- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
İnşallah iyi düşünüyorum kesinlikle motivasyonum baya iyi ama aklıma gelmiyor değil .Amin inşallah içimiz ferah olsun kötü düşünmeyelim ki kötü olmasın güzel gelişmeler olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah iyi düşünüyorum kesinlikle motivasyonum baya iyi ama aklıma gelmiyor değil .Amin inşallah içimiz ferah olsun kötü düşünmeyelim ki kötü olmasın güzel gelişmeler olsun inşallah
Çok şanslısın bence şükret ve verdiğin sayı gayet güzel arkadaşların dediği gibi takılma sana can olsun 1 evlat olsun maşallah 4 tane donduruldu sana evlat olacak rabbime binlerce şükürler olsun böyle bir alternatiifimiz var tedavi olabiliyoruz.15 di 13 ü 3.gune kadar geldi 4 tanesi 5.gun e ulaştı donduruldu
Pozitif ol olumlu düşün hormonlarına esir olma sakın. Ignelerden sıkıldım ilac da içmek istemiyorum ama sabır sabır
İnşallah Allah'ın izni ile güzel haberler güzel sonuçlar alacağız tabi ki akla takılmıyor değil ama zaman da geçiyor dün bir hafta oldu benden yumurta toplayalı bir zamanlar buralara gelebilmek düşüncesi bile yoktu aklımda ama nasip yaa işte yavaş yavşa yaklaştırıyor demekki bizi mercimeklere nazlı olacaklar sanırımİnşallah iyi düşünüyorum kesinlikle motivasyonum baya iyi ama aklıma gelmiyor değil .
Bende sorun yok Z zeynep44044 için demiştim benÇok şanslısın bence şükret ve verdiğin sayı gayet güzel arkadaşların dediği gibi takılma sana can olsun 1 evlat olsun maşallah 4 tane donduruldu sana evlat olacak rabbime binlerce şükürler olsun böyle bir alternatiifimiz var tedavi olabiliyoruz.
Çok şanslısın bence şükret ve verdiğin sayı gayet güzel arkadaşların dediği gibi takılma sana can olsun 1 evlat olsun maşallah 4 tane donduruldu sana evlat olacak rabbime binlerce şükürler olsun böyle bir alternatiifimiz var tedavi olabiliyoruz.ban
ayy inşallah biz adet bile olamadık daha kızİnşallah Allah'ın izni ile güzel haberler güzel sonuçlar alacağız tabi ki akla takılmıyor değil ama zaman da geçiyor dün bir hafta oldu benden yumurta toplayalı bir zamanlar buralara gelebilmek düşüncesi bile yoktu aklımda ama nasip yaa işte yavaş yavşa yaklaştırıyor demekki bizi mercimeklere nazlı olacaklar sanırım
Hahahhahaha ilk nazlanma hakkı bizim bence bu süreçte eşlerimize güç kuvvet ver yarabbim .İnşallah Allah'ın izni ile güzel haberler güzel sonuçlar alacağız tabi ki akla takılmıyor değil ama zaman da geçiyor dün bir hafta oldu benden yumurta toplayalı bir zamanlar buralara gelebilmek düşüncesi bile yoktu aklımda ama nasip yaa işte yavaş yavşa yaklaştırıyor demekki bizi mercimeklere nazlı olacaklar sanırım
Cnm bana yazmıştı onu bnm12 tane düntoplandı bugün sabırlA tlf bkliyorum kaç tanesi olgun diye dölenmiş diyeÇok şanslısın bence şükret ve verdiğin sayı gayet güzel arkadaşların dediği gibi takılma sana can olsun 1 evlat olsun maşallah 4 tane donduruldu sana evlat olacak rabbime binlerce şükürler olsun böyle bir alternatiifimiz var tedavi olabiliyoruz.
inşallah güzel haber alırsın dualarım seninle..Cnm bana yazmıştı onu bnm12 tane düntoplandı bugün sabırlA tlf bkliyorum kaç tanesi olgun diye dölenmiş diye
duanızda eksik etmeyin yazarım nedurumdaysa inşayyyy kuşum sana gelsin o zaman Z zeynep44044
Aynen öyle gerçekten ben de bilmezdim bu aşamadan geçipte şu 1 2 ayı gözümde kocaman yapacağımı Allah günah yazmasın ne hasta olabildim ne zaman geçmek bilmiyor gibiayy inşallah biz adet bile olamadık daha kız
bugün 28 ekim ben 18 inde opu oldum koca 10.gün bugün taze transfer edilseydi 6.günümde olurdum hayat ne garip planladığımız gibi gitmiyor.
Bizimki şimdiden havaya girdi o kadar neşeli ki maşallah hayırlısıyla transferde yapsalardı nasıl olacak çok merak ediyorumHahahhahaha ilk nazlanma hakkı bizim bence bu süreçte eşlerimize güç kuvvet ver yarabbim .
O öyle oluyor ya opu dan sonra hemen oluyorsun 2. Adet gecikmeli oluyor .Birde bu adetimde kontrole gitmiyorum bir sonraki adetimde kontrole gidicem zaman da bana inat geçmiyor
Hadi inşallah az kaldı az hepimiz mutlu yolun sonuna geldik sayılırBizimki şimdiden havaya girdi o kadar neşeli ki maşallah hayırlısıyla transferde yapsalardı nasıl olacak çok merak ediyorum
Evet cnm coraspin i duyunca şaşırmıştım bende düşük riskini azaltıyormus meger, vitaminler de varKızlar ben en baştan dr gittiğimden beri benim tahlillerime baktı ve tüp bebeğe başlamadan direk corasprin imom balık yağı,folik asit ve devit3 yazdı onları hala kullanıyorum imom hamile bile kalsan doğurana kadar kullan dedi size de yazılan vitaminler var mı ?
Benim polip için kontrolüm var ya onun için hemen adet olup 2 ya da 3cü günü gitmem gerekiyor bide onu almak için randevu verecekler büyük ihtimalleBirde bu adetimde kontrole gitmiyorum bir sonraki adetimde kontrole gidicem zaman da bana inat geçmiyor
opu işleminin 10.günü adaet olmadım daha 5 güne olursun dedi ama olamadımO öyle oluyor ya opu dan sonra hemen oluyorsun 2. Adet gecikmeli oluyor .
Ama olsun rahim dinlenmiş kendine gelmiş ilaçlardan arınmış olup yeni sürece hazırlanmış oluyor öyle düşün