• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Ama o kadar silik ki uzaktan baksam görülmez .. Eğer hamile olmasaydım hiç t çizgisinin yeri filan oluşmazdı di mi ? Yani orası gölge gibi pembe deil .. Ümitlenmek istemiyorum .. keşke yanımda olsan gösterebilsem :) fotoğrafta da belli olmuyo parlıyo zaten ..

O yerin oluşması bile hormonların yükseldiğini gösteriyor.Tamam daha hamileliğe sevinmek için erken olabilir ama yinede umut ışığı:52: Değerin yükseldikçe çizgi koyulaşır.Sabah ilk idrarla yaparsan testi daha net çıkar.Ve ilk damlalarla yapma testi.İnşallah sonuna kadar seninledir bebeğin :16::16::16::16:

en çnemli şey sakin olup kasmamak aslında ama hiç birimizde bunu beceremiyoruz hep stres telaş yapıyoruz

kesinlikle katılıyorum hatta ben vajınusmusdm bunu çok iyi biliyorum
stres belki önemli olarak görmüyoruz ama bünyemizi o kadar etkiliyorki sadece bu gibi olaylarda
farkına varıyoruz aslında düşünmeyip kafa yormazken belki birçoğumuz şimdidye kadar gebe kalmıştı artık hayırlısı diyelim..

O yerin oluşması bile hormonların yükseldiğini gösteriyor.Tamam daha hamileliğe sevinmek için erken olabilir ama yinede umut ışığı:52: Değerin yükseldikçe çizgi koyulaşır.Sabah ilk idrarla yaparsan testi daha net çıkar.Ve ilk damlalarla yapma testi.İnşallah sonuna kadar seninledir bebeğin :16::16::16::16:

Çok teşekkür ederim inşallah benimledir.. Darısı sana ve tüüüüüüm isteyenlere .. Ben kimseye söylemiyim en iyisi yarın sabah tekrar yaparım .. Test de hatalı gibi geldi bana .. İdrarı damlattım önce tüm test kıpkırmızı oldu sonra açılmaya başladı bembeyaz oldu c kırmızı kaldı t çoook silik .. Tümünün renk değiştirdiğini hiç bi yerde okumadım .. Test hatalı olabilir.. Allah hakkımızda hayırlısnı versin ..

Çok teşekkür ederim inşallah benimledir.. Darısı sana ve tüüüüüüm isteyenlere .. Ben kimseye söylemiyim en iyisi yarın sabah tekrar yaparım .. Test de hatalı gibi geldi bana .. İdrarı damlattım önce tüm test kıpkırmızı oldu sonra açılmaya başladı bembeyaz oldu c kırmızı kaldı t çoook silik .. Tümünün renk değiştirdiğini hiç bi yerde okumadım .. Test hatalı olabilir.. Allah hakkımızda hayırlısnı versin ..

Benim yaptığım bütün testler öyle olur.Önce pespembe olur 5-6dk sonra renk açılır ve tek çizgi kalır maalesef....Söyleme bencede.Zor bir sır ama sakla tam çizgiyi hatta kan testini alıncaya kadar :16::46::46::46::46: Darısı başıma başımıza :16::16::16:

Benim yaptığım bütün testler öyle olur.Önce pespembe olur 5-6dk sonra renk açılır ve tek çizgi kalır maalesef....Söyleme bencede.Zor bir sır ama sakla tam çizgiyi hatta kan testini alıncaya kadar :16::46::46::46::46: Darısı başıma başımıza :16::16::16:

Canım yapalı yarım saati geçti biraz daha koyulaşmış gibi en aından uzaktan bakıncada gözüküyo :) ama belli bi dakikadan sonraki sonuçlar sağlıklı olmaz die okumuştum .. Gerçektn saklaması çok zor bi sır bu :) Çok teşekkür ederim cevapladığın için .. İnşallah bu ay sende kaybolmayan kıpkırmızı iki çizgi görürsün:)

canım şu bal, çörek otu, tarçın, karışımı ne işe yarıyordu birde incir vardı galiba bende yapayım yararı varsa
tatlım deneyenler işe yaradığını söylüyor bu karışım yumurtaların daha iyi olgunlaşmasını ve çatlamasını sağlıyormuş inciri tam bilmiyorum ben öyle kuru olarak yiyorum

Canım yapalı yarım saati geçti biraz daha koyulaşmış gibi en aından uzaktan bakıncada gözüküyo :) ama belli bi dakikadan sonraki sonuçlar sağlıklı olmaz die okumuştum .. Gerçektn saklaması çok zor bi sır bu :) Çok teşekkür ederim cevapladığın için .. İnşallah bu ay sende kaybolmayan kıpkırmızı iki çizgi görürsün:)

canım inşallah hamilesindir boşuna çıkar mı hiç o çizgi yarın ilk idrarla tekrarla testi ve hemen kan testine git

tatlım deneyenler işe yaradığını söylüyor bu karışım yumurtaların daha iyi olgunlaşmasını ve çatlamasını sağlıyormuş inciri tam bilmiyorum ben öyle kuru olarak yiyorum

benimde çatlamada sorun var zaten bunların ölçüsü ne kadar acaba ne zaman ve nasıl kullanacaksın?

