Aaaaa ciddi miii çay değil ama kahve günde saymiyorumm bile çok filtre kahve içerim BEeeennnnnEdelim canim dikkat edin ama lütfen yani kahve cay ben bilmezdim ne kadar etkiliyormus meğer bu dönem içememeye çalışın
Kahve kanı pihtilastiriyor bırak bence başlayınca
Bilmiyordum ben normalde de zararlı o zaman o kadar çok içiyorum ki aklıma geldikceKahve kanı pihtilastiriyor bırak bence başlayınca
Yani çok nadir yumuşak iç bazen. Normalde pihtilasmaya yatkınlığın varsa arttırır çok pihtilasmads bebek tutunmakta zorlanıyor.Bilmiyordum ben normalde de zararlı o zaman o kadar çok içiyorum ki aklıma geldikce
Bırakıyorum şimdiden o zaman
Valla aydınlandim çok sağol canım içmesem ölmem yani hiç riske atmaya değmez daha tedavinin başlamasına var ama olsun önceden önlem iyidirYani çok nadir yumuşak iç bazen. Normalde pihtilasmaya yatkınlığın varsa arttırır çok pihtilasmads bebek tutunmakta zorlanıyor.
Ben adetimi bekliyorum inşallah daha var hazırlık için sonuç.bekliyorim birdeValla aydınlandim çok sağol canım içmesem ölmem yani hiç riske atmaya değmez daha tedavinin başlamasına var ama olsun önceden önlem iyidirtekrar teşekkür ederim
Sen ne zaman basliyorsun canım
Oooo maşallahBen adetimi bekliyorum inşallah daha var hazırlık için sonuç.bekliyorim birde
Benim daha başlamadı canım tedavim bilmiyorum Ki ben desanat08 senin ne zaman olacak OPU canım
Rabbim yar ve yardımcısı olsun hayırlı haberlerle gelsin inşallah daim duamdadır@zeynep44044 arkadaşımız Yarın OPU olacak arkadaşlar dua edelim kaliteli yumurtaları olsun inşallah
Bunu bende çok merak ediyorum açıkcasıHanimlar merhaba, bugun opu yapildi. Doktorum persembe yapariz transferini dedi. 2. Gun ya da 5.gun embriyosu arasinda ne gibi bir fark olur? Ilk denemem daha, beni aydinlatirsaniz sevinirim
Hanimlar merhaba, bugun opu yapildi. Doktorum persembe yapariz transferini dedi. 2. Gun ya da 5.gun embriyosu arasinda ne gibi bir fark olur? Ilk denemem daha, beni aydinlatirsaniz sevinirim
Bilimsel açıklaması bu. Ama 2.gunden sora rahimde yaşama olasiligida yüksek şuan tercih edilmiyor mecbur olmadıkça teknoloji geliştiAslinda yurtdisinda 2.gun genelde yapiliyormus rahimde daha iyi gelisir diye. Turkiyede bekleniyormus 5.gune kadar diye duydum. Allah hepimizin kucagini doldursun insallah. Icimi ferah tutucam
Bence yumurta toplamandan 10 gün önce falan bırak kuzum tabiki sen bilirsin ama bnm tavsiyem
Maşallah ya Rabbim nasip etsin tekrar insallahhhhMerhaba hanımlarben de kasım ayı adetimle 3.transferimi olucam kısmetse Bu ay kistin yok olması için ilaç kullanıyorum.ilk denememden oğlum var