Alsin raporu kendi kullansın tepe tepe kızgınım onlaraÖyle canım malesef 3 şart var amh 1 altı sperm sayısı 5 milyon altı yada tüplerin kapalı olması durumu bunlar yoksa rapor yok malesefyada aşılama yaptircaksin 2 kere.
Alsin raporu kendi kullansın tepe tepe kızgınım onlara
Ben de 2 aşılama sonrası tüp bebeğe geçtim öyle rapor çıktıKizlarH M S Sinovac ikimizde daha önce tüp yaptirmissiniz bilginiz vardır.simdi ben adeetin 1.gunu gidicem ilk hastaneye eksik evrak vs varsa bir kontrol edelim sıkıntı olmasın dediler asılı da 2.gunu bslicakmis tedavi.simi bu 2.gun yada ilk gün bende hormon testi isticekler mi.normal.klasik yapılanlardan yani lh FSH prolaktin E2 falan.yoksa sadece E2 ve lh gakibimi yapilcak.
Ozellerde görüyorum mecbur dişimizi sıkarak.. memorialSen nerde tedavi görüyorsun canim
Şişli Memorial mi çok iyi şeyler okudum oranın hakkında orda ilk tedavin mi.insallah olur canım hemencik.Ozellerde görüyorum mecbur dişimizi sıkarak.. memorial
Birde 39 yaş sınırı getirmişler sanırımÖyle canım malesef 3 şart var amh 1 altı sperm sayısı 5 milyon altı yada tüplerin kapalı olması durumu bunlar yoksa rapor yok malesefyada aşılama yaptircaksin 2 kere.
Yok ilk değil canım 4 kere dondurulmuş transfer oldum 2nci yeniden sıfırdan başladım bundan sonrası Allah kerim.Şişli Memorial mi çok iyi şeyler okudum oranın hakkında orda ilk tedavin mi.insallah olur canım hemencik.
Devlette hangi hastaneydi acaba.istanbuldamisin canım.ben o dediğin testleride yaptırdım canım kromozom ve pıhtılaşma testlerini dediğin gibi normalde yapmıyorlar da tüp bebek hastasiyim diye doktora rica ettim kırmadı sagolsun.Ben de 2 aşılama sonrası tüp bebeğe geçtim öyle rapor çıktı
Sonrasını da ücretli yaptırdım
2.gun benden progesteron ve E2 istendi.
E2nin 50nin altında olması gerekliymiş
Ben ağustosta bir kürtajım ve yaşim da 38olunca ilk kez genetik testler ve kardiyolovaskuler risk paneli istendi
Onları yaptırmıştim ama bunlar rutin de olan şeyler değil birden fazla düşükler de yapılıyor
aaa ben 40 biliyordum degismis miBirde 39 yaş sınırı getirmişler sanırım
Haksizlik bence
Zaten doğum yaşı bayağı ilerledi
39 geç bir yas değil
İlk tüp bebeğimi de iki aşılama öncesi ücretli yaptırmıştımBen de 2 aşılama sonrası tüp bebeğe geçtim öyle rapor çıktı
Sonrasını da ücretli yaptırdım
2.gun benden progesteron ve E2 istendi.
E2nin 50nin altında olması gerekliymiş
Ben ağustosta bir kürtajım ve yaşim da 38olunca ilk kez genetik testler ve kardiyolovaskuler risk paneli istendi
Onları yaptırmıştim ama bunlar rutin de olan şeyler değil birden fazla düşükler de yapılıyor
Çok iyi yapmışsın. Rahimsel bı problem varmı onada bakildinmi?Devlette hangi hastaneydi acaba.istanbuldamisin canım.ben o dediğin testleride yaptırdım canım kromozom ve pıhtılaşma testlerini dediğin gibi normalde yapmıyorlar da tüp bebek hastasiyim diye doktora rica ettim kırmadı sagolsun.
Anladım cabim rabbim bunda nasip etsin inşallah.Yok ilk değil canım 4 kere dondurulmuş transfer oldum 2nci yeniden sıfırdan başladım bundan sonrası Allah kerim.
Normalde bakıldığında sorun yok gibi de öyle histereskopi falan yapılmadı canım.rahim filminde de herşey görünmez diyenlerde var.umarik bişey yokdur yani.filmde bir sorun yok dediler.ben sonra kendim araştırma arastira öğrendim üçgen olması gerekiyor ya rahim benimki azcik üstten basık.doktorlara sordum histereskopi olmalimiyim diye.gedekli bir durum değil zaten basiklik az dediler bilmiyorum yani orasını.Çok iyi yapmışsın. Rahimsel bı problem varmı onada bakildinmi?
İstanbul da değilimDevlette hangi hastaneydi acaba.istanbuldamisin canım.ben o dediğin testleride yaptırdım canım kromozom ve pıhtılaşma testlerini dediğin gibi normalde yapmıyorlar da tüp bebek hastasiyim diye doktora rica ettim kırmadı sagolsun.
Anladım canım yapilmasi çok iyi.insallah nasip olur en kısa sürede.İstanbul da değilim
Devlette değil de özel de yaptırdım ben testleri zaten dediğin gibi bu testleri normalde yapmıyorlar
Ben de ucretli yaptırdım
Anladım cabim rabbim bunda nasip etsin inşallah.
Aminnn
39u bitirmemek gerekiyor sanırım doğru hatırlıyorsamaaa ben 40 biliyordum degismis mi
Birşey de çıkmadıAnladım canım yapilmasi çok iyi.insallah nasip olur en kısa sürede.
Aynen bende öyle biliyorum canım 40 dan gün almamış olmak gerekiyor.39u bitirmemek gerekiyor sanırım doğru hatırlıyorsam