selam kızlar test yaptım kocaman tek çizgi bu ayda tırt dr önerilerinizi bekliyorum istanbul avrupa yakası
canım ya üzme kendini ne zamandır deniyorsunuzselam kızlar test yaptım kocaman tek çizgi bu ayda tırt dr önerilerinizi bekliyorum istanbul avrupa yakası
Bu 2.ay...Bu ay denedik sayılmaz.Ara vermiştik.Beklenmeyen bir belirti kafamı karıştırdı sadece...inş inş canımm gönlünü ferah tut bu çok önemli.
nekadar zamandır deniyorsunuz
ayh bi dur allah aşkına.bende ağlıcam valaha şimdi.
Hayırlısı olsun o zaman.Allahım bekletmesin kimseyi..canım ya hiç kasmıom zaten gebeliğe kendime çünkü geçen ayda 4 ay geçikti ondan önceki 3 gün geçikti ozaman gidip kan yaptırmıştım negatifi duyunca kötü olmuştum idrarda pozitif görmeden gitmem kan vermeye :)
adet günün nezaman canım
kızlar doktordan geldim aldım biyopsi sonuçlarımı allaha şükür birşey çıkmadı doktor tedaviye geçelim mi yoksa sen denemek istermisin dedi bende ilaç kullanmak istemiyorum bi deneyelim dedim 3 ay bebiş için çalışacaz olmazsa doktora gidip çocuk tedavisine başlıycaz
aslında bu aydan hiç ümidim yok adet olursam bende bal-çörekotu-tarçın karışımını yapmayı düşünüyorum tarifini aldım bide doktora gitcem hastalanınca :26:
canım ya üzme kendini ne zamandır deniyorsunuz
canım üzülme bundan sonra daha bılınclı davranırsın ınsallah
Demedimmi sana.Bak gör kendiliğinden olacak sıpan..Hemde hemen
Bu 2.ay...Bu ay denedik sayılmaz.Ara vermiştik.Beklenmeyen bir belirti kafamı karıştırdı sadece...
Ağlama ağlama zaten canım burnumda.Usul usul kasıklarım ağrıyor işte.Nerden çıktıysa şu göğüs ağrısı.Kafamı karıştırdı durup dururken
Hayırlısı olsun o zaman.Allahım bekletmesin kimseyi..
Pazartesi...
git şekerim kontrollerini ol inşallah hiçbirşey çıkmaz tez zamanda kavuşursun bebeğinealıştım artık ama ümitlenmedende olmuyokii 10.ay idi artık dr a gitme vaktı geldi
bizim kızlar neler yapıyorsunuz bakalım içim içimi yiyor adetime 5 gün kaldı düşünmeden yapamıyorum test alsammı diye düşünüyorum karar veremedim:26:
Kızlar malesef bende bugun hasta oldum( moralim çok bozuldu (((((((((
moralini bozma canım bir daha ki aya yine hep beraber listede yer alırız dertleşiriz bu ay olmadıysa rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah.
Benimde 4 gün kaldı cumartesiye kadar bekleyeceğim.Tubilosh gibi şanslı olmayabiliriz 4 gün önce öğrenecek... Zaten cumartesiye kadar adet olurum ben büyük ihtimal.Belki de olmuşumdur kimbilir
moralini bozma canım bir daha ki aya yine hep beraber listede yer alırız dertleşiriz bu ay olmadıysa rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah.
İnşallah periciğim hayırlısı diyelim valla ne zor karmaşık bir şeymiş
şimdidye kadar basit olarak baktığım gebelik aslında ne zormuş
hayırlısı olsun duanızı ksik etmeyin inşallah sizin olur..
bozma canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?