- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Bence çok güzel olur hepimizin okuması inşallah okuruz sevabını da hayırlı haberleri de alırızTamam etiketlerim sizi de grubta ses çıkmazsa beraber okuruz
İnternetten polip içi. Histereskopiyi izle fikrin olur. Ben kendi histereskopimi izleyip durdumBenim normalde trasferim de gerçekleşecekti son kontrolüm de rahim içinde polip fark edildi aslında yumurta toplarken onuda alacağız dediler ama almamışlar neden bilmiyorum yumurta toplama sonrası kontrole gittim yumurtaları dondurmak istediklerini söylediler polipi alip dinlenme yapacaklarmış buna sebep beklemede kaldım adet olmayı bekliyorum hala bekliyorum normalde istemeyiz olur istiyoruz ya olmuyor aksi işte
Çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım hiç sıkma canını her şeyde var bir hayır dualarım seninle..
Nedenİnternetten polip içi. Histereskopiyi izle fikrin olur. Ben kendi histereskopimi izleyip durdum
GeC Olsun da güç olmasın demişler amaBenim normalde trasferim de gerçekleşecekti son kontrolüm de rahim içinde polip fark edildi aslında yumurta toplarken onuda alacağız dediler ama almamışlar neden bilmiyorum yumurta toplama sonrası kontrole gittim yumurtaları dondurmak istediklerini söylediler polipi alip dinlenme yapacaklarmış buna sebep beklemede kaldım adet olmayı bekliyorum hala bekliyorum normalde istemeyiz olur istiyoruz ya olmuyor aksi işte
Bazen bene dua alırım diye söylemek istiyorum ama bunun sonrası var. Herkes çok soru sorucak birşeyler soylicek herkesin herşeye bı fikri olucak sonra senin dinleyecek kafan kalmayacak rtkileniceksin. Yani sonucu ne olcagi belli degil sonuçta söylemiyorum bende herkese.Çok teşekkür ederim
Çevremden de kimseyle paylaşmadim bu sefer
Diğer tedavilerimi hep söyler dualarını alırdım
Bunu sadece çalıştığım için iş yerim biliyor
Böyle yazınca çok duygulandım
Çok teşekkür ederim hepinize kızlar
Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ve hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz en güzeli bu artık bende kolay kolay kimseye birşey anlatma taraftarı değilim buradki gibi gerçekci olmuyor etrafimdaki insanlarÇok teşekkür ederim
Çevremden de kimseyle paylaşmadim bu sefer
Diğer tedavilerimi hep söyler dualarını alırdım
Bunu sadece çalıştığım için iş yerim biliyor
Böyle yazınca çok duygulandım
Çok teşekkür ederim hepinize kızlar
Hoşgeldin canımm inşallah bu sefer hayırlısıyla olur. Hangi aşamadasin?Merhaba kızlar
2. Tüp bebek sürecindeyim:)
P.tesi opu var
Hikayem uzun ve çetrefilli maalesef, actigim konulardan babilirsiniz.
Hepimizin tedavi hayirla sonuçlansın inşallah
Hoşgeldin canım aramıza hepimizin hikayesi aynı ve hepimizin yolları aynı yere kesişiyor güzel haberler bizimle olsun inşallahMerhaba kızlar
P.tesi opu var
Hikayem uzun ve çetrefilli maalesef, actigim konulardan bakabilirsiniz.
İşte fikrin olur bazı poliplerin içi dolu oluyor bazıları zararsız kebdi histereskopide karşılaştırırsin.
MerhabaMerhaba kızlar
P.tesi opu var
Hikayem uzun ve çetrefilli maalesef, actigim konulardan babilirsiniz.
3 yıl geçti de 2 ay geçmiyorGeC Olsun da güç olmasın demişler ama
Ama artık geçte olmasın
Benim çevremde hiç tüp bebek yaptıran yok anlatsam da anlamıyorlar beni sanıyorlar ki ben güllük gülistanlığımBazen bene dua alırım diye söylemek istiyorum ama bunun sonrası var. Herkes çok soru sorucak birşeyler soylicek herkesin herşeye bı fikri olucak sonra senin dinleyecek kafan kalmayacak rtkileniceksin. Yani sonucu ne olcagi belli degil sonuçta söylemiyorum bende herkese.
İnşallah canmHoşgeldin canım aramıza hepimizin hikayesi aynı ve hepimizin yolları aynı yere kesişiyor güzel haberler bizimle olsun inşallah
Bu sabah ignemi ve orgalutran(baskilayici) beraber yaptim gece ovitrelle yapcam 12 de bitiyor ilaclar yarin bisey kullanmicam artk. P.tesi 10 da orda olmam lazm opu icin.Hoşgeldin canımm inşallah bu sefer hayırlısıyla olur. Hangi aşamadasin?
Hadi inşallah ne kalmış canim bu sefer kolaylıkla seni bulsun minnakinİnşallah canm
Bu sabah ignemi ve orgalutran(baskilayici) beraber yaptim gece ovitrelle yapcam 12 de bitiyor ilaclar yarin bisey kullanmicam artk. P.tesi 10 da orda olmam lazm opu icin.
İnşallah canm saol. Gecen sefer 7 folikul gorunup 1 tek yumurtam bulunmus ve o da döllenmis 2. Gune transfer yapilmisti olmadi.. yazmasi kolay ama yasamasi cok kotuydu. Rabbim bir daha yasatmasinn.Merhaba
Kaliteli yumurtaların olsun canim
Hepimiz umduğumuza nail oluruz inşallah
Yaaa Selinnnn çok teşekkür ederimS Sinovac arkadasimiz için okuyalım
(((((Vehuvel kaviyyul aziz)))))
Kuran-ı Kerim Şura Suresi 19. Ayet-i Kerime’de geçen “ve huvel kavîyyul azîz” zikri anlamı ve Fazileti, içinde geçen El Kaviy ve El Aziz esması anlamı
Kuran-ı Kerim’in 42. suresi olan Şura Suresi 19. ayetinde geçen Allahu Teala’nın esmasını barındıran, Cenab-ı Hakk’ın lütuf ve ihsanını celb eden tesirli ve etkili bir zikir olan “ve huvel kavîyyul azîz” zikri kelime kelime açıklaması, anlamı ve fazileti, sırları
“ve huvel kavîyyul azîz”
Şura süresi 19. ayeti kerimede :
Arapça Yazılışı: اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْقَوِيُّ العَزِيزُ
Arapça Okunuşu: Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu).
Meali: “Allah kullarına lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. O kuvvetlidir, güçlüdür.”
Şûrâ Suresi 19. Ayet Türkçe Meali : Allah, kullarına çok lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. O, kuvvetlidir, mutlak güç sahibidir.
Nerde tedavi görüyorsun ?İnşallah canm
Bu sabah ignemi ve orgalutran(baskilayici) beraber yaptim gece ovitrelle yapcam 12 de bitiyor ilaclar yarin bisey kullanmicam artk. P.tesi 10 da orda olmam lazm opu icin.