- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
kendini kastığın için oluyor o ağrı geçer merak etme kısa süreli .YOk ya hiç aci ağrı sızı olmadi 10 saat sonra bel ağrısı oldu işte şiddetli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendini kastığın için oluyor o ağrı geçer merak etme kısa süreli .YOk ya hiç aci ağrı sızı olmadi 10 saat sonra bel ağrısı oldu işte şiddetli değil
Bende hekimoğlunda yaptırdım @Byrmseyda2505 ile aynı yerde bana sonuç verildi birde film birde reçete antibiyotik yazmıştı enfeksiyona karşılık.Valla bana sonuç verdiler bı de filmini aynen ekomar
7 günlük antibiyotik veriyorlar hatta ben de şaşırmıştım tüp bebek doktoruma gitmiştim sonucu görmeye sonra verilen ilaci kullan mutlaka demistiValla bana sonuç verdiler bı de filmini aynen ekomar
Tamamkendini kastığın için oluyor o ağrı geçer merak etme kısa süreli .
Enfeksiyon falan olmam umarımBende hekimoğlunda yaptırdım @Byrmseyda2505 ile aynı yerde bana sonuç verildi birde film birde reçete antibiyotik yazmıştı enfeksiyona karşılık.
Yani inşallah ama müdahale edildi nihayetinde tüplere , ilaç gitti sabah ilk iş aramalısın ekomarı ilaç yazılmadı mı diye sor içimiz rahat etsinEnfeksiyon falan olmam umarım
Doktoruna ulaşabilme ihtimalin yok mu gerçi antibiyotik reçetesiz alınmaz ama e reçete falan yazar belki o şifreyle alırsınız eczanedenEnfeksiyon falan olmam umarım
Reçete edilmeyen neyi kullanıcam antibiyotik duruma göre değişiyor mg dan bahsetmiyorum dişe verilen başka kadın hastalıklarına ufak enfeksiyona başkaNapim kullaniyim mı?
Aaaa kurumu arasanıza bana reçete verilmedi diyeNapim kullaniyim mı?
VAlla reçete falan yoktu vermediler sadece sonuç degerlendirme kağıdı ve filmin kendisiYani inşallah ama müdahale edildi nihayetinde tüplere , ilaç gitti sabah ilk iş aramalısın ekomarı ilaç yazılmadı mı diye sor içimiz rahat etsin
Sen ara bana böyle dendi diye echomara sor bakalım ne diceklerVAlla reçete falan yoktu vermediler sadece sonuç degerlendirme kağıdı ve filmin kendisi
TamamAaaa kurumu arasanıza bana reçete verilmedi diye
Aradım da açmadılar ben soracaktım senin için sen sabahtan ara canım benimVAlla reçete falan yoktu vermediler sadece sonuç degerlendirme kağıdı ve filmin kendisi
Aradım da açmadılar ben soracaktım senin için sen sabahtan ara canım benim
Bana sadece ağrı kesici vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam baya zaman oldu hatta unutmuşta olabilirim vallaBende hekimoğlunda yaptırdım @Byrmseyda2505 ile aynı yerde bana sonuç verildi birde film birde reçete antibiyotik yazmıştı enfeksiyona karşılık.
Allah korusun ağzını hayra aç kızEnfeksiyon falan olmam umarım
Evet 2.5 altı olması lazımmış, ben daha başlamadım folik asite. Doktorum bana folic1 yazdı ama aralıkta transfere hazırlık zamanı olan receteme yazdı o yüzden başlamadımnormlade 2,5 altı olmazsa transfer yapmıyorlarmış bende bilmiyorum bütün olarak sabah aç içiyorum ama gına geldi anam birde balık yağlı folik asitim var içim dışıma çıktı
Gebelikden önce kullanılmaya başlanıyor 3 ay 6 ay hatta bilginiz olsunEvet 2.5 altı olması lazımmış, ben daha başlamadım folik asite. Doktorum bana folic1 yazdı ama aralıkta transfere hazırlık zamanı olan receteme yazdı o yüzden başlamadım
Gebe kalmadan önce tavsiye edilen folik asit kullanımı, sinir yolu kusuruna (nöral tüp defektleri) engel olmaktadır. Gebelik planlayan tüm kadınların gebelikten önceki 2 ay ve gebeliğin ilk 3 ayında günde 400 mikrogram folik asit alması gerekmektedirEvet 2.5 altı olması lazımmış, ben daha başlamadım folik asite. Doktorum bana folic1 yazdı ama aralıkta transfere hazırlık zamanı olan receteme yazdı o yüzden başlamadım