Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Günaydın kızlar 😊 tüp bebek için salı günü iğneye başladım çok heyecan var hatta ya tutmazsa diye korkuda var bu aşamaları sizlerle birlikte takip etmek isterim inşallah en yakın zamanda bebislerimize kavuşuruz 😊🙏🙏
Hayırlı uğurlu olsun endişe etme iğnlerini vaktinde takip et hayırlısıyla olacak inşallah.
bir işe başlamak başarmanın yarısıdır rabbim gönlüne göre versin .
hangi hastane de başladın ?

Günaydın bugün nasıl hissediyorsun güzel haberlere ddogru inşallah :) ben hamile kaldığımi hiç hissetmedim transferlerimde doğru dürüst belirti olmuyor 🤭
Boşlukta gibiyim ne var ne yok hiç birsey hissetmiyorum 🤷‍♀️ psikolojik olarak da birsey var gibi hayal edemiyorum 🙄
Aldığımız hormonlardan dolayi mi acaba

Hayırlı uğurlu olsun endişe etme iğnlerini vaktinde takip et hayırlısıyla olacak inşallah.
bir işe başlamak başarmanın yarısıdır rabbim gönlüne göre versin .
hangi hastane de başladın ?
Tşk ederim canım Acıbadem Hastanesi'nde başladım ilk görüşmede çok ilgilileri bakalım inşallah böyle devam eder 😊🙏

Boşlukta gibiyim ne var ne yok hiç birsey hissetmiyorum 🤷‍♀️ psikolojik olarak da birsey var gibi hayal edemiyorum 🙄
Aldığımız hormonlardan dolayi mi acaba
Kötü olmasını istemediğimiz için boşlukta olman çok normal hayırlısıyla olumlu haberler ile bunu da atlatacaksın inşallah.

X