- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Bende tedaviye başlarken taze transfer hayalii kurmuştum hep ama olmadı şimdi de adet olamıyorum ki 2.adetimde muayene olayım transfer için gün alayım allahım kafayı yicem...Valla stresten gelmiyor bende rahim filmi cektircektim adet olmayı bekliyorum gelmemisti ilk defa geciktim stres İşte
Şimdi tedaviye başlamak için diğer adeti bekliyorum
Aminnn inşallahCanım benim Rabbim hepimize kolaylıklar versin burada birbirimize destek olmak için varız dua en büyük desteğimiz Rabbim herkesin gönlünde olanı versin
Tabi ki önceliğimiz haberbekleyen arkadaşlarımızla Rabbim güzel haberi aldirsin inşallah
kesinlikle katılıyorum kankama
Valla ya hiç bişey anlamadım kendimden bendeYa ben bir değişik hale geldim kendimi takip etmekten gelecekse gelsin gelmeyecekse hiç gelmesin bebek olsun
Allahım sana geliyoruzAkşam yatıyorum çocuk sabah kalkıyorum çocuk değiştiremiyorum da kafamı tedaviye başlamadan önce böyle değildim yakında pskologa da gidebilirim valalhi .
Sabahtan beri sayfa sayfa geziyorum şarjım %10eşim dışarıda arasa ulaşamayacak bana
Okudum inşallah allah kabul etsin.Kızlar bununda herkes kendi niyetine okusun
Basa sabitliycem
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm(alîmu).
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
AlmanyadayimNerde tedavi görüyorsun ?
Yaaa bilmiyordum hadi inşallah bu kez guzel haberler alalim senden ❤Ben opu oldum adet oldum üstüne histereskopimi oldum genetiğe embriyo gönderdim onun sonucu bekliyorum. Bu adetimle inşallah vücut müsaitse baslicam hazırlığa
Benm ksyiplarim olduğu için inşallah kısmet artık canim hepimizden alalım inşallahAlmanyadayim
Yaaa bilmiyordum hadi inşallah bu kez guzel haberler alalim senden ❤
Ağzından bal damlooorrrrrrOlumsuz olmayacak o kadar çok inanıyorum ki sana ben gerçekten bak biz dua da ettik rabbimg eri çevirmesin ama 41 kere meryem suresini de faliyete geçirelim kız isteyene meryem erkek isteyene yusuf suresini.
Amin canım Allah kabul etsinOkudum inşallah allah kabul etsin.
Ne demek canım benim burada taşınıyor olabilriz hepimizin derdi aynı en iyi biz anlarız birbirimiziAğzından bal damlooorrrrrr
Cok iyi geldi bana bu sozlerin
Transfer olanlar kimse belirlesen hepsine okusakAmin canım Allah kabul etsin
AminnnCanım inşallah seninledirler, moralini yüksek tut. Anne rahmi gelişmeleri için en uygun ortam. Hem transfer ederken de öncelikle en kalitelilerini seçiyorlar, 14ün içinden de öyle olmuştur eminim. Ben de dua edicem senin için.
Kızlar dua için grup varsa ayrıca beni de etiketleyebilirsiniz.
Öncelik sağlık gerisi Rabbime kalsinKız isteyen Meryem suresi
Erkek isteyen Yusuf suresi
Bu kesin mi?
Gerçi kesin olsa bile ben ne istediğimi dahi bilmiyorum
Olsun yeter ki de ne olursa olsun modundayim
Ben diyorum olacaklar bana söylesin hem listeye ekliyim hemde dua okuyalım diye amaTransfer olanlar kimse belirlesen hepsine okusakelimizden geldigince
BendeKız isteyen Meryem suresi
Erkek isteyen Yusuf suresi
Bu kesin mi?
Gerçi kesin olsa bile ben ne istediğimi dahi bilmiyorum
Olsun yeter ki de ne olursa olsun modundayim