Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hatim grubu bütün süreler dualar için grublarimiz var canim dua topiginde. Başlarsak etiketlerim yazdım şimdi arkadaşın Meryem suresi grubuna.

S Sinovac arkadasimiz için okuyalım
(((((Vehuvel kaviyyul aziz)))))

Kuran-ı Kerim Şura Suresi 19. Ayet-i Kerime’de geçen “ve huvel kavîyyul azîz” zikri anlamı ve Fazileti, içinde geçen El Kaviy ve El Aziz esması anlamı

Kuran-ı Kerim’in 42. suresi olan Şura Suresi 19. ayetinde geçen Allahu Teala’nın esmasını barındıran, Cenab-ı Hakk’ın lütuf ve ihsanını celb eden tesirli ve etkili bir zikir olan “ve huvel kavîyyul azîz” zikri kelime kelime açıklaması, anlamı ve fazileti, sırları

“ve huvel kavîyyul azîz”
Şura süresi 19. ayeti kerimede :

Arapça Yazılışı: اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْقَوِيُّ العَزِيزُ
Arapça Okunuşu: Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu).

Meali: “Allah kullarına lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. O kuvvetlidir, güçlüdür.”
Şûrâ Suresi 19. Ayet Türkçe Meali : Allah, kullarına çok lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. O, kuvvetlidir, mutlak güç sahibidir.

Hatim grubu bütün süreler dualar için grublarimiz var canim dua topiginde. Başlarsak etiketlerim yazdım şimdi arkadaşın Meryem suresi grubuna.
Hepimiz şimdi burada konuşuyoruz ya onun için dedim böyle yapalım diye

Hepimiz şimdi burada konuşuyoruz ya onun için dedim böyle yapalım diye
Burda 41 tane toplamak zor canim grubta görüp herkes geliyor. Burda milleti 41 tane Meryem suresi için toplarsak karışıklık olur. Burda yine tesbih çekeriz ama bu sekild uzun süreler okuyup yetiştirmek aramızda zor :) grubu görüp daha çok gelen oluyor Meryem suresi yazınca ben grubta yazdım toplanirsak etiketlerim seni istersen katılırsın

Kızlar bununda herkes kendi niyetine okusun
Basa sabitliycem

Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.

Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim

İnne rabbeke huvel hallâkul alîm(alîmu).
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”

Çok güzel canım teşekkür ederim

Okudum inşallah S Sinovac

Yer gök dua üzerine
Çok teşekkür ederim canım

Yumurta toplamam oldu canım polip için gün verecekler sözde adet olacaksın ilaçları bırakınca dediler ama tık yok efsun la aynı durumdayız sürekli onuda etiketlşyprum
Valla stresten gelmiyor bende rahim filmi cektircektim adet olmayı bekliyorum gelmemisti ilk defa geciktim stres İşte
Şimdi tedaviye başlamak için diğer adeti bekliyorum

Bende katılırım Allah'ın izniyle
Günlük de okuyurum

Valla stresten gelmiyor bende rahim filmi cektircektim adet olmayı bekliyorum gelmemisti ilk defa geciktim stres İşte
Şimdi tedaviye başlamak için diğer adeti bekliyorum
Benim normalde trasferim de gerçekleşecekti son kontrolüm de rahim içinde polip fark edildi aslında yumurta toplarken onuda alacağız dediler ama almamışlar neden bilmiyorum yumurta toplama sonrası kontrole gittim yumurtaları dondurmak istediklerini söylediler polipi alip dinlenme yapacaklarmış buna sebep beklemede kaldım adet olmayı bekliyorum hala bekliyorum normalde istemeyiz olur istiyoruz ya olmuyor aksi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…