Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

İnternetten polip içi. Histereskopiyi izle fikrin olur. Ben kendi histereskopimi izleyip durdum

Allah yardımcın olsun canım hiç sıkma canını her şeyde var bir hayır dualarım seninle..
Çok teşekkür ederim
Çevremden de kimseyle paylaşmadim bu sefer
Diğer tedavilerimi hep söyler dualarını alırdım
Bunu sadece çalıştığım için iş yerim biliyor
Böyle yazınca çok duygulandım

Çok teşekkür ederim hepinize kızlar

GeC Olsun da güç olmasın demişler ama
Ama artık geçte olmasın

Bazen bene dua alırım diye söylemek istiyorum ama bunun sonrası var. Herkes çok soru sorucak birşeyler soylicek herkesin herşeye bı fikri olucak sonra senin dinleyecek kafan kalmayacak rtkileniceksin. Yani sonucu ne olcagi belli degil sonuçta söylemiyorum bende herkese.

Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ve hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz en güzeli bu artık bende kolay kolay kimseye birşey anlatma taraftarı değilim buradki gibi gerçekci olmuyor etrafimdaki insanlar

Merhaba kızlar
2. Tüp bebek sürecindeyim:)
P.tesi opu var
Hikayem uzun ve çetrefilli maalesef, actigim konulardan bakabilirsiniz.
Hepimizin tedavi hayirla sonuçlansın inşallah
Hoşgeldin canım aramıza hepimizin hikayesi aynı ve hepimizin yolları aynı yere kesişiyor güzel haberler bizimle olsun inşallah

GeC Olsun da güç olmasın demişler ama
Ama artık geçte olmasın
3 yıl geçti de 2 ay geçmiyor
Benim çevremde hiç tüp bebek yaptıran yok anlatsam da anlamıyorlar beni sanıyorlar ki ben güllük gülistanlığım

Hoşgeldin canım aramıza hepimizin hikayesi aynı ve hepimizin yolları aynı yere kesişiyor güzel haberler bizimle olsun inşallah
İnşallah canm
Hoşgeldin canımm inşallah bu sefer hayırlısıyla olur. Hangi aşamadasin?
Bu sabah ignemi ve orgalutran(baskilayici) beraber yaptim gece ovitrelle yapcam 12 de bitiyor ilaclar yarin bisey kullanmicam artk. P.tesi 10 da orda olmam lazm opu icin.

Merhaba
Kaliteli yumurtaların olsun canim
Hepimiz umduğumuza nail oluruz inşallah
İnşallah canm saol. Gecen sefer 7 folikul gorunup 1 tek yumurtam bulunmus ve o da döllenmis 2. Gune transfer yapilmisti olmadi.. yazmasi kolay ama yasamasi cok kotuydu. Rabbim bir daha yasatmasinn.
Sen hangi surectesin ?

Yaaa Selinnnn çok teşekkür ederim
Kızlar Rabb'im bu yoldan önce hiç olmayanları eli boş göndermesin inşallah emeklerini görsün
sonra da benim gibi tekrar bu yola girenlerinkini
Sizler böyle duyarlı olunca utandım kendimden
Çok teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…