- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Öyle olur ya ancak kuran kursu bulucaz sübyan çocuklara okutucazBen birkere yapayım dedim verdiğim hurmalardan oldum
Yasin okuyorum bazen ben kendime onun dışında hurma işine girmiyorum dahaÖyle olur ya ancak kuran kursu bulucaz sübyan çocuklara okutucaz
kız çocuk için meryem suresi
erkek çocuk için yusuf süresi
hurmaları da alıp yicez yada sadece 41 kez dua toplucaz 1 kişiye hurmaları da kendimiz dualayıp yicez onun niyetine alıp da .
Ama kendi kendine teshiri olmuyormuş işte :-( sorun o zaman hurma işini geç zaten bu duayı transfere grenlere yaptığımzı gibi mi okusak.Yasin okuyorum bazen ben kendime onun dışında hurma işine girmiyorum dahakendşm sadece tüketmek için alıyorum öyle
Olabilir ama diğer arkadaşlar ne der bilememAma kendi kendine teshiri olmuyormuş işte :-( sorun o zaman hurma işini geç zaten bu duayı transfere grenlere yaptığımzı gibi mi okusak.
Ben varımmesajı gören 41 kişiye sesleniyorum ne dersinizzzzz
Normal parol içebilirsinKızlar bsy dicem dijital rahim filmi sonrasında bel ağrısı normal mi?
Çok rahattı sadece ilacı verirken hafif adet sancısı gibi sanci oldu o kadar
Rahim filmİ bende çektirdim canım adet ağrısından daha beterdi benim kiKızlar bsy dicem dijital rahim filmi sonrasında bel ağrısı normal mi?
evet adet sancısı gibi ağrı oluyor ama geçiyor hemen ufak bel ağrılar olmuştu bende de.Kızlar bsy dicem dijital rahim filmi sonrasında bel ağrısı normal mi?
Normal parol içebilirsin
Antibiyotik verdiler dimi
reçete vermediler mi ?Yok ne yaptılar bilmiyorum ki
Ilginc nerede yaptırdınız.Yok ne yaptılar bilmiyorum ki
Bacaklarimda da oldu ağrı demek ki normal kadın olmak ne zor yaaaevet adet sancısı gibi ağrı oluyor ama geçiyor hemen ufak bel ağrılar olmuştu bende de.
evet kesinlikle eline tutuşturuyorlar reçeteyi ekomarda yaptırdı sanırımIlginc nerede yaptırdınız.
Antibiyotik veriyorlar ki işlemler de kullanılan aparat sonrasi enfeksiyon olusmasin diye
Doktorunuza ulasabiliyorsaniz bir sorun .
inşallah çektiklerimizi gülerek anlatıp bakacağız geçmişe..Bacaklarimda da oldu ağrı demek ki normal kadın olmak ne zor yaaa
YOk ya hiç aci ağrı sızı olmadi 10 saat sonra bel ağrısı oldu iştereçete vermediler mi ?
Valla bana sonuç verdiler bı de filmini aynen ekomarevet kesinlikle eline tutuşturuyorlar reçeteyi ekomarda yaptırdı sanırımSelin n