- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Eder eder endişe etme sen çorap söküğü gibi geliyor hiç merak etme içini ferah tut.Tşk ederim canım Acıbadem Hastanesi'nde başladım ilk görüşmede çok ilgilileri bakalım inşallah böyle devam eder
Öyle oluyor insan ama belirtilere filan zaten hiç takılma o anlaşılmıyor öyle. Kafanı dağıt bolbolBoşlukta gibiyim ne var ne yok hiç birsey hissetmiyorumpsikolojik olarak da birsey var gibi hayal edemiyorum
Aldığımız hormonlardan dolayi mi acaba
Hayirlisi olsunTşk ederim canım Acıbadem Hastanesi'nde başladım ilk görüşmede çok ilgilileri bakalım inşallah böyle devam eder
Belki de ....Kötü olmasını istemediğimiz için boşlukta olman çok normal hayırlısıyla olumlu haberler ile bunu da atlatacaksın inşallah.
Allah razı olsun bacın bnmZ zeynep44044 arkadaşımız Yarın OPU olacak arkadaşlar dua edelim kaliteli yumurtaları olsun inşallah
Sanada dua edelim inşallahAllah razı olsun bacın bnm12 adet toplandı bugün arıycklar bakalım kaçtanesi ilk günde tutunmaya bsşlıyck dua edin kızlar
Tm cnm bnmSanada dua edelim inşallah
Ya Varis / Ya Evvel c.c çekelim çekince yazayım sende çek bolbol
Sayın iyi inşallah gelişimleri de öyle olur bitane olsun evlat olsun sana.Tm cnm bnm
Allah razı olsun bacın bnm12 adet toplandı bugün arıycklar bakalım kaçtanesi ilk günde tutunmaya bsşlıyck dua edin kızlar
Canım hayırlı olsun inşallah Allah'ım sonuçlarının güzel çıkmasını pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallahGünaydın kızlartüp bebek için salı günü iğneye başladım çok heyecan var hatta ya tutmazsa diye korkuda var bu aşamaları sizlerle birlikte takip etmek isterim inşallah en yakın zamanda bebislerimize kavuşuruz
Her opu ya trasfer olanlar için okuyalım bol bol ne kadar çekelim sayı da belirleyelimSanada dua edelim inşallah
Ya Varis / Ya Evvel c.c çekelim çekince yazayım sende çek bolbol
İnşş güzel haberlerini alırız cnm bnmmm bnm de yumurtam toplandı dün 12 tane..bakalım kaç tanesi ilerliyckBoşlukta gibiyim ne var ne yok hiç birsey hissetmiyorumpsikolojik olarak da birsey var gibi hayal edemiyorum
Aldığımız hormonlardan dolayi mi acaba
15 di 13 ü 3.gune kadar geldi 4 tanesi 5.gun e ulaştı dondurulduİnşş güzel haberlerini alırız cnm bnmmm bnm de yumurtam toplandı dün 12 tane..bakalım kaç tanesi ilerliyck
Senin kaç tane toplanmıştı
Maşallah güzel kalplim…inş güzel haber alırım bugün ..arıycklar bakalım hastaneden..15 di 13 ü 3.gune kadar geldi 4 tanesi 5.gun e ulaştı donduruldu
Pozitif ol olumlu düşün hormonlarına esir olma sakın. Ignelerden sıkıldım ilac da içmek istemiyorum ama sabır sabır
Bizleri de haberdar etMaşallah güzel kalplim…inş güzel haber alırım bugün ..arıycklar bakalım hastaneden..
Ayy çok güzel morel oldun cnmn çok rahatladım..iki embriyo konulck bakalım olursa eğer inşşşşşşşşBizleri de haberdar et
Coook duydum gördüm 25 30 a yakın yumurta toplanıp 2 tanesi devam eden
1 tane yumurtayla bile gebe kalan
Hic kalbini bozma 10 tanesi devam etse de 10 tanesini doğurmayacağız ya
Bugün de enerjiğiz maşallah barekallahBizleri de haberdar et
Yumurta sayısına çok takılmışız bariz hepimiz amaAyy çok güzel morel oldun cnmn çok rahatladım..iki embriyo konulck bakalım olursa eğer inşşşşşşşş
Ayy inşalalh içime su serpiliyor böyle dedikçe 1tane embriyom var diye rüyamda bile bunu düşünüyorum Allahım sen bizlerin yüzüne bak ya rabbim.Bizleri de haberdar et
Amin inşallah içimiz ferah olsun kötü düşünmeyelim ki kötü olmasın güzel gelişmeler olsun inşallahAyy inşalalh içime su serpiliyor böyle dedikçe 1tane embriyom var diye rüyamda bile bunu düşünüyorum Allahım sen bizlerin yüzüne bak ya rabbim.