Hayır erkek faktörü olsa bile E2 hormonuna bakılması lazimbenden bu testler istenmedi tsh ve anti hiv istendi elimde rahim filmi hormonlarım vardı onları kullandılar dediğim gibi bizde erkek faktörü olunca muayenede gerek görmedi fazla tahlil .
Adı başka geçiyor olabilir mi acaba benden tam kan sayımı istedi ama e2 görmedim içindeHayır erkek faktörü olsa bile E2 hormonuna bakılması lazim
Aynen dediğiniz gibi oluyor10 tane yumurta saymasına bakmayın onlar alınınca durumu embriyolog yeniden bakılıyor 10yumurta alınıp döllenecek demeyin yani siz nerede tedavi görüyorsunuz ?
Tam kan sayımı var anti hcv vs var prolaktin TSH var ilk baştaAdı başka geçiyor olabilir mi acaba benden tam kan sayımı istedi ama e2 görmedim içinde
Benden istemediler opu ya yakın ben en başta testleri verdim o kadar.Tam kan sayımı var anti hcv vs var prolaktin TSH var ilk başta
Bide opu zamanı var oda E2 lh testi opuya yakın istenioyr
Anladım opu oldun mu peki.Benden istemediler opu ya yakın ben en başta testleri verdim o kadar.
polaktin-13.81Tam kan sayımı var anti hcv vs var prolaktin TSH var ilk başta
Bide opu zamanı var oda E2 lh testi opuya yakın istenioyr isterler yani demekki erken şuan.
Evet oldum 18.10.2021 tarihindeAnladım opu oldun mu peki.
Belli sayidaysa yumurtaların istememiş olabilir. Hayırlısı olsun inşallah genelde hepsinde verdim. Bu hormonlar herşeyi değiştirmez bilmek.. riskine bakarlar sadece.Evet oldum 18.10.2021 tarihinde
Hepimizi hakkında hayırlısı yani 10 yumurtası olandan 2 çıkıyorsa 2 yumurtası olandan çok zor bir ihtimalmiş forum da okuyorum 30 yumurtası var 2embriyo oluşmuş gerçekten şaşırıyorum .Belli sayidaysa yumurtaların istememiş olabilir. Hayırlısı olsun inşallah genelde hepsinde verdim. Bu hormonlar herşeyi değiştirmez bilmek.. riskine bakarlar sadece.
Prosgesteron değeri 1 in altında olunca ve E2de 3000lerde sanırım geçmemesi gerekiyor sanırımbenden bu testler istenmedi tsh ve anti hiv istendi elimde rahim filmi hormonlarım vardı onları kullandılar dediğim gibi bizde erkek faktörü olunca muayenede gerek görmedi fazla tahlil .
Yumurtadan çok olgun yumurta işleme alınan yumurta önemli daha sonra döllenen ve devam eden tabiki.Hepimizi hakkında hayırlısı yani 10 yumurtası olandan 2 çıkıyorsa 2 yumurtası olandan çok zor bir ihtimalmiş forum da okuyorum 30 yumurtası var 2embriyo oluşmuş gerçekten şaşırıyorum .
İlaçtan arınsın vücut embriyo 1 tane gibi düşün riske atmayalım tsh 2,5 altında olması gerek oda düşmüş olur en iyisi dondurmak denildi bende ne derlerse okey .Prosgesteron değeri 1 in altında olunca ve E2de 3000lerde sanırım geçmemesi gerekiyor sanırım
E2de yumurtanin kalitesini gösteriyor
Normalde opu öncesi bakılıyor ve ona göre transfer kararı veriliyor
Mesela bende prosgesteron 0,4 estradiol diye geçiyor E2 oda 1580 geldi
Hani değerler uygun fakat rahimde kanlanma sıvı birikimi olduğu için dondurma olabilir dedi
Senin de zaten dondurma uygun görülmüş ama değerine göre mi acaba rahim dinlensin diye mi
Opudan 5 gün sonra adet oldum dongum tarih olarak değişti tabi 17 günde adet olmazdım normalde.opu işleminden sonra transferi ertelenenlere sormak istiyorum adetiniz ilaçları bırakınca hemen oldu mu yoksa döngünüz aynı şekilde devam etti mi ?
Bir tanıdığımızdan sadce 1 yumurta almışlardı orta derece dediler transfer ettiler sonrasında negatif sorduğunda ise dondurulmaya uygun değildi en iyisi böyle deneyelim demiş doktoru bazı yumurtalar dondurulmak için uygun da değilmiş.Yumurtadan çok olgun yumurta işleme alınan yumurta önemli daha sonra döllenen ve devam eden tabiki.
Anne rahminde gelisebiliyor çünküBir tanıdığımızdan sadce 1 yumurta almışlardı orta derece dediler transfer ettiler sonrasında negatif sorduğunda ise dondurulmaya uygun değildi en iyisi böyle deneyelim demiş doktoru bazı yumurtalar dondurulmak için uygun da değilmiş.
Merhaba, bende önümüzdeki adetke tüp bebege başlayacağım da süreçle ilgili şeylere bakıyorum hep.bu e 2 lh 2 günde bir bakilacalmis yumurta geliştirirken.burdaki amaac ne acaba E2 nin yüksek çıkmasını istiyorlar anladığım kadarıyla ama tam olarak mantığını biliyormuysunuz.ornegin 5 tane yumurta varsa şu değer olmalı gibi.Belli sayidaysa yumurtaların istememiş olabilir. Hayırlısı olsun inşallah genelde hepsinde verdim. Bu hormonlar herşeyi değiştirmez bilmek.. riskine bakarlar sadece.
Yumurta başı değer iğne ile yuksek bekleniyor. Mesela 200 değer vs. Sayina göre kiyasladiginda değerin çok düşük olursa o yumurtanın döllenme kapasitesi düşüyor deniyor. Ultrason takibi en sonra E2 önemli.Merhaba, bende önümüzdeki adetke tüp bebege başlayacağım da süreçle ilgili şeylere bakıyorum hep.bu e 2 lh 2 günde bir bakilacalmis yumurta geliştirirken.burdaki amaac ne acaba E2 nin yüksek çıkmasını istiyorlar anladığım kadarıyla ama tam olarak mantığını biliyormuysunuz.ornegin 5 tane yumurta varsa şu değer olmalı gibi.
Gerçekten öyle..iki arkadaşım yaptı tüp bebek ikisininde toplam 2 _3 yumurtası toplandı fakat amh lari düşüktü 0.5lerde filanHepimizi hakkında hayırlısı yani 10 yumurtası olandan 2 çıkıyorsa 2 yumurtası olandan çok zor bir ihtimalmiş forum da okuyorum 30 yumurtası var 2embriyo oluşmuş gerçekten şaşırıyorum .