Hatim grubu bütün süreler dualar için grublarimiz var canimBen bu uygulamada çok yeniyim aslında çok bir bilgim yok uygulama hakkında ama yine bu kadroyla topik açalım ama aktif olalım ki hergün hem derleşelim hem dua okuyalım Allah lafsları okuyalım belki çok olursak kuarn hatim bile yapalım ben hepsine varım gerçekten canı gönülden hemdeama sizler ne dersiniz orasını bilemem bi nazicane benim fikrim
Hepimiz şimdi burada konuşuyoruz ya onun için dedim böyle yapalım diyeHatim grubu bütün süreler dualar için grublarimiz var canimdua topiginde. Başlarsak etiketlerim yazdım şimdi arkadaşın Meryem suresi grubuna.
Allah yardımcın olsun canım hiç sıkma canını her şeyde var bir hayır dualarım seninle..Evet canım
Perşembe günu oldum
Kalanları da dondurmak için bekletiyorlardi
Burda 41 tane toplamak zor canim grubta görüp herkes geliyor. Burda milleti 41 tane Meryem suresi için toplarsak karışıklık olur. Burda yine tesbih çekeriz ama bu sekild uzun süreler okuyup yetiştirmek aramızda zor :) grubu görüp daha çok gelen oluyor Meryem suresi yazıncaHepimiz şimdi burada konuşuyoruz ya onun için dedim böyle yapalım diye
Çok güzel canım teşekkür ederimKızlar bununda herkes kendi niyetine okusun
Basa sabitliycem
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm(alîmu).
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
Okudum inşallahS Sinovac arkadasimiz için okuyalım
(((((Vehuvel kaviyyul aziz)))))
Kuran-ı Kerim Şura Suresi 19. Ayet-i Kerime’de geçen “ve huvel kavîyyul azîz” zikri anlamı ve Fazileti, içinde geçen El Kaviy ve El Aziz esması anlamı
Kuran-ı Kerim’in 42. suresi olan Şura Suresi 19. ayetinde geçen Allahu Teala’nın esmasını barındıran, Cenab-ı Hakk’ın lütuf ve ihsanını celb eden tesirli ve etkili bir zikir olan “ve huvel kavîyyul azîz” zikri kelime kelime açıklaması, anlamı ve fazileti, sırları
“ve huvel kavîyyul azîz”
Şura süresi 19. ayeti kerimede :
Arapça Yazılışı: اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْقَوِيُّ العَزِيزُ
Arapça Okunuşu: Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu).
Meali: “Allah kullarına lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. O kuvvetlidir, güçlüdür.”
Şûrâ Suresi 19. Ayet Türkçe Meali : Allah, kullarına çok lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. O, kuvvetlidir, mutlak güç sahibidir.
Nasil yani adetini mi bekliyorsun canım tedaviye başlamak için
Yer gök dua üzerineKızlar bununda herkes kendi niyetine okusun
Basa sabitliycem
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm(alîmu).
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
Tamam canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahBenimde embriyolarım sağlıkli gelsin diye kelime-i tevhid cekermisiniz kızlar Allah razı olsun
Yumurta toplamam oldu canım polip için gün verecekler sözde adet olacaksın ilaçları bırakınca dediler ama tık yok efsun la aynı durumdayız sürekli onuda etiketlşyprumNasil yani adetini mi bekliyorsun canım tedaviye başlamak için
Amin canım amin inşallah.Dua öyle kudretli birşey ki en güzeli ona sığınmak... Zor yaşamlar zor süreçler zor mücadeleler Allah'ım kimseyi darda zorda bırakmadın inşallah
Yumurta toplamam oldu canım polip için gün verecekler sözde adet olacaksın ilaçları bırakınca dediler ama tık yok efsun la aynı durumdayız sürekli onuda etiketlşyprum
Bende katılırım Allah'ın izniyleBurda 41 tane toplamak zor canim grubta görüp herkes geliyor. Burda milleti 41 tane Meryem suresi için toplarsak karışıklık olur. Burda yine tesbih çekeriz ama bu sekild uzun süreler okuyup yetiştirmek aramızda zor :) grubu görüp daha çok gelen oluyor Meryem suresi yazıncaben grubta yazdım toplanirsak etiketlerim seni istersen katılırsın
Tamam etiketlerim sizi de grubta ses çıkmazsa beraber okuruzBende katılırım Allah'ın izniyle
Günlük de okuyurum
Benim normalde trasferim de gerçekleşecekti son kontrolüm de rahim içinde polip fark edildi aslında yumurta toplarken onuda alacağız dediler ama almamışlar neden bilmiyorum yumurta toplama sonrası kontrole gittim yumurtaları dondurmak istediklerini söylediler polipi alip dinlenme yapacaklarmış buna sebep beklemede kaldım adet olmayı bekliyorum hala bekliyorum normalde istemeyiz olur istiyoruz ya olmuyor aksi işteValla stresten gelmiyor bende rahim filmi cektircektim adet olmayı bekliyorum gelmemisti ilk defa geciktim stres İşte
Şimdi tedaviye başlamak için diğer adeti bekliyorum