Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bir sakıncası olmaz mı hiç birşey kullanmayın zaten adet olacaksınız dedi hemşire efsunn210102 alıp yapsak mı acaba
Ihlamur içtim normalde bana çok çay içme dediler ama bilmiyorum ki bir bardak etkiler mi çok çünki içimde top gibi kaldı parçalansa akacak ama karnım şiş ne yapakki

Bende tüp bebek istiyorum fakat yaşım küçük oldugunu düşünüyorum beklesem mi napsam bilemiyorum sorunumuz yok aşılama yaptırmadık eşim istemiyor artık doktora gitmek oda yoruldu sanırım.. cok bunaldım yaa bu konuları konuşmaktan artık kımseyede söyleyememek hele annem bılıyor onada dert yanamıyorum oda üzülüyor.. kızlar tüp bebek nasıl bir süreç?

Ihlamur içtim normalde bana çok çay içme dediler ama bilmiyorum ki bir bardak etkiler mi çok çünki içimde top gibi kaldı parçalansa akacak ama karnım şiş ne yapakki
Gerçekten bende aynı durumdayım öyle karnım var içi bi dolu bi boş adet ağrım da var ama sonuç yok

Tüp bebek garanti demek değil. Tüp bebekle herşey çözülecek diye birşey de degil ama uzun yıllar evliysen ve yaşın geçiyorsa dene.
Keyfi de yapılabilir elbet ama bundan önce hiç sorun yoksa ve yaşınız genç ise doğru bı doktot bulup takipli ilerleyin veya stres yapmayın kafanızı dağıtın deneyin.

Direk tüp bebek yaptırmıyor hekimler

Yaşın evlilik suresin vs vs hepsi göz önünde bulundurularak hangisi en uygun nereden başlanmalı ona karar verilip devam ediliyor .

Hoşgeldin gülüm aramıza Kaç yaşındasın ve ne kadarlık evlisin kendi adıma konuşmak gerekirse yorucu bir süreç ama bazende çok basit ilerliyor yani çok zorlanmıyorsun herşey gittiğin hastaneye oranın ortamına ve doktorlara bağlı doğru konuşmak gerekirse

Direk tüp bebek yaptırmıyor hekimler

Yaşın evlilik suresin vs vs hepsi göz önünde bulundurularak hangisi en uygun nereden başlanmalı ona karar verilip devam ediliyor .
Bana bile 2 sene demene önerilir dedi doktor bende yalandan 2 sene oldu dedim
4 yıllık evliyim zaten

Evlilik senene bakip yorum yapıyorlar

Bizde evlenir evlenmez cocuk istemedik denemeye başlayınca olmadi dedik hekimle devam edelim yolumuzu çizelim oyle basladik

Ben 2016da evlendim ilk bizde istemedik borçtu yaşama biçimiydi derken 2 sene çalıştım sonra işten çıktım 2018de başladım hastanelere gitmeye yaşdan dolayı çok oyaladılar benide ama şimdi başardım beklemedeyim şükür tabi bu sürece kadar çok yiprandım 74kilodan 101 kiloya kadar çıktım şimdi bu sebebtende kilo veremeye çalışıyorum ödem oldu full vücudum

Gecer Gecer annecikkkk kilolarda gider hersey normale de döner

Allah can sağlığı versin hersey yoluna girer.

Eşlerin yaklaşımı da çok önemli gördüğümüz tedaviler iğneler hormonlar kilo alma vs vs bizden mankenlik beklememeli gözü disarda olmamali onların da baba olması için uğraşıyoruz bunu bilip değerimizi daha çok anlamalı Allah böyle Eşlerle bu süreci geçirmeyi daha değer bilerek evlatlarimizi büyütmeyi nasip etsin

Bende ankara bahçecideyim :) haziran ayında yumurta toplama oldu. Başka sehirden gidiyorum ankaraya çok zor oluyor ama hem güvendiğim için hem de erkek faktorlü olduğu için lab. Önemli olduğunu düşündüğümden bahçeciyi seçtim. Kasım adetimdr lucrin iğne vurulup transfere hazırlanacam bende.. inşallah bebeğiniz tutunur size

Canlarım size bir sorum olacak tedaviye başlarken en başta tsh 4,32 çıkmıştı onun için bir ilaç verdi aç karnını iç dedi içiyorum hala içiyorum bütün paket bitmesi mi lazım acaba düşmüş müdür yaptırmadım yeniden test , ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…