Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaaaaaarrrrr bat a 4 gün kala
281.89
rabbime hamd olsunnnnnnn
darısı isteyen herkese inşallahhhhhhhhh
281.89
rabbime hamd olsunnnnnnn
darısı isteyen herkeze inşallahhhhhhhhh
adet olacakmışım gibi ağrılar başladı.olmadı bu ayda.bugün olurum sanırım ben.
281.89
rabbime hamd olsunnnnnnn
dur bakalım yaa öle hemen ümitsizliğe kapılma belki olmazsın olursanda önümüzdeki aylara inş
İnşallah.Peçete koydum o derece ıslanıyorum.Bu belirtiler adetimin habercisi.En geç yarına olurum ben
adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor birbirine belli olmaz. bence sen önümüzdeki bir kaç gün hiç düşünme kasma kendini olurmu olmaz mı diye bekle bakalım rahatça. bakarsın hiç olmaz boşuna üzme kendini hamilesindir inş :)
Teşekkür ederim canım.İnşallah içine doğmuştur :) Rabbim bekletmesin kimseyi çok zormuş
İnşallah.Peçete koydum o derece ıslanıyorum.Bu belirtiler adetimin habercisi.En geç yarına olurum ben
281.89
rabbime hamd olsunnnnnnn
Ben kendimi bildim bileli adetten 3-4 gün önce ağrılar başlar,sinirlilik,yorgunluk olurdu.Adetin 1.günü yerlerde sürünür hastanede serum-iğne vurulacak seviyeye gelirdim.Geçen ay hiçbir şey olmadı.1 gün de gecikti.Ve maalesef gebelik olmadı.Stresten olmuş anlayacağınız.Ümitsizlik vermek istemem ama kafaya taktığımız için adet gecikebiliyor.En iyisi kan testi.Negatifi görürseniz ister istemez vücud kendini bırakıyor olmadı diye adet oluyorsunuz olacağınız varsa.Yoksa gecikme devam ediyor ve the happy end
bizim kızlar neler yapıyorsunuz bakalım içim içimi yiyor adetime 5 gün kaldı düşünmeden yapamıyorum test alsammı diye düşünüyorum karar veremedim:26:
Adet olacakmışım gibi ağrılar başladı.Olmadı bu ayda.Bugün olurum sanırım ben.
281.89
rabbime hamd olsunnnnnnn
canım benim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok dikkat et kendine bebeğin sıkıca tutunsun annesineKızlaaaaaaaarrrrr bat a 4 gün kala
281.89
rabbime hamd olsunnnnnnn