Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bende tsh için ilaç kullanıyorum bir ay sonra verdim kan düşmüştü doktor kesinlikle 2.5 altında olması gerekiyor dedi

Hosbulduk canımmm 25 yaşındayım 2senemız dolucak kasımda. Cok zorlanıyorım bugun regl oldum bır seneden fazla oldu isteyelı

Günaydın hanımlar
Merkezden aradılar kalan embriyolarimi dondurma işlemi için az önce
Maalesef 14 embriyomunda ya kalitesi düşük olduğu için yada 5.gune gelemediği için dondurulması uygun bulunamadı
Rahatlamıştım aklımda, dondurulma olursa negatifi de alsam onları kullanırım diyordum
O da elendi
Üzüldüm, üzgünüm yanı
Bana da iki tane 3.gun transferi yapılmıştı orta kalitede.Onlar ne alemde şimdi diye düşünüyor umudumu kaybediyorum
Ne diim kısmetten öte ye yol yok
Maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz
Bol bol dua ediyorum

Öyle dertleşmek için yazdım

Canım sen transfer olmuş muydun su an sonuç mu bekliyorsun

Hosbulduk canımmm 25 yaşındayım 2senemız dolucak kasımda. Cok zorlanıyorım bugun regl oldum bır seneden fazla oldu isteyelı
Bende 25 yaşındayım gülüm eğer sende elinde çok istiyorsanız bebiş ve her ikimizde herhangi bi sorun yoksa özenle hastane araştırın ve bence başlayın denemelere karar sizin tabi

Evet canım
Perşembe günu oldum
Kalanları da dondurmak için bekletiyorlardi
Kuzum hiç sıkıntı stres yapma bakıyorsun 5. Güne gitmiş mükemmel olan embriyolar negatif olabiliryorken orta kalitede olanların tuttuğu çok var yani hep okudum onyuzden kendini boş yere üzme biliyorum elindendegil ama sıkıntı stres kötü etkiler biz senin için dua baslatalim

Çok teşekkür ederim canım

41 Meryem suresi dua grubumuz var burda arkadaşlarla çok okuduk. Yine başlarız olmassa. O grupta toplanabilirsek eğer devam ederiz ,
Ben bu uygulamada çok yeniyim aslında çok bir bilgim yok uygulama hakkında ama yine bu kadroyla topik açalım ama aktif olalım ki hergün hem derleşelim hem dua okuyalım Allah lafsları okuyalım belki çok olursak kuarn hatim bile yapalım ben hepsine varım gerçekten canı gönülden hemde ama sizler ne dersiniz orasını bilemem bi nazicane benim fikrim

Test gününüz ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…