- 17 Temmuz 2013
- 786
- 481
Çarsamba sabah toplancak dua edin kızlar kaliteli olsunYarın öbür gün catlatma ignesini verir muhtemelen çünkü 18 21mm arası arası toplanıyor yumurtalar hayırlı olsun insallag
Hadi bakalım hayırlısı inşallah canım rabbim emeklerini boşuna çıkarmasın inşallahÇarsamba sabah toplancak dua edin kızlar kaliteli olsun
İnsallah gönlünce olur her şey canımÇarsamba sabah toplancak dua edin kızlar kaliteli olsun
Benim prolaktin de az yükseklik var mesela geçen seneki tahlillerime göre ama sadece 1 hormona bakmak değişik geldi bana . Hepsine bakarlar diye düşünmüştüm. Dediğin gibi opu döneminde de bakılıyormuşEvet e2,Lh , prolaktin hepsine bakılmıştı bende . Prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullandım opu döneminde sürekli bu hormonlara bakılıyor
Dualarımız seninle inşallah kaliteli olsunlar ve seninle olsunlarÇarsamba sabah toplancak dua edin kızlar kaliteli olsun
Aynen demekki öyle. Sonuç iyi olsun da inşallahHeR doktor farklı bir yol izliyor demek ki
Transferin ne zaman olacak canımMerhaba güzel anne adayları Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Daha var sanırım 1 ay yada 2 ay içerisinde denildi beklemedeyiz şimdiTransferin ne zaman olacak canım
Tamam canımDaha var sanırım 1 ay yada 2 ay içerisinde denildi beklemedeyiz şimdi
Amin gülüm inşallah tek duamız bu inşallah mevlam bize de nasip ederTamam canım2022 de hamile oluruz inşallah
İnşallah Allah yardımcısı olsun güzel haberler gelir umarımZ zeynep44044 arkadaşımız Yarın OPU olacak arkadaşlar dua edelim kaliteli yumurtaları olsun inşallah
Merhaba canım beraber birbirimize dua edelim inşallahHerkeze meraba hanımlar size naçizane tavsiyem normal hayata dön deseler bile dikkat edin elimizden geldiğince yatın kabiz olmamaya çalışın baharat maydanoz vs.. yemeyin bol avakado yiyin ismi azam duası yasin okuyun meyrem suresi okuyun okuyamayanlar açıp netten dinleyin bol bol tevekkül edin inşallah dualarım hepinizle
Edelim canim dikkat edin ama lütfen yani kahve cay ben bilmezdim ne kadar etkiliyormus meğer bu dönem içememeye çalışınMerhaba canım beraber birbirimize dua edelim inşallah
Meselq ağır kaldırmayın rahmi incelten etkilrrdenmis ilaclariniz için alarm kurun saatli içinEdelim canim dikkat edin ama lütfen yani kahve cay ben bilmezdim ne kadar etkiliyormus meğer bu dönem içememeye çalışın