Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm tedavin hayırlı olsun 🤲🏻Benimde 2016 yilinda tüp bebek ilk denememden 5 yasinda oglum var.4 embriyom dondurulmustu.bu yıl nisanda kardes icin ikinci transferimi oldum malesef negatif oldu.son iki embriyom var kasım ayı adetimle tekrar deneyeceğim😊seninle aynı kaderi yaşıyoruz desene😊
Aynı sene cocuklarımız allahım bagıslasın uzun omurler versın kasımda allahım nasıp ederse insallah guzel sonuclar alırız ve bu surecde ilerleriz nerelısın ben mersin bırde sorum olacak dondurulmuş embriyo transferinde tedavi aynımı herhangi bir değişiklik varmı gecen ay 7sınde oldum tahminen 6 veya 8 kasıma kadar olursam ıkıncı gunune randevu alacam Allah yardımcımız olsun cocuklarımıza kardes nasıp eder insallah basta saglık diliyorum haberleselım mutlaka sorunsuz gecsın insallah...

Kizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi :rolleyes: :rolleyes:

3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum 😍😍😍 5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah😍😍
Sizin adiniza cok mutlu oldum 🥰 İnsallah Aygul hoca bana da ugurlu gelir darisi basima 🤲

Merhabalar
Doktora muayene olmadan mi yaptırmak istiyorsun testleri
Genetik trombofoli paneli ve kardiyolovaskuler risk paneli diye testler var
Onları yaptırmıştim ben
Canım doktor a gidiyorum 3 aşılamam olumsuz oldu.doktorlar tüp Bebek negatif olursa genetik test istiyor. Ben tüp Bebek öncesi yaptırmak istiyorum. Önlem alınacak bişey varsa boşa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Canım doktor a gidiyorum 3 aşılamam olumsuz oldu.doktorlar tüp Bebek negatif olursa genetik test istiyor. Ben tüp Bebek öncesi yaptırmak istiyorum. Önlem alınacak bişey varsa boşa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Mantıkli
Ben en son denemem de yani 4.denememde istedi.
Hem yaşımdan(38) hemde bir tane kürtaj olduğum için
Pıhtılaşma çıktı başka bir sorun çıkmadı

Hayırlı olsun inşallah yeni tedavin 🤲🤲

Mantıkli
Ben en son denemem de yani 4.denememde istedi.
Hem yaşımdan(38) hemde bir tane kürtaj olduğum için
Pıhtılaşma çıktı başka bir sorun çıkmadı

Hayırlı olsun inşallah yeni tedavin 🤲🤲
Sağolasın canım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Tüp Bebek konusunda hiç bir bilgim yok. Yapıp tecrübe li arkadaşlar dan fikir almak istiyorum. Çünkü doktorların umrunda olmuyor.zamanimiz mi gitmiş paramız mi!! Onlar yapıp geçiyor.

Aynı sene cocuklarımız allahım bagıslasın uzun omurler versın kasımda allahım nasıp ederse insallah guzel sonuclar alırız ve bu surecde ilerleriz nerelısın ben mersin bırde sorum olacak dondurulmuş embriyo transferinde tedavi aynımı herhangi bir değişiklik varmı gecen ay 7sınde oldum tahminen 6 veya 8 kasıma kadar olursam ıkıncı gunune randevu alacam Allah yardımcımız olsun cocuklarımıza kardes nasıp eder insallah basta saglık diliyorum haberleselım mutlaka sorunsuz gecsın insallah...
Cnm doğma büyüme istanbulluyum. adetin ikinci ya da üçüncü günü muayene oldugunda rahim içi uygunsa kist,miyom ,polip gözükmüyorsa kan veriyorsun istedikleri değerler uygunsa tedaviye başlanıyor.çok fazla ilaç kullanılmıyor bir iki hap ve fitil var sadece.toplamda hastaneye 3 kere gitmiş oluyorsun.Amin cnm benim oğlum bebekleri çok seviyor aklı eriyor kardeş istiyor.Allahım onların dualarını kabul etsin inş🤲🏻

İnşallah hemen olur ve bana tutunur 🙏 sizin transfer ne zaman belli mi
26 Ekimdi transferim 😇 kurum önemli zaten gittiğin yeri laboratuvar olarak görmelisin mesela ben bahceci deyim 3 ay takip ediyoruz dedi illa istersen hekiminle doğuma kadar devam edersin anlaşması olduğu hastaneden ekstra para ödeyerek ama .

