Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kizlar H M H M S Sinovac ikimizde daha önce tüp yaptirmissiniz bilginiz vardır.simdi ben adeetin 1.gunu gidicem ilk hastaneye eksik evrak vs varsa bir kontrol edelim sıkıntı olmasın dediler asılı da 2.gunu bslicakmis tedavi.simi bu 2.gun yada ilk gün bende hormon testi isticekler mi.normal.klasik yapılanlardan yani lh FSH prolaktin E2 falan.yoksa sadece E2 ve lh gakibimi yapilcak.
Ben de 2 aşılama sonrası tüp bebeğe geçtim öyle rapor çıktı
Sonrasını da ücretli yaptırdım
2.gun benden progesteron ve E2 istendi.
E2nin 50nin altında olması gerekliymiş

Ben ağustosta bir kürtajım ve yaşim da 38olunca ilk kez genetik testler ve kardiyolovaskuler risk paneli istendi
Onları yaptırmıştim ama bunlar rutin de olan şeyler değil birden fazla düşükler de yapılıyor

Ben ağustosta bir kürtajım ve yaşim da 38olunca ilk kez genetik testler ve kardiyolovaskuler risk paneli istendi
Onları yaptırmıştim ama bunlar rutin de olan şeyler değil birden fazla düşükler de yapılıyor
Devlette hangi hastaneydi acaba.istanbuldamisin canım.ben o dediğin testleride yaptırdım canım kromozom ve pıhtılaşma testlerini dediğin gibi normalde yapmıyorlar da tüp bebek hastasiyim diye doktora rica ettim kırmadı sagolsun.

İlk tüp bebeğimi de iki aşılama öncesi ücretli yaptırmıştım
Yine devletin şartlarını sağlayamadigimiz için ücretli başladık tutmayınca da aşılama ile giris yapıp sonra tüp bebege geçtik

Devlette hangi hastaneydi acaba.istanbuldamisin canım.ben o dediğin testleride yaptırdım canım kromozom ve pıhtılaşma testlerini dediğin gibi normalde yapmıyorlar da tüp bebek hastasiyim diye doktora rica ettim kırmadı sagolsun.
Çok iyi yapmışsın. Rahimsel bı problem varmı onada bakildinmi?

Çok iyi yapmışsın. Rahimsel bı problem varmı onada bakildinmi?
Normalde bakıldığında sorun yok gibi de öyle histereskopi falan yapılmadı canım.rahim filminde de herşey görünmez diyenlerde var.umarik bişey yokdur yani.filmde bir sorun yok dediler.ben sonra kendim araştırma arastira öğrendim üçgen olması gerekiyor ya rahim benimki azcik üstten basık.doktorlara sordum histereskopi olmalimiyim diye.gedekli bir durum değil zaten basiklik az dediler bilmiyorum yani orasını.

• Beğen
Reactions: H M
İstanbul da değilim
Devlette değil de özel de yaptırdım ben testleri zaten dediğin gibi bu testleri normalde yapmıyorlar
Ben de ucretli yaptırdım

X