Aminnn inşallahİnşallah canm saol. Gecen sefer 7 folikul gorunup 1 tek yumurtam bulunmus ve o da döllenmis 2. Gune transfer yapilmisti olmadi.. yazmasi kolay ama yasamasi cok kotuydu. Rabbim bir daha yasatmasinn.
Sen hangi surectesin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallahİnşallah canm saol. Gecen sefer 7 folikul gorunup 1 tek yumurtam bulunmus ve o da döllenmis 2. Gune transfer yapilmisti olmadi.. yazmasi kolay ama yasamasi cok kotuydu. Rabbim bir daha yasatmasinn.
Sen hangi surectesin ?
Mevlam evladı olanı 2.cisiyle hiç evladı olmayanları ilk olacaklarla nasiplendirsin inşallah hiç bir anne boynu bükük başkalarını izlemesin mevlam her kucağa cennet kokusu nasip etsinYaaa Selinnnn çok teşekkür ederim
Kızlar Rabb'im bu yoldan önce hiç olmayanları eli boş göndermesin inşallah emeklerini görsün
sonra da benim gibi tekrar bu yola girenlerinkini
Sizler böyle duyarlı olunca utandım kendimden
Çok teşekkür ederim hepinize
Ben opu oldum adet oldum üstüne histereskopimi oldum genetiğe embriyo gönderdim onun sonucu bekliyorum. Bu adetimle inşallah vücut müsaitse baslicam hazırlığaİnşallah canm sen ne durumdasin basladnz mi
inşallah inşallah inşallah mevlam güzel kapılar açsınBen opu oldum adet oldum üstüne histereskopimi oldum genetiğe embriyo gönderdim onun sonucu bekliyorum. Bu adetimle inşallah vücut müsaitse baslicam hazırlığa
Hepimize inşallah sen önceden üyeligin varmiydin? Bana tanıdık geliyorsuninşallah inşallah inşallah mevlam güzel kapılar açsın
İnşallahBen opu oldum adet oldum üstüne histereskopimi oldum genetiğe embriyo gönderdim onun sonucu bekliyorum. Bu adetimle inşallah vücut müsaitse baslicam hazırlığa
Aminnninşallah inşallah inşallah mevlam güzel kapılar açsın
Ben varım 4 kasımda transferim varKızlar yarın ikinci kontrolüm transfer sürecinde olan var mı aramızda
Şubat 2021 de katıldım canım bazı topiklere yazdım ordalarda görmüşsündür belkiHepimize inşallah sen önceden üyeligin varmiydin? Bana tanıdık geliyorsun
Hoşgeldin canım güzel haberler alırsın inşallahBen varım 4 kasımda transferim var
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler sen içini ferah tut hayırlısı Allah'tan26 Ekim de transfer im oldu ama test gününü hem iple çekiyorum hem de olumsuz bir sonuc duymaktan korktuğum için gelsin istemiyorum
Benim de 3 kasım inşallah Hayırlı haberleri alırız hep beraber inşallahBen varım 4 kasımda transferim var
O test günu ızdırap gibi inşallah sevinçli geçer senin icjn sürecin sağlıkla mutlulukla biter26 Ekim de transfer im oldu ama test gününü hem iple çekiyorum hem de olumsuz bir sonuc duymaktan korktuğum için gelsin istemiyorum
InsallahO test günu ızdırap gibi inşallah sevinçli geçer senin icjn sürecin sağlıkla mutlulukla biter
inşalalh düşer.Bende tsh için ilaç kullanıyorum bir ay sonra verdim kan düşmüştü doktor kesinlikle 2.5 altında olması gerekiyor dedi
kesinlikle katılıyorum kankamaBen bu uygulamada çok yeniyim aslında çok bir bilgim yok uygulama hakkında ama yine bu kadroyla topik açalım ama aktif olalım ki hergün hem derleşelim hem dua okuyalım Allah lafsları okuyalım belki çok olursak kuarn hatim bile yapalım ben hepsine varım gerçekten canı gönülden hemde ama sizler ne dersiniz orasını bilemem bi nazicane benim fikrim
Ya ben bir değişik hale geldim kendimi takip etmekten gelecekse gelsin gelmeyecekse hiç gelmesin bebek olsunÜfffff efsunn210102 yüzüm full sivilceyle doldu ama hala tık yok yaw valla bunlar bizi kandırdı bak
Hoşgeldin aramıza inşalalh hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.Merhaba kızlar
2. Tüp bebek sürecindeyim:)
P.tesi opu var
Hikayem uzun ve çetrefilli maalesef, actigim konulardan bakabilirsiniz.
Hepimizin tedavi hayirla sonuçlansın inşallah
Canım inşallah seninledirler, moralini yüksek tut. Anne rahmi gelişmeleri için en uygun ortam. Hem transfer ederken de öncelikle en kalitelilerini seçiyorlar, 14ün içinden de öyle olmuştur eminim. Ben de dua edicem senin için.Günaydın hanımlar
Merkezden aradılar kalan embriyolarimi dondurma işlemi için az önce
Maalesef 14 embriyomunda ya kalitesi düşük olduğu için yada 5.gune gelemediği için dondurulması uygun bulunamadı
Rahatlamıştım aklımda, dondurulma olursa negatifi de alsam onları kullanırım diyordum
O da elendi
Üzüldüm, üzgünüm yanı
Bana da iki tane 3.gun transferi yapılmıştı orta kalitede.Onlar ne alemde şimdi diye düşünüyor umudumu kaybediyorum
Ne diim kısmetten öte ye yol yok
Maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz
Bol bol dua ediyorum
Öyle dertleşmek için yazdım
Olumsuz olmayacak o kadar çok inanıyorum ki sana ben gerçekten bak biz dua da ettik rabbimg eri çevirmesin ama 41 kere meryem suresini de faliyete geçirelim kız isteyene meryem erkek isteyene yusuf suresini.26 Ekim de transfer im oldu ama test gününü hem iple çekiyorum hem de olumsuz bir sonuc duymaktan korktuğum için gelsin istemiyorum
Canım benim Rabbim hepimize kolaylıklar versin burada birbirimize destek olmak için varız dua en büyük desteğimiz Rabbim herkesin gönlünde olanı versinYaaa Selinnnn çok teşekkür ederim
Kızlar Rabb'im bu yoldan önce hiç olmayanları eli boş göndermesin inşallah emeklerini görsün
sonra da benim gibi tekrar bu yola girenlerinkini
Sizler böyle duyarlı olunca utandım kendimden
Çok teşekkür ederim hepinize