Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Herşey Yolunda olsada bekleniyor bu süre kimisinde ama en iyisini yapmışsın ne olacağı supriz her zaman biz fırsatları kollayalim yeter ki

Bende sormuştum sanırım çocukları olmuş maşallah.
Çok teşekkür ederim kızlar
Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin
Bol bol dua ediyorum sürekli
Şimdi birde tedaviye başlayınca daha çok dua ediyorum bu yolda emek veren tüm anne adaylarına

Yaa Allah gönlüne göre versin
Ben 4 transferimse hamile kaldım ama hiç kucahima alamadim. Çok şükür kızların var canım inşallah buseferde sağlıkla olur
Amin cümlemizin çok teşekkür ederim
Hamile kalıyor olman bile çok güzel
Rabbim inşallah kucağına da almayı nasip etsin

Kizlar H M S Sinovac ikimizde daha önce tüp yaptirmissiniz bilginiz vardır.simdi ben adeetin 1.gunu gidicem ilk hastaneye eksik evrak vs varsa bir kontrol edelim sıkıntı olmasın dediler asılı da 2.gunu bslicakmis tedavi.simi bu 2.gun yada ilk gün bende hormon testi isticekler mi.normal.klasik yapılanlardan yani lh FSH prolaktin E2 falan.yoksa sadece E2 ve lh gakibimi yapilcak.

Özelde mi basliyorsun devlettemi?
Yok normal önce ultrason olarak inceler sonra bunları istiyor

Opudan 2 gün önce E2 ve lh verdim ama her doktor faeklida ilerleyebilir. Genelde böyle isteniyor

Özelde mi basliyorsun devlettemi?
Yok normal önce ultrason olarak inceler sonra bunları istiyor
Eki Görüntüle 2938563

Opudan 2 gün önce E2 ve lh verdim ama her doktor faeklida ilerleyebilir. Genelde böyle isteniyor
Devlette başlıyorum canım rapor çıkartırken bunların hepsini verdim ben dosyada var hepsi ondan pek emin olamadım.prolaktin 29 çıkmisdı dahiliyeden onay alırken makro prolaktin diye biseye bakdilar sorun yok deyip onay verdilerdi.simdi tekrar bakarlar mi acaba diye merak ediyorum.onayimi aldık aslında tekrar bakıp iptal ederler mi diye düşünüyorum.geeci en yüksek 29 cikdi şu ana kadar ama ne bilim stres hormonu sonuçta

Benm ilk defa 97 çıktı biz iptal etmedik opuyu.. transfer sora olcagi icin zaten etkisi yokmus. Dostines kullandım düştü.

Benm ilk defa 97 çıktı biz iptal etmedik opuyu.. transfer sora olcagi icin zaten etkisi yokmus. Dostines kullandım düştü.
Anladım canım etmezler o zaman sanırım hadi hayırlısı inşallah

Rapor bize aşilamasiz verilmedi SevimliKedii bende aşılama yapmaya kafa kalmadığı için vazgeçtim. Devlet herşeyi zorlaştırıyor sağolsun.

Rapor bize aşilamasiz verilmedi SevimliKedii bende aşılama yapmaya kafa kalmadığı için vazgeçtim. Devlet herşeyi zorlaştırıyor sağolsun.
Kuzum banada verilmezdi şartları varya.ben o şartı sağladım 0.90 amh ile o yüzden cikdi.1 üstü olan sonuçlarını kurula verme dedi doktor onsekilde oldu yani.amh yüksekse vermiyorlar sebepsiz sanırım senin canim

Sebebsiz değildir ama devletin aradığı sebeb yok direk kötü bı sebeb arıyor tabi.
Ama yıllarca uğraş et umrunda değil onlarin

Sebebsiz değildir ama devletin aradığı sebeb yok direk kötü bı sebeb arıyor tabi.
Ama yıllarca uğraş et umrunda değil onlarin
Öyle canım malesef 3 şart var amh 1 altı sperm sayısı 5 milyon altı yada tüplerin kapalı olması durumu bunlar yoksa rapor yok malesef yada aşılama yaptircaksin 2 kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…