Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Yaaa Selinnnn çok teşekkür ederim ❤️🤗
Kızlar Rabb'im bu yoldan önce hiç olmayanları eli boş göndermesin inşallah emeklerini görsün 🤲🤲
sonra da benim gibi tekrar bu yola girenlerinkini🤲🤲
Sizler böyle duyarlı olunca utandım kendimden😔
Çok teşekkür ederim hepinize 🙏🙏❤️
Mevlam evladı olanı 2.cisiyle hiç evladı olmayanları ilk olacaklarla nasiplendirsin inşallah hiç bir anne boynu bükük başkalarını izlemesin mevlam her kucağa cennet kokusu nasip etsin 🧿

Hepimize inşallah sen önceden üyeligin varmiydin? Bana tanıdık geliyorsun🤣🤣
Şubat 2021 de katıldım canım bazı topiklere yazdım ordalarda görmüşsündür belki 😁
Ben varım 4 kasımda transferim var
Hoşgeldin canım güzel haberler alırsın inşallah
26 Ekim de transfer im oldu ama test gününü hem iple çekiyorum hem de olumsuz bir sonuc duymaktan korktuğum için gelsin istemiyorum 🙄🙄🙄
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler🌿 sen içini ferah tut hayırlısı Allah'tan 🥰

Ben bu uygulamada çok yeniyim aslında çok bir bilgim yok uygulama hakkında ama yine bu kadroyla topik açalım ama aktif olalım ki hergün hem derleşelim hem dua okuyalım Allah lafsları okuyalım belki çok olursak kuarn hatim bile yapalım ben hepsine varım gerçekten canı gönülden hemde ☺️☺️☺️ ama sizler ne dersiniz orasını bilemem bi nazicane benim fikrim
kesinlikle katılıyorum kankama 😘😘

Günaydın hanımlar
Merkezden aradılar kalan embriyolarimi dondurma işlemi için az önce
Maalesef 14 embriyomunda ya kalitesi düşük olduğu için yada 5.gune gelemediği için dondurulması uygun bulunamadı 😔😔
Rahatlamıştım aklımda, dondurulma olursa negatifi de alsam onları kullanırım diyordum
O da elendi
Üzüldüm, üzgünüm yanı 😔😔
Bana da iki tane 3.gun transferi yapılmıştı orta kalitede.Onlar ne alemde şimdi diye düşünüyor umudumu kaybediyorum
Ne diim kısmetten öte ye yol yok
Maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz
Bol bol dua ediyorum 🤲🤲

Öyle dertleşmek için yazdım
Canım inşallah seninledirler, moralini yüksek tut. Anne rahmi gelişmeleri için en uygun ortam. Hem transfer ederken de öncelikle en kalitelilerini seçiyorlar, 14ün içinden de öyle olmuştur eminim. Ben de dua edicem senin için.

Kızlar dua için grup varsa ayrıca beni de etiketleyebilirsiniz.

26 Ekim de transfer im oldu ama test gününü hem iple çekiyorum hem de olumsuz bir sonuc duymaktan korktuğum için gelsin istemiyorum 🙄🙄🙄
Olumsuz olmayacak o kadar çok inanıyorum ki sana ben gerçekten bak biz dua da ettik rabbimg eri çevirmesin ama 41 kere meryem suresini de faliyete geçirelim kız isteyene meryem erkek isteyene yusuf suresini.

Yaaa Selinnnn çok teşekkür ederim ❤️🤗
Kızlar Rabb'im bu yoldan önce hiç olmayanları eli boş göndermesin inşallah emeklerini görsün 🤲🤲
sonra da benim gibi tekrar bu yola girenlerinkini🤲🤲
Sizler böyle duyarlı olunca utandım kendimden😔
Çok teşekkür ederim hepinize 🙏🙏❤️
Canım benim Rabbim hepimize kolaylıklar versin burada birbirimize destek olmak için varız dua en büyük desteğimiz Rabbim herkesin gönlünde olanı versin 🤲🌼
Tabi ki önceliğimiz haberbekleyen arkadaşlarımızla Rabbim güzel haberi aldirsin inşallah 🙏

X