Kasımın kaçı inşallahKızlar bende kasım ayında nasip olursa transfer olucam opuyla iğneyle ilgili bişey sormak isterseniz bildiğim kadarıyla cevap veririm
Histereskopi ol yinede kafanda soru işareti kalmaz tüp bebek masraflı bı surec yarın bigunnozele gidersin önüne çıkar hep. İnşallah tez vakitte biter bu durum ama yinede yaptır insallah.Kime desem çevremde duymadım bilmiyorum dedi hatta eşim annesine söylemiş oda belkide ondan olmuyor cocuk demiş ister istemez biraz Moralim bozuldu
Kaç senedir gidiyorum hastaneye hiç fark edilmedi hayırlısı böyleymiş demekki diyorum ama takıldı öyle
Yaptırıcam nasipse adet olmayı bekliyorum olup kontrole gidicem tekrar bakılacak galiba ona göre de gün verilecek operasyon içinHistereskopi ol yinede kafanda soru işareti kalmaz tüp bebek masraflı bı surec yarın bigunnozele gidersin önüne çıkar hep. İnşallah tez vakitte biter bu durum ama yinede yaptır insallah.
Histereskopiyi yapacak doktor iyimi ona göre yaptır. Bu işlemlerde işinin ehli hijyene dikkat eden yerlerde yaptırmak dhss doğru olur.Yaptırıcam nasipse adet olmayı bekliyorum olup kontrole gidicem tekrar bakılacak galiba ona göre de gün verilecek operasyon için
Bana tüp bebek işlemi yapan doktor ben yapacağım işleminizi dedi zaten bu doktor hastanın her durumuyla kendi birebir ilgilenıyormuş dedim ya oraya gelen hastalar doktordan çok memnunHistereskopiyi yapacak doktor iyimi ona göre yaptır. Bu işlemlerde işinin ehli hijyene dikkat eden yerlerde yaptırmak dhss doğru olur.
Tamam öyleyse iyi senin aklın kalmasın canimBana tüp bebek işlemi yapan doktor ben yapacağım işleminizi dedi zaten bu doktor hastanın her durumuyla kendi birebir ilgilenıyormuş dedim ya oraya gelen hastalar doktordan çok memnun
Çapaya gidiyorum ben devlet orası dr. özlem Dural ve uzm. Dr. Burçin Karamustafaoğlu ikisi ilgileniyor benimleHistereskopiyi yapacak doktor iyimi ona göre yaptır. Bu işlemlerde işinin ehli hijyene dikkat eden yerlerde yaptırmak dhss doğru olur.
Çapa iyidir deneyimli doktorlar oluyor orda sana kaçıncı gün embriyosu konulacakpekiÇapaya gidiyorum ben devlet orası dr. özlem Dural ve uzm. Dr. Burçin Karamustafaoğlu ikisi ilgileniyor benimle
Hiç bir fikrim yok desemÇapa iyidir deneyimli doktorlar oluyor orda sana kaçıncı gün embriyosu konulacakpeki
Himm opudan sora kaçıncı gün dondurmaya karar verdiniz? Ona göre ortaya çıkar. Sorsaydin kaç hucreli kalitesi ney diyeHiç bir fikrim yok desemgeçen çarşamba yumurta toplama işlemi oldu cuma görüşmeye çağırdılar 3 tane embriyo oluşmaya başladı donduralım 1 yada 2 ay içerisinde transfer işlemi gerçekleştirelim dediler eşimle imza attık onay verdik yanı dondurmalarına nasıl oluyor buna göre bilmiyorum
Sadece çok güzel ve kaliteliler denildi. İşte Çarşamba işlem oldu cuma donduruldu aynı haftaHimm opudan sora kaçıncı gün dondurmaya karar verdiniz? Ona göre ortaya çıkar. Sorsaydin kaç hucreli kalitesi ney diye
Tamam 3.gun inşallah hayırla olsunSadece çok güzel ve kaliteliler denildi. İşte Çarşamba işlem oldu cuma donduruldu aynı hafta
Benşm çevremdeki çoğu insanda sürekli bu mantıktaİnanın bir kaç kisi dışında tüp bebek yaptirdigimdan kimsenin haberi yok
Neden
Cunku ne eşimde ne bende sorun yok ama bunu anlayacak insanlarda yok
Kesin vardır da oyle diyor işte
Eşi sorunludur
Kesin bunda bir problem vardır vs vs muhabbetleri duymamak için demedik .
O yuzden aldırmayın siz doğruyu bildiğiniz sürece içiniz rahat olsun yolunuza devam edin
Bugün yine bişey öğrenmiş oldum teşekkür ederimTamam 3.gun inşallah hayırla olsun
Tup bebek nedir bilseler bunu demezler işteBenşm çevremdeki çoğu insanda sürekli bu mantıktailkten çok üzülüyordum sonrası umutsamamaya başladım
Bugün yine bişey öğrenmiş oldum teşekkür ederim
Sen nerde yaptiriyorsun loyATup bebek nedir bilseler bunu demezler iştenapcan
Mesela şimdi sizin histeroskopi neden olarak bellendi ya o öyle giderkulak tikayacksin sakin kendini anlatmaya çalışma yorulursun
Aaaamaaan oyle ya da böyle bebisler gelsinde
Tup bebek de de çaresiz kalan insanlar var Rabbim yardımcısı olsun herkesin
BahceciSen nerde yaptiriyorsun loyA
Rabbim ehli ve vicdanlı doktorlara düşürsunBahceciora bura hepsi araç nasipte ne var bakalim
Ben zaman bişey duymim benim için bitmiştir nasıl büyütürüm nasıl büyütürüm içimde kaf dağı yaparım hiç sevmem o hüyümü ama eskisi gibi değilim çok şükür az da olsa takmamaya başladım insanlarıTup bebek nedir bilseler bunu demezler iştenapcan
Mesela şimdi sizin histeroskopi neden olarak bellendi ya o öyle giderkulak tikayacksin sakin kendini anlatmaya çalışma yorulursun
Aaaamaaan oyle ya da böyle bebisler gelsinde
Tup bebek de de çaresiz kalan insanlar var Rabbim yardımcısı olsun herkesin
Amin aminRabbim ehli ve vicdanlı doktorlara düşürsunöyle tabiki..