- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Bana transferden sonra yasak geldiKızlar yeşil çay hakkında ne düşünüyorsunuz diyetisyenim düzenli olarak listeme veriyor ama çevrem tedavi gördüğüm için de içme kullanma diyor sizin düşünceleriniz nasıl yaaaa ?
Oda bişey demedi kullana bilirsin dedi ama çevrem kullanma zararlı olur falan dedi anlamadım bir türlüTup bebek doktoruna sor kuzum
Aaaaa bilmiyordum şimdi kullanabilirim o zaman transfer sonrası bırakırım o zamanBana transferden sonra yasak geldi
Ondan önce hiç öyle bisey dememişlerdi
Bende gebelikde onerilmedigini biliyorum kasları gevsettigi vs için
Aynen gebelik şüphesi ve sürecinde yasakAaaaa bilmiyordum şimdi kullanabilirim o zaman transfer sonrası bırakırım o zaman
Anladım çok teşekkür ederimAynen gebelik şüphesi ve sürecinde yasak
Hayırlı olsun umarım güzel haberleri verirsiniz bize deMerhabalar hanımlar
Bugün 11 gibi merkeze gittim
Önce bir muayene yapıldim sıvı birikimi olmadığını söyleyincede transfer için su içmeye başladım.
Yaklaşık bir 800cc kadar içtim sonrasında transfer için odaya alındım
İki tane orta kalite 3. gün embriyo transferi oldu
Bende idrar yapamama sorunu oluyor oracıkta boşalttılar sonrasında da odama geçtim
Hemen gidebilirsiniz dediler ben 1saat kadar öyle keyfî bekledim
16 embriyo oluşmuştu 2 tanesi transfer edilince 14 tanesinin gelişimini tekrar takip edecekler c.tesi gününe kadar devam edip dondurulmaya uygun olan olursa haberleşip dondurma teklif edecekler
Bu benim 4.tup bebek tedavim ve hepsinden baştan başladım hiçbirisi dondurulmaya uygun görülmemişlerdi.Bakalim bunlar nasıl ilerleyecek
Olurda negatifi görürsem dondurulmuslari kullanmak isterim.(İnsallah gerek kalmaz)Kendimi rahatlamış hissediyorum şuanda
Cnm tedavin hayırlı olsunMerhabalar arkada 2015 tılında tup bebek tedavisi ile oglum oldu suan 6 yasında Ekim ayında tekrardan konusmak ıcın muane ıcın gıttık benım sekerim oldugu ıcın 3ay once ınsulıne baslamısdım iyiki erkenden gıtmıs ım cunku 3ay ortalamın 6 olması lazımdı 3ay once 13du bu 3ay ıcınde dikkat ederek ve ınsulıne 7.4 salı ve carsamba olcumlerımı ıstedı endokrin doktorum bugun baktı tup bebek tedavisine baslayabılırsınız dedı ıns.. Kasım ayında adetın ıkıncı gunu gıdecem dondurulmuş embriyolarım vardı 2015de ıns Cozuldugunde sıkıntı olmadan ilerler... Dondurlmus embriyo ile baslayan arkadaşlar varmı aynı sistem devamı yoksa Bı degısıklık varmı tedavide bilgisi olan varmı Allah tum isteyen herkese bu zorlu surecde yardımcımız olsun gonlumuze gore saglıkla haberler alalım
Hayırlı olsun canım pozifi görürsün inşMerhabalar hanımlar
Bugün 11 gibi merkeze gittim
Önce bir muayene yapıldim sıvı birikimi olmadığını söyleyincede transfer için su içmeye başladım.
Yaklaşık bir 800cc kadar içtim sonrasında transfer için odaya alındım
İki tane orta kalite 3. gün embriyo transferi oldu
Bende idrar yapamama sorunu oluyor oracıkta boşalttılar sonrasında da odama geçtim
Hemen gidebilirsiniz dediler ben 1saat kadar öyle keyfî bekledim
16 embriyo oluşmuştu 2 tanesi transfer edilince 14 tanesinin gelişimini tekrar takip edecekler c.tesi gününe kadar devam edip dondurulmaya uygun olan olursa haberleşip dondurma teklif edecekler
Bu benim 4.tup bebek tedavim ve hepsinden baştan başladım hiçbirisi dondurulmaya uygun görülmemişlerdi.Bakalim bunlar nasıl ilerleyecek
Olurda negatifi görürsem dondurulmuslari kullanmak isterim.(İnsallah gerek kalmaz)Kendimi rahatlamış hissediyorum şuanda
Ultrasonda solda 1,sagda 3/4 tane gözüküyor.Ama 0.74 iyi canim benim 0.5 idi 1 yil once...Dr prp yapmasa hep 1 tane yumurta çıkıyordu...sende sayi kac oluyor
Ben kalan iki embriyoyu deneyeceğim.taze transfere gerek kalmaz inşUltrasonda solda 1,sagda 3/4 tane gözüküyor.
Kalbim küt küt oldu msji yazıncaHayırlı olsun canım pozifi görürsün inşTest günün ne zaman?geri sayım başladı
Benim de 8 kasimKalbim küt küt oldu msji yazınca
8 kasim test günüm
Çok teşekkür ederim
Ayyy hadi bismillah diyelimBenim de 8 kasim
Bende tam tersi evi testlerle doldurmak istiyorum hergun baksam diyorumAyyy hadi bismillah diyelim
Ben hatta diyorum ki hiç test filan verme bekle ya âdet olacaksın yada gebe
15kasim adet tarihim ilaçlarla olunca şaşmaz herhalde
HahahahahahahahahaBende tam tersi evi testlerle doldurmak istiyorum hergun baksam diyorum
Yok almadımHahahahahahahahaha
Ayyy çok güldüm
Rabb'im de seni güldürsün inşallah
Boşver yapma böyle umutla beklemek daha iyi
Bir sebebin var yani
Ama yapınca bitiyor sona hemen ulaşmış oluyorsun yada aklını bulandırmis
Yapma bacım varsa evde o testler at gitsin
MerhabalarKızlar bende tüp Bebek yaptırcam hangi testleri yaptırayım genetik