi bi t olsada olur mu ??
Msj attım biraz önce o da gitmedi sanırım telaş yaptım ya elim ayağıma dolaştı :)

resim koyabilirsın daha kolay anlarız canım...

ben anlamadım testten hiç bişey.. Kızlar lütfen yardım edin ilk kez yapıyorum .. T çizgisi oluşucak ama önemli olan rengimi .. Yoksa gölge gibi bi t olsada olur mu ??
Msj attım biraz önce o da gitmedi sanırım telaş yaptım ya elim ayağıma dolaştı :)

Gebelik testimi yaptığın dedim ama görmedin sanırım.Silik de olsa çizgi olması güzele işaret.Değerin düşün olduğu için silik çıkıyor çünkü.

Hamilesin kıııııızzzzz:52::52::52::52::52::52::52: Hayırlı olsuuunnn.

Ama o kadar silik ki uzaktan baksam görülmez .. Eğer hamile olmasaydım hiç t çizgisinin yeri filan oluşmazdı di mi ? Yani orası gölge gibi pembe deil .. Ümitlenmek istemiyorum .. keşke yanımda olsan gösterebilsem :) fotoğrafta da belli olmuyo parlıyo zaten ..

Back