Adamlar zaten normal kadin dogumculuk yapmak istese orada olmazlardı.

O yuzden 3.aya gelirsek nasip olursa farklı kurum ve hekimle devam edeceğim. 😊😊

Burada okuduklarimdan özetle hep bilgi verildi durumdan haberdar edildi hekim ve hemşiresi telefonları sende istediğinde soru sor dönüyorlar.
Bazı kurumlarda biz bilgi veremeyiz doktor donucek vs deniliyormus mesela 🤷‍♀️

m doğma büyüme istanbulluyum. adetin ikinci ya da üçüncü günü muayene oldugunda rahim içi uygunsa kist,miyom ,polip gözükmüyorsa kan veriyorsun istedikleri değerler uygunsa tedaviye başlanıyor.çok fazla ilaç kullanılmıyor bir iki hap ve fitil var sadece.toplamda hastaneye 3 kere gitmiş oluyorsun.Amin cnm benim oğlum bebekleri çok seviyor aklı eriyor kardeş istiyor.Allahım onların dualarını kabul etsin inş🤲🏻
Benim igne ve hap devam ediyor.

Heryerin tedavi şekli mi ayrıdır anlamadim 🙄

Cnm doğma büyüme istanbulluyum. adetin ikinci ya da üçüncü günü muayene oldugunda rahim içi uygunsa kist,miyom ,polip gözükmüyorsa kan veriyorsun istedikleri değerler uygunsa tedaviye başlanıyor.çok fazla ilaç kullanılmıyor bir iki hap ve fitil var sadece.toplamda hastaneye 3 kere gitmiş oluyorsun.Amin cnm benim oğlum bebekleri çok seviyor aklı eriyor kardeş istiyor.Allahım onların dualarını kabul etsin inş🤲🏻
Bende igne ve haplar devam ediliyor hiç fitil almadım

Transferimde oldu salı günü heryerin tedavisi mi farklı yoksa kişiye göre tedavi şeması mi degisiyor anlayamadım 🙄🙄

26 Ekimdi transferim 😇 kurum önemli zaten gittiğin yeri laboratuvar olarak görmelisin mesela ben bahceci deyim 3 ay takip ediyoruz dedi illa istersen hekiminle doğuma kadar devam edersin anlaşması olduğu hastaneden ekstra para ödeyerek ama .

Adamlar zaten normal kadin dogumculuk yapmak istese orada olmazlardı.

O yuzden 3.aya gelirsek nasip olursa farklı kurum ve hekimle devam edeceğim. 😊😊

Burada okuduklarimdan özetle hep bilgi verildi durumdan haberdar edildi hekim ve hemşiresi telefonları sende istediğinde soru sor dönüyorlar.
Bazı kurumlarda biz bilgi veremeyiz doktor donucek vs deniliyormus mesela 🤷‍♀️

m doğma büyüme istanbulluyum. adetin ikinci ya da üçüncü günü muayene oldugunda rahim içi uygunsa kist,miyom ,polip gözükmüyorsa kan veriyorsun istedikleri değerler uygunsa tedaviye başlanıyor.çok fazla ilaç kullanılmıyor bir iki hap ve fitil var sadece.toplamda hastaneye 3 kere gitmiş oluyorsun.Amin cnm benim oğlum bebekleri çok seviyor aklı eriyor kardeş istiyor.Allahım onların dualarını kabul etsin inş🤲🏻
Benim igne ve hap devam ediyor.

Heryerin tedavi şekli mi ayrıdır anlamadim 🙄
Kişiye özel tedavi uygulanıyor canım için rahat olsun.

X