• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar aşılamaya başlayamadık her iki taraftada kist oluşmuş gelecek aya kaldı aşılama, doğum kontrol hapı kullanacaksın dediler ama ben yinede şansım olur diyerekten kullanmadım. 2 doktora gidiyoum şimdi ikincisi ile takip olayına giricez hadi hayırlısı. siz ne dersiniz kullanmadan erimezmi bu kistler

Soğan kürünü yap kist için.Sonuç alan çok kişi var soğandan.Allah yardımcın olsun.İnşallah aşılamaya gerek kalmadan kistten kurtulur ve hamile kalırsın...

bat'ım bugün hala adet görmedim beklemedeyim. 2 gün önce aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim göğüslerde de aşırı hassasiyet var bakalım. acaba ne zaman test yaptırmalıyım?????

Ben adet günümün sabahı yaptırmıştım kan testini.Beklemektense sonucu görmek her zaman iyidir benim için

Günaydın hepinize. Sabaha kadar uyudummu ki bana gün aydın olsun kızlar.Hatırlıyormusunuz bilmem ama ben bu ay beklemedeydim.Çalışma yapmadık denecek kadar azdı.(4-5) Tesadüf yumurtladığım gün doktora gitmişim.Çatlamak üzeresin dedi.Bizde kasım için ara verdiğmizden 3-4 gün çalışmadık.Ama doktordan bir gece önce nasılsa yumurtlamamışımdır diye ilişki olmuştu.Adet günümü bile hesaplamadım ben bu ay.O kadar boş geçti çünkü kasım.2 gündür sızlayan göğüslerim dün acıya dönüştü.Evde sütyensiz dolaşırken acıdığında farkettim.Aynada rutin meme kanseri muayenesi yaparken eşimde göğüslerimin şişmiş olduğunu söyledi.Küçük olduklarından farkedilecek kadar büyümüşler.Acıya şişlik de eklenince yeşil damarları da gördüm.Sonra beni bir telaş aldı.Hemen adeti hesapladım 19 Kasım.7 gün kalmış.Bugün de acıyor.Uyurkende hissettim acıdığını. Eczaneler açılsın gidip bi test alayım diyorum.Çıkarmıki 1 hafta kala? Daha doğrusu yumurtlamadan 12 gün sonra çıkarmı adette? Kan testi için vaktim olsa gideceğim ama şu an için imkansız.8,30 değilmi eczaneler?Ay daha 25 dk var.:18::18::18::18::18::18::18:
Kız bir de çıkıyormuş :52::52::52: Sen uğraş didin olmasın.Sallamadığın ay olsun :D Film gibi olur valla :52::52::52::52:

hadi bakalım inş. zaten öyle olurr hep beklemediğin anda gerçekleşir. göğüslerde acı varsa büyük ihtimalle hamilesindir en büyük belirtisi çünkü. güzel gaberlerini bekliyoruz. :21:

bat'ım bugün hala adet görmedim beklemedeyim. 2 gün önce aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim göğüslerde de aşırı hassasiyet var bakalım. acaba ne zaman test yaptırmalıyım?????

bence bugün yarın test yapabilirsin erken gebelik testi yap ama normallerde çıkmayabilir

gunaydın kıızlar... umarım hepiniz iyisinizdir...
ben pek girmıyorum artık dusunmek istemiyorum bu ay bakalım bu sefer nasıl sonuc vercek.... hıc bebek gelmıyo aklıma.. bakalım....

hadi bakalım inş. zaten öyle olurr hep beklemediğin anda gerçekleşir. göğüslerde acı varsa büyük ihtimalle hamilesindir en büyük belirtisi çünkü. güzel gaberlerini bekliyoruz. :21:

Test yaptım ama çıkmadı.Silik bile çıkmadı :39: Adetime kadar bekleyip kan testi yaptırırım.Belki de gebeliğe hazırlanıyordur vücudum.Geçen ayda adetim 1 gün gecikti 2 gün oldum.Doktorlar gecikmenin hamileliğe yaklaşıldığını gösterdiğini söylüyor.Bu ayda göğüsler hassaslaştı.Kısmet Aralık ayına hazırlık yapıyor benim canım vücudum :52: İnsan beklenti içinde olmayınca da bi garip oluyormuş. Ya varsa ihtimali düşündürüyor sadece :44: Neyse ben kaçar:10::10::10::10::10::10::10::10::10:
Çok işim var Allah'tan düşünecek çok zamanım yok :9:
Cici cici bekleyim ben :21::21::21::21:

günaydın kızlar bugun cok heyecanlıyım öğleden sonra randevum var 7 gündür iğne vuruluyorum bugün belli olacak aşılama günüm :16:

Günaydın canlarım,

Bol hamişli , bol güneşli bir hafta diliyorum sizlere:16:

Benim umutlarım Aralık ayına kaldı ama sizlerin güzel haberleri beni çok mutlu ediyor...Öpüyorum hepinizi:54:

gunaydin kizlar nasilsiniz benimde kasim ayim suya dustu umutlarim aralik ayinda ins guzel haberler aliriz...:16::16:

Ballarııımmmmmmmmmmmmmm napıyosunuzzz nasılsınız....? :16::16:

Kızlar kırmızılar geldi diye üzülmeyinn Rabbim en hayırlı zamanda bebişleri tek tek gönderecektir eminim... Stres yapmamaya çalışınn noolurr... Allahım herkese nasip etsin İnşallaahhh.. çizelgeyi bulamadım yeni hamişler varmı kiiii :44:

Ballarııımmmmmmmmmmmmmm napıyosunuzzz nasılsınız....? :16::16:

Kızlar kırmızılar geldi diye üzülmeyinn Rabbim en hayırlı zamanda bebişleri tek tek gönderecektir eminim... Stres yapmamaya çalışınn noolurr... Allahım herkese nasip etsin İnşallaahhh.. çizelgeyi bulamadım yeni hamişler varmı kiiii :44:

Aminnn..Sana bişey sorabilirmiyim irmegan? Bat a 1 hafta kala göğüs ağrısı belirti olabilirmi? Çok ağrıyor ve şiş ikiside.Adet belirtilerim arasında yok bu ağrılar benim.Sürekli de ıslaklık hissediyorum 2 gündür.Çok merak ediyorum:18::18::18::18::18::18::18:

Back