Bende öyle biliyordum ama testlerde 1 gün sonra bile sonuç verenler oluyormuş.Saklıyorum bende artık.Önceden yapar 10dk sonra atardım.İnşallah cumartesi sabahı avaz avaz bağırırım buradan bende :52: Adet olmazsam tabi.Ay resmen adet ağrısı çekiyorum ben.Offf neyse.Derin nefes alıyorummm:120::120::120::120::120:

kızlar ben az önce test yaptım .. İlk defa test yapıyorum ..

Bişey sorucam şimdi c koyu çıkıyo zaten t de bi çizgi çıkıyo ama onun pembe olması lazım di mi ? çook silik orda bi çizgi olduğu belli ama kırmızı değil gölge gibi olursa ne olur ????????????

Korunduğum zamanlarda adetim gecikince ve bir kere de farklı olunca iki kere test yapmıştım. Bebetime dı markası. İkisinde de bahsettiğiniz pembe olmayan grimsi gölge vardı. Korkup hemen kan tahliline gitmiştim. (kalp ilacı kullanıyordum ve asla hamile kalmamam gerekiyordu o ilacı kullanırken) Negatifti.

Çizgi gri gölge ise çok umutlanmayın derim. Yarın ilk idrarınızla yine yapın. Pembeleşiyorsa hamişsinizdir.:17:

bal çörekotu ve tarçın 12 tatlı kaşığı dövülmüş çörek otu 10 çay kaşığı toz tarçın 10 yemek kaşığı saf bal bunları karıştır adetnin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar kullanıyorsun canım bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyormuş yani hamiş :49:kalma şansın artıyor.

Korunduğum zamanlarda adetim gecikince ve bir kere de farklı olunca iki kere test yapmıştım. Bebetime dı markası. İkisinde de bahsettiğiniz pembe olmayan grimsi gölge vardı. Korkup hemen kan tahliline gitmiştim. (kalp ilacı kullanıyordum ve asla hamile kalmamam gerekiyordu o ilacı kullanırken) Negatifti.

Çizgi gri gölge ise çok umutlanmayın derim. Yarın ilk idrarınızla yine yapın. Pembeleşiyorsa hamişsinizdir.:17:

Hmmm bak bunu bilmiyordum.Bende de çıkarsa umutlanmayım bari.Ama inşallah doğrudur arkadaşınki..

bende bu ayı bekliyorum ama hiç umudum kalmadı ne yapsam bilmiyorum yaa sinir oldum iyice aslında bu ay takmadım kafama ama adet günü yaklaşınca ister istemez geliyo :(

hamilelik belirtileri de regl belirtisiyle aynı değil mi zaten :44:

Evet öyleymiş.Ne biliyim bilmedik farklı bi belirti bekliyor insan ister istemez.Her ay rutin ağrı-sızı şu an yaşadığım.Zaten o acabalar yokmu çıldırtıyor insanı....

Evet öyleymiş.Ne biliyim bilmedik farklı bi belirti bekliyor insan ister istemez.Her ay rutin ağrı-sızı şu an yaşadığım.Zaten o acabalar yokmu çıldırtıyor insanı....

tamam işte ağrıması gerekiyo regl olucaksın gibi.sonra bi ıslaklık olması lazım.böyle tuvalete koşturman lazım eyvah adet oldum die ama olmaman lazım..
belirtiler bunlar :1:

Hmmm bak bunu bilmiyordum.Bende de çıkarsa umutlanmayım bari.Ama inşallah doğrudur arkadaşınki..

İnşallah hamiledir. :16:

Bir arkadaş daha yazmıştı bir topikte benim yazdığım şeyi. Gri ise ikinci çizgi, testin içindeki çizginin yeri belli oluyor ıslandığı için. Hormondan dolayı ise pembe çıkıyor direk.

valla bende adet belirtisi bile yok hemen hemen 10gün önce gögüslerim acımaya başlamıştı kasıgıma kramp giriyodu yatarken saga sola dönerken şimdi hiç biri yok anlamadım hiç bişey :(

Back