- 6 Mayıs 2021
- 146
- 191
- 32
Ben başlasam mı acaba kullanmaya. Size doktor kaç ay öncesinde verdiGebelikden önce kullanılmaya başlanıyor 3 ay 6 ay hatta bilginiz olsun
Ilk görüşmeye gittiğimde başla sen dediBen başlasam mı acaba kullanmaya. Size doktor kaç ay öncesinde verdi
Bende tsh için ilaç kullanıyorum bir ay sonra verdim kan düşmüştü doktor kesinlikle 2.5 altında olması gerekiyor dediCanlarım size bir sorum olacak tedaviye başlarken en başta tsh 4,32 çıkmıştı onun için bir ilaç verdi aç karnını iç dedi içiyorum hala içiyorum bütün paket bitmesi mi lazım acaba düşmüş müdür yaptırmadım yeniden test , ?
Kullanın bence zararı değil hatta yararı olur emin olun bende tedaviye başladığımda direk iç dedi doktor bide demir hapı ve d vitamimi b12 varBen başlasam mı acaba kullanmaya. Size doktor kaç ay öncesinde verdi
Hosbulduk canımmmHoşgeldin gülüm aramıza Kaç yaşındasın ve ne kadarlık evlisin kendi adıma konuşmak gerekirse yorucu bir süreç ama bazende çok basit ilerliyor yani çok zorlanmıyorsun herşey gittiğin hastaneye oranın ortamına ve doktorlara bağlı doğru konuşmak gerekirse
Canım sen transfer olmuş muydun su an sonuç mu bekliyorsunGünaydın hanımlar
Merkezden aradılar kalan embriyolarimi dondurma işlemi için az önce
Maalesef 14 embriyomunda ya kalitesi düşük olduğu için yada 5.gune gelemediği için dondurulması uygun bulunamadı
Rahatlamıştım aklımda, dondurulma olursa negatifi de alsam onları kullanırım diyordum
O da elendi
Üzüldüm, üzgünüm yanı
Bana da iki tane 3.gun transferi yapılmıştı orta kalitede.Onlar ne alemde şimdi diye düşünüyor umudumu kaybediyorum
Ne diim kısmetten öte ye yol yok
Maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz
Bol bol dua ediyorum
Öyle dertleşmek için yazdım
Bende 25 yaşındayım gülüm eğer sende elinde çok istiyorsanız bebiş ve her ikimizde herhangi bi sorun yoksa özenle hastane araştırın ve bence başlayın denemelere karar sizin tabiHosbulduk canımmm25 yaşındayım 2senemız dolucak kasımda. Cok zorlanıyorım bugun regl oldum bır seneden fazla oldu isteyelı
Evet canımCanım sen transfer olmuş muydun su an sonuç mu bekliyorsun
Hic doktora gittiniz mi canım muayene oldunuz mu herhangi bir sorun var mıHosbulduk canımmm25 yaşındayım 2senemız dolucak kasımda. Cok zorlanıyorım bugun regl oldum bır seneden fazla oldu isteyelı
Ama şuan senin üzülmemen gerek ki onlar sana tutunsun mevlam hakkında hayırlısını versin inşallahEvet canım
Perşembe günu oldum
Kalanları da dondurmak için bekletiyorlardi
Kuzum hiç sıkıntı stres yapma bakıyorsun 5. Güne gitmiş mükemmel olan embriyolar negatif olabiliryorken orta kalitede olanların tuttuğu çok var yani hep okudum onyuzden kendini boş yere üzme biliyorum elindendegil ama sıkıntı stres kötü etkiler biz senin için dua baslatalimEvet canım
Perşembe günu oldum
Kalanları da dondurmak için bekletiyorlardi
Çok teşekkür ederim canımKuzum hiç sıkıntı stres yapma bakıyorsun 5. Güne gitmiş mükemmel olan embriyolar negatif olabiliryorken orta kalitede olanların tuttuğu çok var yani hep okudum onyuzden kendini boş yere üzme biliyorum elindendegil ama sıkıntı stres kötü etkiler biz senin için dua baslatalim
AynenAma şuan senin üzülmemen gerek ki onlar sana tutunsun mevlam hakkında hayırlısını versin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun bu şekilde hamile kalmışsın hep çok şükür yinedeÇok teşekkür ederim canım
Dua öyle kudretli birşey ki en güzeli ona sığınmak... Zor yaşamlar zor süreçler zor mücadeleler Allah'ım kimseyi darda zorda bırakmadın inşallahAynen
Öyle dua ediyorum
İnşallah diyorum. Çok teşekkür ederim
Ben bu uygulamada çok yeniyim aslında çok bir bilgim yok uygulama hakkında ama yine bu kadroyla topik açalım ama aktif olalım ki hergün hem derleşelim hem dua okuyalım Allah lafsları okuyalım belki çok olursak kuarn hatim bile yapalım ben hepsine varım gerçekten canı gönülden hemde41 Meryem suresi dua grubumuz var burda arkadaşlarla çok okuduk. Yine başlarız olmassa. O grupta toplanabilirsek eğer devam ederiz ,
Test gününüz ne zamanGünaydın hanımlar
Merkezden aradılar kalan embriyolarimi dondurma işlemi için az önce
Maalesef 14 embriyomunda ya kalitesi düşük olduğu için yada 5.gune gelemediği için dondurulması uygun bulunamadı
Rahatlamıştım aklımda, dondurulma olursa negatifi de alsam onları kullanırım diyordum
O da elendi
Üzüldüm, üzgünüm yanı
Bana da iki tane 3.gun transferi yapılmıştı orta kalitede.Onlar ne alemde şimdi diye düşünüyor umudumu kaybediyorum
Ne diim kısmetten öte ye yol yok
Maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz
Bol bol dua ediyorum
Öyle dertleşmek için yazdım