Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Canlarım size bir sorum olacak tedaviye başlarken en başta tsh 4,32 çıkmıştı onun için bir ilaç verdi aç karnını iç dedi içiyorum hala içiyorum bütün paket bitmesi mi lazım acaba düşmüş müdür yaptırmadım yeniden test , ?
Genelde böyle durumlarda verilen ilaclarin bitmesi bittikten sonra test isteyip yeniden değerlendirilmesi beklenir 🥰

Canlarım size bir sorum olacak tedaviye başlarken en başta tsh 4,32 çıkmıştı onun için bir ilaç verdi aç karnını iç dedi içiyorum hala içiyorum bütün paket bitmesi mi lazım acaba düşmüş müdür yaptırmadım yeniden test , ?
Benimde tedaviye başlarken 4.62ydi ilacı bitene kadar kullandım. Şimdi transfer hazırrlıkları başlayınca tekrar tahlil yaptırdım 3.33 çıktı. Burdaki doktorum ilaç kullanmana gerek yok dedi. Tüp bebek doktoruma ilettim 2.5 altında olması lazım ilaca başla dedi.lacı yarım olarak sabah aç karna içiyorum 1 ay olunca gidip tekrar kan vericem

Kızlar folik asitin önemi nedir düzenli kullanmak zorunlu mu kullanılmasa sorun oluşur mu acaba ?

Anneden besleniyor ya bebek .

Demir depoların bosalirsa dişin çürür dökülür vs bunu önlemek için 🥰🥰🥰
Teşekkür ederim balgınlığıma geliyor bazen unutuyorum günde yarım parça ya valla çıkıyor aklımdan 😘 bundan sonra kahvaltı sonrası hemen içeyim bari

Kızlar folik asitin önemi nedir düzenli kullanmak zorunlu mu kullanılmasa sorun oluşur mu acaba ?
Ayrica ➡️Hamilelikte doğru miktarda folik asit kullanmak bebeğinizin sinir yolu kusurları olarak da bilinen omurilik ve beyin merkezli doğum kusurlarına engel olur. Beyin hasarı, açık omurga (spina bifida) ve zihinsel gelişim bozuklukları gibi problemlerin görülme ihtimalini azaltmak için düzenli olarak folik asit almalısınız.

Ayrica ➡️Hamilelikte doğru miktarda folik asit kullanmak bebeğinizin sinir yolu kusurları olarak da bilinen omurilik ve beyin merkezli doğum kusurlarına engel olur. Beyin hasarı, açık omurga (spina bifida) ve zihinsel gelişim bozuklukları gibi problemlerin görülme ihtimalini azaltmak için düzenli olarak folik asit almalısınız.
Aaaaa asla ihmal etmemeliyim o zaman içmediğime çok üzüldüm yaaaa 🙁🙁🙁🙁

Aaaaa asla ihmal etmemeliyim o zaman içmediğime çok üzüldüm yaaaa 🙁🙁🙁🙁
Kiz senin hic ortan yok mu 😆😆😆 analarımız anaları hepsi folikle mi doğurdu.

Simdi teknoloji sağlık ilerledi de içilmesi gerekiyor diyorlar iciyoruz.

Yemen içmen de aliyorsun bazı yiyeceklerden sonucta

Benimde tedaviye başlarken 4.62ydi ilacı bitene kadar kullandım. Şimdi transfer hazırrlıkları başlayınca tekrar tahlil yaptırdım 3.33 çıktı. Burdaki doktorum ilaç kullanmana gerek yok dedi. Tüp bebek doktoruma ilettim 2.5 altında olması lazım ilaca başla dedi.lacı yarım olarak sabah aç karna içiyorum 1 ay olunca gidip tekrar kan vericem
normlade 2,5 altı olmazsa transfer yapmıyorlarmış bende bilmiyorum bütün olarak sabah aç içiyorum ama gına geldi anam birde balık yağlı folik asitim var içim dışıma çıktı 🙃

kızlar bunu biliyor musunuz sizce yapabilir miyiz?

kızlar bunu biliyor musunuz sizce yapabilir miyiz?

Ben çoğunlukla Meryem suresi okuyup dinliyorum onun dişında hiç bakmadım böyle şeylere

X