Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Birşey de çıkmadı
Sadece pıhtılaşma problemi var dedi
Olur da embriyo oluşur transfer olunursa clexan 0,4luk başlanır dedi o kadar
Yanı bu gebelik işi nasip kısmet gerçekten
hangi genlerde ne cikdi acaba.ben sonucumu yeni aldım da henüz tüp bebek doktoruna gosteremedim.1 gende heterozigot var bendede.genetikdeki doktor bu onemli değil çoğu kişide var bu gende heterozigot bizim ülkemizde dedi.

hangi genlerde ne cikdi acaba.ben sonucumu yeni aldım da henüz tüp bebek doktoruna gosteremedim.1 gende heterozigot var bendede.genetikdeki doktor bu onemli değil çoğu kişide var bu gende heterozigot bizim ülkemizde dedi.
Heterezigot yatkınlık demek homozigot aileden genetik pıhtılaşma var demek.
Ama her iki ihtimalde de kullanılıyor düşük hikayen vs varsa. Ve ya tüp bebek yaptiriyorsan önlem amacli

Heterezigot yatkınlık demek homozigot aileden genetik pıhtılaşma var demek.
Ama her iki ihtimalde de kullanılıyor düşük hikayen vs varsa. Ve ya tüp bebek yaptiriyorsan önlem amacli
Genetikdeki doktor öyle dedi ama ben ihmal etmicem tabiki tüp bebek doktoruma gostercem bakalım ne gerekliyse yapılsın inşallah sırf ondan tüp bebek öncesi yaptırdım zaten testleri.allah yardımcımız olsun.

Amin amin inşallah
Genetikdeki doktor öyle dedi ama ben ihmal etmicem tabiki tüp bebek doktoruma gostercem bakalım ne gerekliyse yapılsın inşallah sırf ondan tüp bebek öncesi yaptırdım zaten testleri.allah yardımcımız olsun.

Aynen bende ki sadece bir değerde MTHFRA 1298C denen değer de heterozigot yazıyor.Ama doktorum sorun yok demişti

Merhaba arkadaşlar bugün iğnelerimin 3.günü 3.denemem olucak dondurulmuş embriyom olmadığı için tekrar yumurta toplayacağız doktorum bu sefer taze transfer denicek bi sıkıntı çıkmazsa yani kasımda inş transfer olur sanırım herkese kolaylıklar diliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah güzel sonuçlar olsun kolayca ilerlesin ,

Kızlar bugün gittim doktora iğneyi kesti sadece yumurta catlamasın diye iğneyi bıraktı onu vurulcan dedi..yarın tekrar e2 tahlili vercm muayene edecek ..18 mlm—-16 mlm—-14 mlm yumurtalarım vardı toplam 15 e yakın gördüğüm kadarıyla nasıl ilerliycek şimdi

Hayırlı olsun inşallah. Doktor söyler zaten süreci size bilgi verir. 2 güne opu olursun kısmetse.

İnsallahhhh hepimiz umduğumuza nail oluruz

Kızlar bugün doktora gittim regl 2. Günü gelin demişti . Hormon ilaçlarına başlatacak umuduyla gitmiştim. E2 hormon testi istedi 50 nin altında çıkarsa başlayalım dedi. Benim 53 çıktı bunu düşürmeden başlamayalım dedi ve Duobalance bv 14 kapsül olan ilaçtan verdi bunu 3 hafta önce ilk gittiğim zaman vermişti ben 14 gün içip bitirince tekrar alıp içmemiştim.şimdi tekrar bu ilacı alıp için bir daha ki ayın reglin 2. Günü gelin başlayalım dedi. Anlamadığım bu e2 hormonu bu ilaçla düşen bir şey değil yani ilacın içeriği öyle demiyor . Doğru doktora mı gidiyorum tereddütte kaldım Amh değerimi de öğrendim çok şükür iyi dedi doktor 1.48 çıkmış amh sizler başladınız mı sürece?

Benim ilk olacak bende adetimi bekliyorum e2 hormonu ilk kez duydum adetken mı yapilmasi lazımmış onun da

Yarın öbür gün catlatma ignesini verir muhtemelen çünkü 18 21mm arası arası toplanıyor yumurtalar hayırlı olsun insallag

Benim ilk olacak bende adetimi bekliyorum e2 hormonu ilk kez duydum adetken mı yapilmasi lazımmış onun da
Evet ben fsh - Lh - prolaktin hormonuna bakar diye düşünmüştüm. E2 (estradiol) hormonuna baktı. Bu da adetin 2. Veya 3. Gün bakılıyormuş. Hormon iğnelerine başlamadan önce bu değer 50 nin altında olması gerekiyormuş. Bu sitede geçen senelerde e2 hormonu ile ilgili konu başlıkları açılmış onları okudum bu hormon değeri çok Yüksek olanlar varmış ve doktorları düşürmek için doğum kontrol hapı vermiş onu kullandıkları zaman düşmüş. Ya da başka bir hormon ilacı verilmiş. Benim doktorum bir ilaç verdi ama o hormon ilacı değil.bir dahaki ay dedi artık diye bir şey demedim ama o zaman da bakar e2 düşmemiş hala erteliyor doktor değiştiririm artık.

Evet e2,Lh , prolaktin hepsine bakılmıştı bende . Prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullandım opu döneminde sürekli bu hormonlara bakılıyor

Benim ikinci yumurta toplamam bu ama ilkinde de ikincisinde de başlarken bakılmadı bende e2 yumurta toplamadan bi gün veya iki gün öncr bakılmıştı yüksek çıktığı için de taze transfer yapılamamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…