Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Mevlam evladı olanı 2.cisiyle hiç evladı olmayanları ilk olacaklarla nasiplendirsin inşallah hiç bir anne boynu bükük başkalarını izlemesin mevlam her kucağa cennet kokusu nasip etsin

Hepimize inşallah sen önceden üyeligin varmiydin? Bana tanıdık geliyorsun
Şubat 2021 de katıldım canım bazı topiklere yazdım ordalarda görmüşsündür belki
Ben varım 4 kasımda transferim var
Hoşgeldin canım güzel haberler alırsın inşallah
26 Ekim de transfer im oldu ama test gününü hem iple çekiyorum hem de olumsuz bir sonuc duymaktan korktuğum için gelsin istemiyorum
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler sen içini ferah tut hayırlısı Allah'tan

kesinlikle katılıyorum kankama

Canım inşallah seninledirler, moralini yüksek tut. Anne rahmi gelişmeleri için en uygun ortam. Hem transfer ederken de öncelikle en kalitelilerini seçiyorlar, 14ün içinden de öyle olmuştur eminim. Ben de dua edicem senin için.

Kızlar dua için grup varsa ayrıca beni de etiketleyebilirsiniz.

26 Ekim de transfer im oldu ama test gününü hem iple çekiyorum hem de olumsuz bir sonuc duymaktan korktuğum için gelsin istemiyorum
Olumsuz olmayacak o kadar çok inanıyorum ki sana ben gerçekten bak biz dua da ettik rabbimg eri çevirmesin ama 41 kere meryem suresini de faliyete geçirelim kız isteyene meryem erkek isteyene yusuf suresini.

Canım benim Rabbim hepimize kolaylıklar versin burada birbirimize destek olmak için varız dua en büyük desteğimiz Rabbim herkesin gönlünde olanı versin
Tabi ki önceliğimiz haberbekleyen arkadaşlarımızla Rabbim güzel haberi aldirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…