- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Genelde böyle durumlarda verilen ilaclarin bitmesi bittikten sonra test isteyip yeniden değerlendirilmesi beklenirCanlarım size bir sorum olacak tedaviye başlarken en başta tsh 4,32 çıkmıştı onun için bir ilaç verdi aç karnını iç dedi içiyorum hala içiyorum bütün paket bitmesi mi lazım acaba düşmüş müdür yaptırmadım yeniden test , ?
Benimde tedaviye başlarken 4.62ydi ilacı bitene kadar kullandım. Şimdi transfer hazırrlıkları başlayınca tekrar tahlil yaptırdım 3.33 çıktı. Burdaki doktorum ilaç kullanmana gerek yok dedi. Tüp bebek doktoruma ilettim 2.5 altında olması lazım ilaca başla dedi.lacı yarım olarak sabah aç karna içiyorum 1 ay olunca gidip tekrar kan vericemCanlarım size bir sorum olacak tedaviye başlarken en başta tsh 4,32 çıkmıştı onun için bir ilaç verdi aç karnını iç dedi içiyorum hala içiyorum bütün paket bitmesi mi lazım acaba düşmüş müdür yaptırmadım yeniden test , ?
Anneden besleniyor ya bebek .Kızlar folik asitin önemi nedir düzenli kullanmak zorunlu mu kullanılmasa sorun oluşur mu acaba ?
Teşekkür ederim balgınlığıma geliyor bazen unutuyorum günde yarım parça ya valla çıkıyor aklımdanAnneden besleniyor ya bebek .
Demir depoların bosalirsa dişin çürür dökülür vs bunu önlemek için
AyricaKızlar folik asitin önemi nedir düzenli kullanmak zorunlu mu kullanılmasa sorun oluşur mu acaba ?
Aaaaa asla ihmal etmemeliyim o zaman içmediğime çok üzüldüm yaaaaAyricaHamilelikte doğru miktarda folik asit kullanmak bebeğinizin sinir yolu kusurları olarak da bilinen omurilik ve beyin merkezli doğum kusurlarına engel olur. Beyin hasarı, açık omurga (spina bifida) ve zihinsel gelişim bozuklukları gibi problemlerin görülme ihtimalini azaltmak için düzenli olarak folik asit almalısınız.
Kiz senin hic ortan yok muAaaaa asla ihmal etmemeliyim o zaman içmediğime çok üzüldüm yaaaa
Sersem gibiyim valla sabah 6buçukta uyandımKiz senin hic ortan yok muanalarımız anaları hepsi folikle mi doğurdu.
Simdi teknoloji sağlık ilerledi de içilmesi gerekiyor diyorlar iciyoruz.
Yemen içmen de aliyorsun bazı yiyeceklerden sonucta
normlade 2,5 altı olmazsa transfer yapmıyorlarmış bende bilmiyorum bütün olarak sabah aç içiyorum ama gına geldi anam birde balık yağlı folik asitim var içim dışıma çıktıBenimde tedaviye başlarken 4.62ydi ilacı bitene kadar kullandım. Şimdi transfer hazırrlıkları başlayınca tekrar tahlil yaptırdım 3.33 çıktı. Burdaki doktorum ilaç kullanmana gerek yok dedi. Tüp bebek doktoruma ilettim 2.5 altında olması lazım ilaca başla dedi.lacı yarım olarak sabah aç karna içiyorum 1 ay olunca gidip tekrar kan vericem
Cano bize ne derlerse içiyoruz yiyoruz sürü pskolojisiSersem gibiyim valla sabah 6buçukta uyandım
Öyle valla ben yeşil çay bile içmedim hiç şimdi markete gidip alıcam kendime yeşil çayCano bize ne derlerse içiyoruz yiyoruz sürü pskolojisikekik çayı beklemede ada çayı içtim ama .
Bilmiyorum valla ama sayfayı yenileyin dedi bana daKizlarrr ben bir ara giremedim kadinlar kulübü uygulamasina sizde de oldu mu ?
Evet bende giremedimOnuda çökerttik galibaKizlarrr ben bir ara giremedim kadinlar kulübü uygulamasina sizde de oldu mu ?
Aynen aklım çıktı giremeyeceğim diyeEvet bende giremedimOnuda çökerttik galiba
Ben çoğunlukla Meryem suresi okuyup dinliyorum onun dişında hiç bakmadım böyle şeylerekızlar bunu biliyor musunuz sizce yapabilir miyiz?
Amin Vakti on Instagram: "Duanın gücüne inanir mısın,cevabın evet ise 👉@aminvakti Sayfamızı takip edebilirsiniz ▪️ ▪️@aminvakti ▪️@aminvakti ▪️@aminvakti ▪️ #secde#namaz#iman#huzur#yemeksayfaları#sunum#sunumönemlidir #car#dua #yemektakımı #yemekt
3,087 likes, 47 comments - aminvakti on October 28, 2021: "Duanın gücüne inanir mısın,cevabın evet ise 👉@aminvakti Sayfamızı takip edebilirsiniz ▪️ ▪️@aminvakti ▪️@aminvakti ▪️@aminvakti ▪️ #secde#namaz#iman#huzur#yemeksayfaları#sunum#sunumönemlidir #car#dua #yemektakımı #yemektarifleri...www.instagram.com
Aslında tesiri 41 kişiye hutrmaya okutmak o hurmayı da yemek ama bu mümkün değil tabi ki.Ben çoğunlukla Meryem suresi okuyup dinliyorum onun dişında hiç bakmadım böyle şeylere
Ben birkere yapayım dedim verdiğim hurmalardan oldumAslında tesiri 41 kişiye hutrmaya okutmak o hurmayı da yemek ama bu mümkün değil tabi ki.